Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
1
Πάντως να ξέρεις, στο πρωκτικο σεξ, όταν παίζεις με χοντρά μεγέθη, πχ να τρώει η άλλη dildo μέγεθος 3 πουτσες, αυτό π δημιουργείται είναι έξτρα ιστός όπου από την χρόνια κιόλας χρήση του πρωκτού για ακραίο παιχνίδι, μένει έτσι μετά μόνιμα. Μην το λες, δν ειναι άσχημο, σαν μουνι είναι μετά ο κωλος
Eγω ειδα σε διαφορα βιντεακια της οτι παιζει ακαποτο. Οποτε μακρια για μενα!

Thunderg77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2026
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα μπορούσε μήπως κάποιος να μου προτείνει τρανς στο Ηράκλειο αυτήν την περίοδο μιας και είμαι περίεργος να δοκιμάσω. Έχω τσεκαρει την συγκεκριμένη https://distintas.net/gabriella-costa. αλλά δεν είμαι σίγουρος.Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία;

gaggassss

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2023
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα μπορούσε μήπως κάποιος να μου προτείνει τρανς στο Ηράκλειο αυτήν την περίοδο μιας και είμαι περίεργος να δοκιμάσω. Έχω τσεκαρει την συγκεκριμένη https://distintas.net/gabriella-costa. αλλά δεν είμαι σίγουρος.Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία;
Ανάμεικτα συναισθήματα σύντροφε !!!!

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
213
Πόντοι
21
Έχω πάρει κάποιες από αυτές που έχουν έρθει παλιότερα, όλες σαν ενεργητικός αλλά και παθητικός. Απο τις τωρινές δεν μου κάνει καμία αίσθηση, μόνο η Angelica που είναι στα Χανιά αυτή την στιγμή την οποία θέλω πολύ να δοκιμάσω εάν έρθει από δω. Απο όλες μου τις εμπειρίες, αυτή που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η Alexandra ts που ήταν τρομερή σε όλα της. Απο την επικοινωνία πριν και μετά την πράξη, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε δεύτερο χρόνο με πήρε μαζί με την φίλη της, και ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ! 2 τρανς λεσβίες που γουστάρουν να γαμιουντε μεταξύ τους !

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
μονο που ειδα τις αιμοραιδες ξενερωσα
Έχει πάει κανείς; Του στέλνω συνέχεια και δεν απαντάει; Πώς έρχομαι σε επικοινωνία μαζί του; Φαίνεται καλή και ξεχωριστή περίπτωση για κάτι διαφορετικό

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Έχει πάει κανείς; Του στέλνω συνέχεια και δεν απαντάει; Πώς έρχομαι σε επικοινωνία μαζί του; Φαίνεται καλή και ξεχωριστή περίπτωση για κάτι διαφορετικό
Θέλει να στείλεις από αληθινό προφίλ, αν θες κ μέσω ινστα την βρίσκεις. Βέβαια κοιτάει ακόλουθους, αν δει κ είσαι Follow φουλ τραβελια δν θέλει.

zaros39

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Θέλει να στείλεις από αληθινό προφίλ, αν θες κ μέσω ινστα την βρίσκεις. Βέβαια κοιτάει ακόλουθους, αν δει κ είσαι Follow φουλ τραβελια δν θέλει.
Είναι εχεμύθος; Πώς είναι το insta να του στείλω

Thunderg77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2026
Like
11
Πόντοι
0
Ανάμεικτα συναισθήματα σύντροφε !!!!
Καλησπέρα, αν σου είναι εύκολο μήπως θα μπορούσες να μου στειλεις σε μήνυμα παραπάνω λεπτομέρειες γιατί σκέφτομαι σοβαρά να πάω. Ευχαριστώ

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Κατέβηκε η κακάο στο Ηράκλειο, την χειρότερη εποχή για εμένα π δεν μπορώ να πάω δυστυχώς.

Όσοι πάτε, καλή απόλαυση. Η τύπισσα είναι ότι καλύτερο στο ενεργητικό της, θα σας ξεκωλιασει. Έχει χοντρή κ μεγάλη πουτσα οπότε δν ειναι για αρχάριους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom