Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
441
Πόντοι
21
Θα παω αυριο πρωτη φορα θα ηθελα δυο διευκρινησεις παρακαλω.
- Μπορω στο δωματιο να χρησιμοποιησω το κινητο μου ή τα αφηνουμε υποχρεωτικα στο locker?
-Το δωματιο εχει κουρτινα ή πορτα?

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
Θα παω αυριο πρωτη φορα θα ηθελα δυο διευκρινησεις παρακαλω.
- Μπορω στο δωματιο να χρησιμοποιησω το κινητο μου ή τα αφηνουμε υποχρεωτικα στο locker?
-Το δωματιο εχει κουρτινα ή πορτα?
Δεν έχει σήμα το κινητό επειδη ειναι υπογειο.
Αν θες να τραβήξεις βιντεο (με συναινεση)λογικα μπορείς.
Τα δωμάτια εχουν πορτα που κλειδωνει ,το κλειδι θα το εχεις μαζι σου σε ενα αδιαβροχο μπρελοκ που σου δινουν μαζι.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
441
Πόντοι
21
Δεν έχει σήμα το κινητό επειδη ειναι υπογειο.
Αν θες να τραβήξεις βιντεο (με συναινεση)λογικα μπορείς.
Τα δωμάτια εχουν πορτα που κλειδωνει ,το κλειδι θα το εχεις μαζι σου σε ενα αδιαβροχο μπρελοκ που σου δινουν μαζι.
Ευχαριστω πολυ αγαπη. Τωρα θα οργανωθω!

Fagslut

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Δηλαδή τι μου λέτε τώρα; Ότι βλέπατε το ίδιο προσωπικό που ήταν εκεί πριν 4–5 μήνες; Γιατί εγώ όσες φορές πήγα τελευταία — αν θυμάμαι καλά, η τελευταία ήταν γύρω στις 10 Δεκέμβρη — δεν είδα κανέναν από τους παλιούς. Το προσωπικό είχε αλλάξει όλο.
Αλλά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, αυτό δεν είναι θέμα του πελάτη. Ούτε καθόμουν να κοιτάω αποδείξεις και τον αγορανομικό υπεύθυνο όλον αυτόν τον καιρό. Δεν είμαι εφορία, δεν είναι δουλειά μου και δεν με αφορά.

Εγώ ένα πράγμα ήθελα και θέλω όταν πάω σε τέτοια μαγαζιά: να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα και να φεύγω. Χωρίς φασαρία, χωρίς δράματα.
Τις τελευταίες φορές, όμως, το πράγμα είχε χαλάσει. Το κλίμα δεν ήταν όπως παλιά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν έγινε και τίποτα και απλά έστριψα αλλού.

Και ούτε πρόκειται να τσακωθούμε εδώ για τα Λουτρά Ήρα, ούτε για το προσωπικό, ούτε για τη διεύθυνση του μαγαζιού. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει, να δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τόσο απλά.
Ο "παππούς" είναι αυτός επι της ουσίας που το έχει εδώ κ πάρα πολλά χρόνια.Το παιδί που το έτρεχε τόσα χρόνια,έχει όντως.Προσωπικά,κ τα προηγούμενα χρόνια είχα πετάξει αρκετά φράγκα,για να είμαστε ειλικρινείς,περισσότερη βαρεμάρα συναντούσες παρά δράση:μεγάλοι άνθρωποι,όχι δραστήριοι,όχι ενεργοί καν,σαν ζόμπυ,το καλοκαίρι με τουρίστες παρα δίπλα,κάτι γίνονταν(προσωπική αντίληψη πάντα).

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Πήγε κάποιος πρόσφατα να μας πει εντυπώσεις;

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
121
Πόντοι
0
Αν ξέρει κάποιος που έχει πάει να απαντήσει .
Μπορώ με γυναικείο εσώρουχο να κυκλοφορήσω σε όλους τους χώρους?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Πήγα χτες Σάββατο για ένα γρήγορο πέρασμα πριν φύγω για δουλειά. Καλά τη βγάλαμε, δεν μπορώ να πω. Το σκηνικό γενικά παίζει με κάτι στάνταρ τύπους που είναι θαμώνες και μετά ό,τι σκάσει εκείνη τη μέρα γίνεται το παιχνίδι. Όσο ήμουν εκεί, πέρασε κόσμος… όχι λίγοι. Έπαιξα μπάλα με 4 άτομα και πέρασα φίνα.

Είχα ρίξει και μια αποχή για ένα διάστημα, οπότε το είχα ανάγκη να ξεσκάσω λίγο. Τα λουτρά ΗΡΑ είναι τίμια φάση στο κέντρο, ειδικά για κάτι guest εμφανίσεις σαν κι εμένα που σκάνε μύτη 1-2 φορές τον μήνα το πολύ. Δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά για χαλαρό drop-in είναι ό,τι πρέπει.

Με βολεύει κιόλας το πρωινό ωράριο, ειδικά για εμάς που δουλεύουμε βράδυ και θέλουμε να πεταχτούμε μια γύρα. Κουμπώνει τέλεια στο πρόγραμμα. Και το καλύτερο; Μόνο 11 ευρώ το ντουλαπάκι, που για μένα είναι μεγάλο συν γιατί δεν χρειάζεται να χαλάω μια περιουσία κάθε φορά που πάω.

Γενικά, αν το πάρεις χαλαρά και πας με τη ροή, κάτι θα κάτσει. Όλο και κάτι καινούριο θα σκάσει και θα το αρπάξεις.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Πήγα χτες Σάββατο για ένα γρήγορο πέρασμα πριν φύγω για δουλειά. Καλά τη βγάλαμε, δεν μπορώ να πω. Το σκηνικό γενικά παίζει με κάτι στάνταρ τύπους που είναι θαμώνες και μετά ό,τι σκάσει εκείνη τη μέρα γίνεται το παιχνίδι. Όσο ήμουν εκεί, πέρασε κόσμος… όχι λίγοι. Έπαιξα μπάλα με 4 άτομα και πέρασα φίνα.

Είχα ρίξει και μια αποχή για ένα διάστημα, οπότε το είχα ανάγκη να ξεσκάσω λίγο. Τα λουτρά ΗΡΑ είναι τίμια φάση στο κέντρο, ειδικά για κάτι guest εμφανίσεις σαν κι εμένα που σκάνε μύτη 1-2 φορές τον μήνα το πολύ. Δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά για χαλαρό drop-in είναι ό,τι πρέπει.

Με βολεύει κιόλας το πρωινό ωράριο, ειδικά για εμάς που δουλεύουμε βράδυ και θέλουμε να πεταχτούμε μια γύρα. Κουμπώνει τέλεια στο πρόγραμμα. Και το καλύτερο; Μόνο 11 ευρώ το ντουλαπάκι, που για μένα είναι μεγάλο συν γιατί δεν χρειάζεται να χαλάω μια περιουσία κάθε φορά που πάω.

Γενικά, αν το πάρεις χαλαρά και πας με τη ροή, κάτι θα κάτσει. Όλο και κάτι καινούριο θα σκάσει και θα το αρπάξεις.
Έχει αλλάξει κάτι στο χώρο ; Τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν 4 μήνες περίπου...

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Έχει αλλάξει κάτι στο χώρο ; Τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν 4 μήνες περίπου...
Όχι φίλε, δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στο χώρο. Μπορεί να έχει μπει καινούργιος κόσμος, αλλά κατά τα άλλα είναι όπως τα ξέρεις. Φάσεις γίνονται παντού όλα κυλάνε κανονικά όπως πάντα.

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
SAUNA PARADE 2026

Ετοιμάσου για την πιο καυτή εμπειρία του φετινού Pride!
Η IRA SAUNA παρουσιάζει ένα event γεμάτο ένταση, ελευθερία και αυθεντική έκφραση — εκεί όπου το σώμα, η επιλογή και η σύνδεση γίνονται ένα.

Ζήσε τον παλμό του Athens Pride σε ένα μοναδικό sauna party
Αφέσου, γνώρισε κόσμο και γιόρτασε χωρίς όρια
Δυνατή ενέργεια, χαλαρό vibe και αξέχαστες στιγμές

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
⏰ 10:00 – 18:00
Ζήνωνος 4, Ομόνοια, Αθήνα

Δωρεάν snacks & soft drinks
Είσοδος: 11€ (με locker)

✨ Body. Choice. Connection. Celebration. ✨

Μπες στο vibe. Ζήσε την εμπειρία. Γίνε μέρος της γιορτής.

Facebook

Συνημμένα

• IRA-Sauna-Party2026.png
    IRA-Sauna-Party2026.png
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 23

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
598
Πόντοι
81
Καλημέρα!Κάποιος εκεί σήμερα?Παίζει τίποτα τις Τετάρτες?γιατί δεν μένω κοντα

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Λέω να περάσω Σάββατο πρωί κατά τις 11 μήπως πετύχω κάνα ψωλαρα να μου τον σκίσει και να μου τα ριξει

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Την Τρίτη 26 Μαΐου 2026 κάτι αναπάντεχο συμβαίνει στα IRA BATHS…
Το αφεντικό τρελάθηκε. Κυριολεκτικά. Και όχι, δεν είναι αστείο!
Αποφάσισε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για σοβαρότητα, άγχος και ακριβά εισιτήρια.
Μόνο για μία ημέρα, στο “To Afentiko Trelathike Day”, η είσοδος πέφτει στα μόλις 8€ και η Ομόνοια αποκτά επίσημα το πιο τρελό sauna event της άνοιξης!
Από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, τα IRA BATHS σε περιμένουν με ατμόσφαιρα, χαλάρωση, χαμόγελα και μια προσφορά που πιθανότατα θα κάνει τον λογιστή να παραιτηθεί.
IRA BATHS
4 Ζήνωνος, Πλατεία Ομονοίας
Είσοδος: 8€ (Private Room ή Locker)
Μία μέρα μόνο…
Πριν το αφεντικό συνέλθει και ζητήσει πίσω τα λεφτά!

Συνημμένα

• Το αφεντικό τρελάθηκε.png
    Το αφεντικό τρελάθηκε.png
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 18

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Ωραία προσφορά. Ας δούμε αν βγει η βόλτα.
Με 2+ παιχνίδια θα ναι επιτυχία.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.544
Πόντοι
11.915
Όταν ξανατρελαθει το αφεντικό πείτε του να το βάλει 5€ :rockon::2funny:

PoustisGilf

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
200
Πόντοι
0
Αρκετος κοσμος μεγαλων ηλικιων οπως και εγω.Πηγα στα ντουζ για μπανακι .Δυο τρεις εκει
αμεσως με προσεξαν γιατι ειμαι τελειως ατριχος.Ενω εκανα ντουσακι με την πλατη γυρισμενη
ενιωσα ενα χοντρο δακτυλο να μου μπαινει μεσα,εκανα να γυρισω αλλα με εσπρωξε να σκυψω.Μουχωσε τον πουτσο με μια κινηση και με τρομπαρε για δυο τρια λεπτα μεχρι που εχυσε.Μετα μου ζητησε να του καθαρισω τον πουτσο με το στομα οπως και εκανα.. Ειχαν μαζευτει αρκετοι που εκοβαν κινηση .Δυο με απιστευη κοιλια με γαμησαν επι τοπου πριν συνεχισω στο σκοτεινο δωματιο για περισσοτερα.Το καλυτερο μερος για παθητικους.

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
65
Πόντοι
0
Παιζουν και νεοτεροι τοπ; Κατω απο 45;

Stories

Νέο!

Stories