PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 200
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλα λιγοι.Παιζουν και νεοτεροι τοπ; Κατω απο 45;
Ναι αλλα λιγοι.Παιζουν και νεοτεροι τοπ; Κατω απο 45;
Πήγα κατά τις 12 και την έκανα γύρω στις 2:30. Κόσμος όχι τίποτα χαμός, καμιά τριανταριά νοματαίοι όσο ήμουν εκεί. Πριν και μετά δεν ξέρω. Τρίτη πρωί όμως, τι να περιμένεις; Ο άλλος έχει δουλειές, μεροκάματα, υποχρεώσεις… πόσοι να ξεμυτίσουν δηλαδή; Το θέμα είναι πως όσοι ήρθαν, ήρθαν αποφασισμένοι και με όρεξη για παιχνίδι. Έπαιξε φάση μ’ έναν παλιό γνώριμο και μ’ έναν καινούργιο που βγήκε διαμαντάκι. Είχε κι άλλα 6-7 άτομα που τα έβλεπα πρώτη φορά. Έπαιξε ωραία φάση και είχε καλό κλίμα. Τελικά η μαγκιά δεν είναι στην ποσότητα… στην ποιότητα κρύβεται όλο το ζουμί.Σήμερα είχε κόσμο;
30 άτομα είναι πάρα πολλά για το χώρο αυτό....Πήγα κατά τις 12 και την έκανα γύρω στις 2:30. Κόσμος όχι τίποτα χαμός, καμιά τριανταριά νοματαίοι όσο ήμουν εκεί. Πριν και μετά δεν ξέρω. Τρίτη πρωί όμως, τι να περιμένεις; Ο άλλος έχει δουλειές, μεροκάματα, υποχρεώσεις… πόσοι να ξεμυτίσουν δηλαδή; Το θέμα είναι πως όσοι ήρθαν, ήρθαν αποφασισμένοι και με όρεξη για παιχνίδι. Έπαιξε φάση μ’ έναν παλιό γνώριμο και μ’ έναν καινούργιο που βγήκε διαμαντάκι. Είχε κι άλλα 6-7 άτομα που τα έβλεπα πρώτη φορά. Έπαιξε ωραία φάση και είχε καλό κλίμα. Τελικά η μαγκιά δεν είναι στην ποσότητα… στην ποιότητα κρύβεται όλο το ζουμί.
Στο dark room με την τηλεόραση συνήθως τσιμπουκοπαρτουζα μου χέι τύχει να δω ,και να πάρω πίπα και να μου πάρουν . Αυτό που θα γουσταρα πολύ θα θελα ένας να μου παίρνει πίπα και στον άλλον να παίρνω πίπα να μαι στην μέση,πόσο θα το ήθελα.Οπως και να χει στο δωμάτιο με την τηλεόραση όλο και κάτι γίνεται και πάντα ακομπλεξαρισταΗ αλήθεια είναι ότι αν και καθημερινές δεν μαζεύει πολύ κόσμο ,σπάνια δεν θα γίνει παιχνίδι,,,ειδικά στο dark room με την τηλεόραση ή παρτουζα πάει σύννεφο...σίγουρα δεν υπάρχουν οι σούπερ γαμιαδες που θα σε ξεσκίσουν καθώς οι περισσότεροι είναι 50+ αλλά γίνεται ωραίο παιχνίδι και χωρίς ταμπού..μ
Κι εγω πηγα εκεινη τη μερα λιγο αργα, ηταν χαλαρη η φαση, επαιξαν πιπες, ο καλυτερος ηταν ο πρωτος που βρηκα, πολυ ωραιο σωμα και εργαλειο.Πήγα κατά τις 12 και την έκανα γύρω στις 2:30. Κόσμος όχι τίποτα χαμός, καμιά τριανταριά νοματαίοι όσο ήμουν εκεί. Πριν και μετά δεν ξέρω. Τρίτη πρωί όμως, τι να περιμένεις; Ο άλλος έχει δουλειές, μεροκάματα, υποχρεώσεις… πόσοι να ξεμυτίσουν δηλαδή; Το θέμα είναι πως όσοι ήρθαν, ήρθαν αποφασισμένοι και με όρεξη για παιχνίδι. Έπαιξε φάση μ’ έναν παλιό γνώριμο και μ’ έναν καινούργιο που βγήκε διαμαντάκι. Είχε κι άλλα 6-7 άτομα που τα έβλεπα πρώτη φορά. Έπαιξε ωραία φάση και είχε καλό κλίμα. Τελικά η μαγκιά δεν είναι στην ποσότητα… στην ποιότητα κρύβεται όλο το ζουμί.
Πότε θα γίνει?Θα σκάσει κανένας στο πάρτι για το γκέι pride; Πέρσι είχε γίνει της τρελής. Είχε κατέβει και μπόλικος κόσμος από επαρχεία και γενικά παίχτηκε πολύ καλή φάση. Όποιος πήγε… ξέρει.
Εγώ έσκασα 10:15 και νόμιζα ότι μπήκα σε ΚΑΠΗ, όχι σε πάρτι. Έπαθα σοκ. Όλοι γέροι αραχτοί στις καρέκλες, να κοιτάνε το κενό σαν ζόμπι. Κατά τις 12 άρχισε επιτέλους να στρώνει η φάση και να παίρνει μπρος το μαγαζί, αλλά εγώ έπρεπε να την κάνω 1:30. Πρόλαβα βέβαια να φασωθώ με έναν Τούρκο και με έναν άλλον στο dark χωρίς να ανταλλάξουμε ούτε κουβέντα. Οι πραγματικά καλές φάσεις πάντως ξεκίνησαν μετά τις 12...Πέρασα βόλτα από 11 παρά ως τις 12:30. Αρκετός κόσμος αλλά χάλια! Έπαιξα με ένα παντρεμένο και ένα Βραζιλιάνο. Δεν έφυγα χορτάτος
Μετα έπρεπε να περάσεις από αθηναϊκό τυπε όπου θα είχαν ξυπνήσει και οι άστεγοι και θα σου ρίχνανε ένα περιποιημένο ξεκώλιασμαΠέρασα βόλτα από 11 παρά ως τις 12:30. Αρκετός κόσμος αλλά χάλια! Έπαιξα με ένα παντρεμένο και ένα Βραζιλιάνο. Δεν έφυγα χορτάτος