Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Εγώ την τελευταία φορά που πήγα,πριν πάω στο ντους είχα αφήσει τα ρούχα μου στο ντουλάπι.Πριν έκατσα στο σαλονακι να κάνω τσιγάρο,και ήταν κάποιοι αραχτοί.Με 'καλιαρε' ένας ώριμος για πολλή ώρα.Μπαινω κάνω μπάνιο,έκοβε βόλτες και μετά πάει πιο πέρα να κάνει μπάνιο.Εντωμεταξυ με κάρφωνε με το βλέμμα του, οπότε του άρεσα.Τελειωνω το ντους και αντί να πάω στην σάουνα,είπα να κάτσω στο μάρμαρο να στεγνώσω.Ειχα βάλει την πετσέτα και έκατσα.Εκεινος διακριτικά με κοίταζε εγώ βέβαια έκανα τον αδιάφορο.Οπως έχω κάτσει ωραία,άρχισα να έχω καύλες.Πλησιαζει σιγά σιγά με χαϊδεύει,και μου γλείφει τις ρώγες μου που μου είχαν πεταχθεί,και συνέχισε να μου χαϊδεύει τον πουτσο,ώσπου είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ,και αμέσως, σκύβει και μου παίρνει ένα απίστευτο τσιμπούκι ! Για 15-20 λεπτά το στόμα του δούλευε απίστευτα και εγώ τρελλαινομουν από την καύλα και μετά σηκώνομαι όρθιος και του γαμαω το στόμα,του πιανα το κεφάλι κι εγώ τον εσπρωχνα.Το ευχαριστιόταν πολύ που συνέχιζε και με έφτιαχνε περισσότερο μέχρις ότου καταθεσα στο υπέροχο στόμα του ! Από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν πάρει ποτέ.Φυσικα μας έβλεπαν δύο από μακριά και τον έπαιζαν.Απιστευτα υπέροχα ! Για μισή ώρα του γαμουσα το στόμα. Μετά τελειώσαμε πήγα ξαναέκανα ντούς.Παω δωματιο με την τσόντα για να δω το παίζει.Ειδα δύο τρεις τύπους τσιμπουκοπαρτουζα.Δεν άντεξα σε αυτό το ωραίο θέαμα και πήγα και χώθηκα.Ο Τύπος δίπλα μου ήταν ένας ωραίος γκριζομαλης.και μετά του πήρα εγώ ένα ωραιότατο τσιμπούκι.Περασα πολύ ωραία ,και έδωσα πίπα και πήρα πίπα

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Σήμερα είχε κόσμο;
Πήγα κατά τις 12 και την έκανα γύρω στις 2:30. Κόσμος όχι τίποτα χαμός, καμιά τριανταριά νοματαίοι όσο ήμουν εκεί. Πριν και μετά δεν ξέρω. Τρίτη πρωί όμως, τι να περιμένεις; Ο άλλος έχει δουλειές, μεροκάματα, υποχρεώσεις… πόσοι να ξεμυτίσουν δηλαδή; Το θέμα είναι πως όσοι ήρθαν, ήρθαν αποφασισμένοι και με όρεξη για παιχνίδι. Έπαιξε φάση μ’ έναν παλιό γνώριμο και μ’ έναν καινούργιο που βγήκε διαμαντάκι. Είχε κι άλλα 6-7 άτομα που τα έβλεπα πρώτη φορά. Έπαιξε ωραία φάση και είχε καλό κλίμα. Τελικά η μαγκιά δεν είναι στην ποσότητα… στην ποιότητα κρύβεται όλο το ζουμί.

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Πέρασα για πολύ λίγο κάπου μια ώρα αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρον δεν είχε πολλούς αλλά ήταν κυρίως το group που με ενδιαφέρει 50+ με πλησίασε ένας και μου έδειξε τις προθέσεις του αμέσως πέρασα καλά αν και δεν ήταν ολοκληρωμένο .Θα πάω ξανά

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Πήγα κατά τις 12 και την έκανα γύρω στις 2:30. Κόσμος όχι τίποτα χαμός, καμιά τριανταριά νοματαίοι όσο ήμουν εκεί. Πριν και μετά δεν ξέρω. Τρίτη πρωί όμως, τι να περιμένεις; Ο άλλος έχει δουλειές, μεροκάματα, υποχρεώσεις… πόσοι να ξεμυτίσουν δηλαδή; Το θέμα είναι πως όσοι ήρθαν, ήρθαν αποφασισμένοι και με όρεξη για παιχνίδι. Έπαιξε φάση μ’ έναν παλιό γνώριμο και μ’ έναν καινούργιο που βγήκε διαμαντάκι. Είχε κι άλλα 6-7 άτομα που τα έβλεπα πρώτη φορά. Έπαιξε ωραία φάση και είχε καλό κλίμα. Τελικά η μαγκιά δεν είναι στην ποσότητα… στην ποιότητα κρύβεται όλο το ζουμί.
30 άτομα είναι πάρα πολλά για το χώρο αυτό....
Αυτός ο χώρος έχει το καλό ότι δεν ανέχεται τις πόζες και τους ντιβισμους.
Όσοι πάνε εκεί, εχουν σκοπό να περάσουν καλά...
Γι'αυτό αγαπάμε το χώρο αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Εγώ έχω πάει γύρω στις έξι φορές πέρασα ωραιότατα,εκτός από μια φορά που ψιλοξενερωσα.Εχω κάνει φάση με ωραίο ώριμο και 69 και αλληλοτσιμπουκωμα.Αν βρεις που θα βρεις έναν ωραίο ώριμο θα γίνει παιχνίδι,είτε είναι σάουνα,είτε ντους είτε στο δωμάτιο.Ναι πράγματι ότι παιχνίδι γίνεται ,γίνεται εντελώς ακομπλεξαριστα,όλοι πάνε να περάσουν καλά,για αυτό μας αρέσει ο χώρος.Την τελευταία φορά ήμουν στην σάουνα και ήταν ένας ωραίος μεγαλύτερος δίπλα μου,και ακουμπιστηκαν τα σώματά μας σαν χαιδεμα,και μετά ελαφρό τρομπαρισμα ώσπου μετά πήγαμε στο δωμάτιο του και κάναμε ένα
απίστευτο αλληλοτσιμπουκωμα.
Την τελευταία μου φορά πρέπει να κάνα παιχνίδι με τρείς, ξεχωριστά όμως.Αλλα μου άρεσε πάρα πολύ.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21
Η αλήθεια είναι ότι αν και καθημερινές δεν μαζεύει πολύ κόσμο ,σπάνια δεν θα γίνει παιχνίδι,,,ειδικά στο dark room με την τηλεόραση ή παρτουζα πάει σύννεφο...σίγουρα δεν υπάρχουν οι σούπερ γαμιαδες που θα σε ξεσκίσουν καθώς οι περισσότεροι είναι 50+ αλλά γίνεται ωραίο παιχνίδι και χωρίς ταμπού..μ

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι αν και καθημερινές δεν μαζεύει πολύ κόσμο ,σπάνια δεν θα γίνει παιχνίδι,,,ειδικά στο dark room με την τηλεόραση ή παρτουζα πάει σύννεφο...σίγουρα δεν υπάρχουν οι σούπερ γαμιαδες που θα σε ξεσκίσουν καθώς οι περισσότεροι είναι 50+ αλλά γίνεται ωραίο παιχνίδι και χωρίς ταμπού..μ
Στο dark room με την τηλεόραση συνήθως τσιμπουκοπαρτουζα μου χέι τύχει να δω ,και να πάρω πίπα και να μου πάρουν . Αυτό που θα γουσταρα πολύ θα θελα ένας να μου παίρνει πίπα και στον άλλον να παίρνω πίπα να μαι στην μέση,πόσο θα το ήθελα.Οπως και να χει στο δωμάτιο με την τηλεόραση όλο και κάτι γίνεται και πάντα ακομπλεξαριστα

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Κι εγω πηγα εκεινη τη μερα λιγο αργα, ηταν χαλαρη η φαση, επαιξαν πιπες, ο καλυτερος ηταν ο πρωτος που βρηκα, πολυ ωραιο σωμα και εργαλειο.

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Θα σκάσει κανένας στο πάρτι για το γκέι pride; Πέρσι είχε γίνει της τρελής. Είχε κατέβει και μπόλικος κόσμος από επαρχεία και γενικά παίχτηκε πολύ καλή φάση. Όποιος πήγε… ξέρει.

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
989
Πόντοι
81
Παλαιότερα πήγαινα συχνά και πέρναγα πολύ ωραία.Τοσο στον χώρο με την τηλεόραση όσο και στα ντους.Επαιρνα ωραίες ψωλες μέσα μου και το πιο ωραίο για εμένα σε δημόσια θέα ώστε να βλέπω άλλους να μαλακιζωνται γύρω μας.Υπηρχε καθαριότητα σε καλό επίπεδο και οι θαμώνες στην ηλικία των 45+.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα σκάσει κανένας στο πάρτι για το γκέι pride; Πέρσι είχε γίνει της τρελής. Είχε κατέβει και μπόλικος κόσμος από επαρχεία και γενικά παίχτηκε πολύ καλή φάση. Όποιος πήγε… ξέρει.
Πότε θα γίνει?

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
40
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε!

Τα καλά σας λόγια στο forum για τα Λουτρα Ηρα είναι το καλύτερο δώρο.

Η θερμή ανταπόκριση σας, η εμπιστοσύνη σας, η υποστήριξή σας—αυτά είναι που κάνουν αυτή την πορεία μας αξιόλογη.

Σας ευχαριστούμε που μας έχετε επιλέξει. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Και μην ξεχάσετε!

Sauna Parade 2026 Η πιο hot γιορτή του καλοκαιριού σας περιμένει.

Σάββατο, 13 Ιουνίου ⏰ 10:00 - 18:00 Ζήνωνος 4, Ομόνοια €11 (με locker)

Free drinks & snacks All bodies welcome Hot vibes guaranteed

Entrance through the arcade.

Θα λήψεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom