Εγώ την τελευταία φορά που πήγα,πριν πάω στο ντους είχα αφήσει τα ρούχα μου στο ντουλάπι.Πριν έκατσα στο σαλονακι να κάνω τσιγάρο,και ήταν κάποιοι αραχτοί.Με 'καλιαρε' ένας ώριμος για πολλή ώρα.Μπαινω κάνω μπάνιο,έκοβε βόλτες και μετά πάει πιο πέρα να κάνει μπάνιο.Εντωμεταξυ με κάρφωνε με το βλέμμα του, οπότε του άρεσα.Τελειωνω το ντους και αντί να πάω στην σάουνα,είπα να κάτσω στο μάρμαρο να στεγνώσω.Ειχα βάλει την πετσέτα και έκατσα.Εκεινος διακριτικά με κοίταζε εγώ βέβαια έκανα τον αδιάφορο.Οπως έχω κάτσει ωραία,άρχισα να έχω καύλες.Πλησιαζει σιγά σιγά με χαϊδεύει,και μου γλείφει τις ρώγες μου που μου είχαν πεταχθεί,και συνέχισε να μου χαϊδεύει τον πουτσο,ώσπου είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ,και αμέσως, σκύβει και μου παίρνει ένα απίστευτο τσιμπούκι ! Για 15-20 λεπτά το στόμα του δούλευε απίστευτα και εγώ τρελλαινομουν από την καύλα και μετά σηκώνομαι όρθιος και του γαμαω το στόμα,του πιανα το κεφάλι κι εγώ τον εσπρωχνα.Το ευχαριστιόταν πολύ που συνέχιζε και με έφτιαχνε περισσότερο μέχρις ότου καταθεσα στο υπέροχο στόμα του ! Από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν πάρει ποτέ.Φυσικα μας έβλεπαν δύο από μακριά και τον έπαιζαν.Απιστευτα υπέροχα ! Για μισή ώρα του γαμουσα το στόμα. Μετά τελειώσαμε πήγα ξαναέκανα ντούς.Παω δωματιο με την τσόντα για να δω το παίζει.Ειδα δύο τρεις τύπους τσιμπουκοπαρτουζα.Δεν άντεξα σε αυτό το ωραίο θέαμα και πήγα και χώθηκα.Ο Τύπος δίπλα μου ήταν ένας ωραίος γκριζομαλης.και μετά του πήρα εγώ ένα ωραιότατο τσιμπούκι.Περασα πολύ ωραία ,και έδωσα πίπα και πήρα πίπα