Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nemo30

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
Φίλε δν βρήκα κριτικές πουθενά για αυτή, με το τηλέφωνο της κ δεν ρίσκαρα.
Αν θες όμως για να πας παθητικός, σου προτείνω αυτήν

Έρχεται ξανά 23 του μήνα στο Ηράκλειο
Εδώ αξίζει να πας αποκλειστικά σαν παθητικός, ακόμα και αν ΔΕν είσαι γίνε.. μία τεράστια ψωλή,

nikk2023

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Like
17
Πόντοι
0
Έχει κάποιος άποψη;. Ξέρω ότι δεν είναι τρανά αλλά πολύ καλό στις φωτογραφίες

• Like
Αντιδράσεις: Nemo30

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Θα ξαναπώ μιας κ έχει ξανά αναφερθεί...
Η συγκεκριμένη είναι άνδρας, έχει απίστευτο σώμα, γουστάρει φουλ να την πηδανε.
Δεν θέλει παθητικους, ούτε ενεργητικους π πηδανε άνδρες ή τρανς. Όπως λέει η ίδια θέλει straight άνδρες. Βέβαια πως κάποιος straight θα πηδηξει θυληπρεπη αγόρι, δεν ξέρω. Λογικά θέλει bi. Στείλε της μνμ αν είσαι bi ενεργητικός κ έχεις ωραίο σώμα

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
65
Πόντοι
0
Ισαβέλλα και Βανέσα γνώμη??

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Ισαβέλλα και Βανέσα γνώμη??
Isavela είναι πιο θυλυκη κ έχει πιο γλυκό πρόσωπο.
Vanessa είναι πιο γωνίες στο πρόσωπο κ πιο σκυλι.
Και οι 2 έχουν κατά βάση παθητικο πρόγραμμα, δλδ μην περιμένεις να σε πάρουν αν θες. Βέβαια κ οι 2 έχουν κωλαρες, ειδικά η vanessa.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
1
Isavela είναι πιο θυλυκη κ έχει πιο γλυκό πρόσωπο.
Vanessa είναι πιο γωνίες στο πρόσωπο κ πιο σκυλι.
Και οι 2 έχουν κατά βάση παθητικο πρόγραμμα, δλδ μην περιμένεις να σε πάρουν αν θες. Βέβαια κ οι 2 έχουν κωλαρες, ειδικά η vanessa.
150 incall (30m)
200 incall (1hr)
300 outcall + taxi (1hr hotel)
I’m 21 years old, blonde, 1.72 mostly passive, παρέχω blowjob, deep throat, 69, sex in all positions, RO, PSE, GFE, DFK (extra charge) και ό,τι άλλη υπηρεσία επιθυμείς με έξτρα χρέωση. Πάντα με εχεμύθεια και φυσικα καθαριότητα. Έχω δικό μου χώρο στο κέντρο, ωστόσο κάνω και ραντεβού εκτός χωρου (outcall).

Aυτο μου ειχε στειλει η Ισαβελα περυσι που ειχα ρωτησει. Σορρυ μαγκες αλλα εγω 150 το μισαωρο τα θεωρω πολλα λεφτα για τισ συγκεκριμενες. Επαρχια και καβαλησανε καλαμι απο μικρες!

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
150 incall (30m)
200 incall (1hr)
300 outcall + taxi (1hr hotel)
I’m 21 years old, blonde, 1.72 mostly passive, παρέχω blowjob, deep throat, 69, sex in all positions, RO, PSE, GFE, DFK (extra charge) και ό,τι άλλη υπηρεσία επιθυμείς με έξτρα χρέωση. Πάντα με εχεμύθεια και φυσικα καθαριότητα. Έχω δικό μου χώρο στο κέντρο, ωστόσο κάνω και ραντεβού εκτός χωρου (outcall).

Aυτο μου ειχε στειλει η Ισαβελα περυσι που ειχα ρωτησει. Σορρυ μαγκες αλλα εγω 150 το μισαωρο τα θεωρω πολλα λεφτα για τισ συγκεκριμενες. Επαρχια και καβαλησανε καλαμι απο μικρες!
Καταρχάς 21 είναι από πρόπερσι, δεύτερον πέρσι ζήτησα τιμή κ μ είπε μισάωρο 100 και ώρα 150. Μάλλον ο πόλεμος στην μέση ανατολή ανέβασε τα κόστη πολύ δουλειά θα έχει με τέτοιες τιμές

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
1
Καταρχάς 21 είναι από πρόπερσι, δεύτερον πέρσι ζήτησα τιμή κ μ είπε μισάωρο 100 και ώρα 150. Μάλλον ο πόλεμος στην μέση ανατολή ανέβασε τα κόστη πολύ δουλειά θα έχει με τέτοιες τιμές
Eμενα πριν τον πολεμο ηταν οι τιμες.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
1
Ξαναεστειλα πριν μερικες ημερες, η απαντηση η ιδια. 150 το μισαωρο και 200 η ωρα.

lary21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
μονο που ειδα τις αιμοραιδες ξενερωσα

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
μονο που ειδα τις αιμοραιδες ξενερωσα
Δεν είναι αιμορροΐδες, όταν παίζεις φουλ παθητικό παιχνίδι, έτσι γίνεται. Δες σε τσόντες, όσες παίζουν με πρωκτικο σεξ, έτσι γίνεται.

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
291
Πόντοι
21
Χαλια ρε συ θα μου πεσει η πουτσα
Πάντως να ξέρεις, στο πρωκτικο σεξ, όταν παίζεις με χοντρά μεγέθη, πχ να τρώει η άλλη dildo μέγεθος 3 πουτσες, αυτό π δημιουργείται είναι έξτρα ιστός όπου από την χρόνια κιόλας χρήση του πρωκτού για ακραίο παιχνίδι, μένει έτσι μετά μόνιμα. Μην το λες, δν ειναι άσχημο, σαν μουνι είναι μετά ο κωλος

lary21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2026
Like
42
Πόντοι
0
Πάντως να ξέρεις, στο πρωκτικο σεξ, όταν παίζεις με χοντρά μεγέθη, πχ να τρώει η άλλη dildo μέγεθος 3 πουτσες, αυτό π δημιουργείται είναι έξτρα ιστός όπου από την χρόνια κιόλας χρήση του πρωκτού για ακραίο παιχνίδι, μένει έτσι μετά μόνιμα. Μην το λες, δν ειναι άσχημο, σαν μουνι είναι μετά ο κωλο

Και από τιμές τι παίζει;
ουτε καν θυμαμαι.πριν 2 χρονια την ειχα δει.τωρα ετσι και αλλιως δεν θα ειναι ιδιες τιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom