Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Και εγώ για να είμαι ειλικρινης δεν ειδα καμμια διαφορά....
Δηλαδή τι μου λέτε τώρα; Ότι βλέπατε το ίδιο προσωπικό που ήταν εκεί πριν 4–5 μήνες; Γιατί εγώ όσες φορές πήγα τελευταία — αν θυμάμαι καλά, η τελευταία ήταν γύρω στις 10 Δεκέμβρη — δεν είδα κανέναν από τους παλιούς. Το προσωπικό είχε αλλάξει όλο.
Αλλά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, αυτό δεν είναι θέμα του πελάτη. Ούτε καθόμουν να κοιτάω αποδείξεις και τον αγορανομικό υπεύθυνο όλον αυτόν τον καιρό. Δεν είμαι εφορία, δεν είναι δουλειά μου και δεν με αφορά.

Εγώ ένα πράγμα ήθελα και θέλω όταν πάω σε τέτοια μαγαζιά: να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα και να φεύγω. Χωρίς φασαρία, χωρίς δράματα.
Τις τελευταίες φορές, όμως, το πράγμα είχε χαλάσει. Το κλίμα δεν ήταν όπως παλιά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν έγινε και τίποτα και απλά έστριψα αλλού.

Και ούτε πρόκειται να τσακωθούμε εδώ για τα Λουτρά Ήρα, ούτε για το προσωπικό, ούτε για τη διεύθυνση του μαγαζιού. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει, να δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τόσο απλά.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.952
Πόντοι
1.056
Δηλαδή τι μου λέτε τώρα; Ότι βλέπατε το ίδιο προσωπικό που ήταν εκεί πριν 4–5 μήνες; Γιατί εγώ όσες φορές πήγα τελευταία — αν θυμάμαι καλά, η τελευταία ήταν γύρω στις 10 Δεκέμβρη — δεν είδα κανέναν από τους παλιούς. Το προσωπικό είχε αλλάξει όλο.
Αλλά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, αυτό δεν είναι θέμα του πελάτη. Ούτε καθόμουν να κοιτάω αποδείξεις και τον αγορανομικό υπεύθυνο όλον αυτόν τον καιρό. Δεν είμαι εφορία, δεν είναι δουλειά μου και δεν με αφορά.

Εγώ ένα πράγμα ήθελα και θέλω όταν πάω σε τέτοια μαγαζιά: να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα και να φεύγω. Χωρίς φασαρία, χωρίς δράματα.
Τις τελευταίες φορές, όμως, το πράγμα είχε χαλάσει. Το κλίμα δεν ήταν όπως παλιά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν έγινε και τίποτα και απλά έστριψα αλλού.

Και ούτε πρόκειται να τσακωθούμε εδώ για τα Λουτρά Ήρα, ούτε για το προσωπικό, ούτε για τη διεύθυνση του μαγαζιού. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει, να δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τόσο απλά.
Ωραίο συμπέρασμα έβγαλες! Επειδή αλλάξανε 2-3 άτομα απ' το προσωπικό σημαίνει πως πουλήθηκε η επιχείρηση...

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81

Μην αρπαζεσαι,απλα ειπα οτι δεν ειδα καμμια διαφορα στη λειτουργία του χωρου..πανω κατω ιδιο κοσμο ειδα,ιδιες φασεις κτλ.
Οντως τωρα βλεπω τον παππου που λες,και λειπουν αυτα τα ευγενικα παιδια.

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
0
Κι εγω εκτος απο την προσθηκη hose και το φωτισμο στα λουτρα δεν εχω δει καμια αλλαγη, οπως παντα τα Ηρα εχουν τις μερες τους. Τις γιορτες επισης επαιξαν παρα πολλοι τουριστες τις πολυ πρωινες ωρες,

σωστος ρε φιλε ο καλυτερος τροπος για να τελειωνει η ανθρωποτητα με το ειτζ ειναι να γαμιουνται ολοι ακαποτα
Mορφωσου και μετα μιλαμε

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.818
Πόντοι
456
Mορφωσου και μετα μιλαμε
%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9.gif

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από επίσκεψη σήμερα Τετάρτη στο ευαγές ίδρυμα. Πολύς κόσμος (πρωτη φορά δυσκολεύτηκα να βρω δωμάτιο κ πήρα αναγκαστικά ένα από αυτά των 15 ευρώ με το ντους), ωραίοι και μερακλήδες κύριοι (και κάποιες γνώριμες φάτσες) και αρκετές παρτουζίτσες και στη σάουνα και στο μεγάλο dark room. Πήρα μάλιστα μέρος σε μια πολύ ωραία φάση στο πίσω χωριστο δωματιακι του dark room. Γενικα πέρασα πολύ ωραία, τσιμπουκωσα τρεις - τέσσερις εκ των οποίων οι δύο εχυσαν, ενώ και εγώ δεν έμεινα απεριοποιητος:wink::D:. Ακόμα σκέφτομαι τις φάσεις πριν λίγο εκεί και καυλώνω (με βλέπω να μαλακιζομαι σε λίγο και να χυνω τρίτη φορά σήμερα:P).
Σημαντική ενημέρωση: από την ερχόμενη εβδομάδα 16/2, το ίδρυμα θα ειναι πλέον Πέμπτη με Κυριακή μόνο. Πάνε δυστυχώς οι Δευτέρες κ οι Τετάρτες :O. Περίεργο πάντως μου φαίνεται γιατί ως μαγαζί έχει αρκετή κ κίνηση

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Μόλις γύρισα από επίσκεψη σήμερα Τετάρτη στο ευαγές ίδρυμα. Πολύς κόσμος (πρωτη φορά δυσκολεύτηκα να βρω δωμάτιο κ πήρα αναγκαστικά ένα από αυτά των 15 ευρώ με το ντους), ωραίοι και μερακλήδες κύριοι (και κάποιες γνώριμες φάτσες) και αρκετές παρτουζίτσες και στη σάουνα και στο μεγάλο dark room. Πήρα μάλιστα μέρος σε μια πολύ ωραία φάση στο πίσω χωριστο δωματιακι του dark room. Γενικα πέρασα πολύ ωραία, τσιμπουκωσα τρεις - τέσσερις εκ των οποίων οι δύο εχυσαν, ενώ και εγώ δεν έμεινα απεριοποιητος:wink::D:. Ακόμα σκέφτομαι τις φάσεις πριν λίγο εκεί και καυλώνω (με βλέπω να μαλακιζομαι σε λίγο και να χυνω τρίτη φορά σήμερα:P).
Σημαντική ενημέρωση: από την ερχόμενη εβδομάδα 16/2, το ίδρυμα θα ειναι πλέον Πέμπτη με Κυριακή μόνο. Πάνε δυστυχώς οι Δευτέρες κ οι Τετάρτες :O. Περίεργο πάντως μου φαίνεται γιατί ως μαγαζί έχει αρκετή κ κίνηση
Κρίμα να μειώνονται οι μέρες... Αυτό δεν είναι καλό σημάδι...
Θα προτιμούσα σε αυτό το μέρος να κυκλοφορούν όλοι γυμνοί και όχι με τις πετσέτες στη μέση...έτσι θα είχε πιο ενδιαφέρον.
Στα DARK room γίνεται πάντα πανικουλης....

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Θα προτιμούσα σε αυτό το μέρος να κυκλοφορούν όλοι γυμνοί και όχι με τις πετσέτες στη μέση...έτσι θα είχε πιο ενδιαφέρον.
Καταλαβαίνω απόλυτα και στην ουσία συμφωνώ ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον κ πιο καβλωτικο, να πω όμως ότι είναι και λιιιγο θέμα υγιεινής. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι στο σαλονάκι στους καναπέδες χωρίς έστω μια πετσέτα. Θα σου πω και μια ιστορία: Πριν λίγα χρόνια είχαμε βρεθεί με τον δικό μου σε ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο. Ο γυμνισμός ήταν υποχρεωτικός στον εξωτερικό χώρο (πισίνα κλπ), όμως στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου (αίθουσα πρωινού κλπ) επιβάλλονταν να φοράς κάτι στη μέση (π.χ ένα σορτς, ένα παρεο). Κοινώς ακόμα και εκεί δεν επέτρεπαν να ακουμπάς τα οπίσθια πάνω σε πολυθρόνες, καρέκλες κλπ

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Καταλαβαίνω απόλυτα και στην ουσία συμφωνώ ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον κ πιο καβλωτικο, να πω όμως ότι είναι και λιιιγο θέμα υγιεινής. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι στο σαλονάκι στους καναπέδες χωρίς έστω μια πετσέτα. Θα σου πω και μια ιστορία: Πριν λίγα χρόνια είχαμε βρεθεί με τον δικό μου σε ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο. Ο γυμνισμός ήταν υποχρεωτικός στον εξωτερικό χώρο (πισίνα κλπ), όμως στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου (αίθουσα πρωινού κλπ) επιβάλλονταν να φοράς κάτι στη μέση (π.χ ένα σορτς, ένα παρεο). Κοινώς ακόμα και εκεί δεν επέτρεπαν να ακουμπάς τα οπίσθια πάνω σε πολυθρόνες, καρέκλες κλπ
Να κυκλοφορούν εννοούσα γυμνοί. Όπως και στη σάουνα , έτσι και στο σαλόνι, αν είναι να κάτσει κάποιος, να στρώσει την πετσέτα του. Αυτό εννοείται.
Αλλά όπως και να'χει το μέρος είναι καλό και όποτε πάω περνάω καλά

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, μου το ’χε πει ένας τύπος — παλιός θαμώνας, απ’ αυτούς που τους βλέπεις παντού. Τον πέτυχα σε άλλο μαγαζί και μου το πέταξε έτσι. Δεν το ’ψαξα, δεν ρώτησα. Δεν ήθελα πολλά-πολλά.

Και τσουπ… σκάει μύτη αυτό.

Κρίμα ρε φίλε. Κρίμα που το αφήσανε και ρήμαξε το μαγαζί. Το ’χα γράψει κιόλας πριν κάτι βδομάδες — ήταν το μόνο που με βόλευε, έγινε το στέκι μου. Τώρα μετράει αντίστροφα. Και φαίνεται.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, μου το ’χε πει ένας τύπος — παλιός θαμώνας, απ’ αυτούς που τους βλέπεις παντού. Τον πέτυχα σε άλλο μαγαζί και μου το πέταξε έτσι. Δεν το ’ψαξα, δεν ρώτησα. Δεν ήθελα πολλά-πολλά.

Και τσουπ… σκάει μύτη αυτό.

Κρίμα ρε φίλε. Κρίμα που το αφήσανε και ρήμαξε το μαγαζί. Το ’χα γράψει κιόλας πριν κάτι βδομάδες — ήταν το μόνο που με βόλευε, έγινε το στέκι μου. Τώρα μετράει αντίστροφα. Και φαίνεται.
Ας το στηρίξουμε πριν είναι αργά

peosblue

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2024
Like
38
Πόντοι
0
Το μαγαζί έχει πολύ κόσμο καθώς το στηρίζουν πολύ οι ηλικιωμένοι. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό με την αλλαγή του προσωπικού οι συνθήκες υγιεινής έχουν χειροτερέψει αν και πάντα ήταν περίεργα. Επίσης ότι καπνίζουν παντού, ότι δεν παίρνει αέρα από πουθενά είναι εστία μικροβίων. Έχει ένα χαρακτήρα που θα λείψει από την Αθήνα αν κλείσει για αυτό καλό θα ήταν να λάβει κάποια μέτρα ο Υπεύθυνος, ο οποίος είναι πολύ συμπαθητικός κύριος.

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Το μαγαζί έχει πολύ κόσμο καθώς το στηρίζουν πολύ οι ηλικιωμένοι. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό με την αλλαγή του προσωπικού οι συνθήκες υγιεινής έχουν χειροτερέψει αν και πάντα ήταν περίεργα. Επίσης ότι καπνίζουν παντού, ότι δεν παίρνει αέρα από πουθενά είναι εστία μικροβίων. Έχει ένα χαρακτήρα που θα λείψει από την Αθήνα αν κλείσει για αυτό καλό θα ήταν να λάβει κάποια μέτρα ο Υπεύθυνος, ο οποίος είναι πολύ συμπαθητικός κύριος.
Αγαπητέ φίλε,
σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας και για τον χρόνο που αφιερώσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις παρατηρήσεις σας και τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και, σταδιακά, να ανταποκρινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας. Ήδη εξετάζουμε σημεία που μπορούν να αναβαθμιστούν, ώστε η συνολική εμπειρία να γίνει πιο ποιοτική και ευχάριστη για όλους.

Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς και θέλουμε να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα του χώρου, προχωρώντας παράλληλα σε κινήσεις που θα τον εξελίξουν προς το καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε ξανά για την ειλικρινή σας τοποθέτηση.

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους των λουτρών IRA BATHS!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026 το κατάστημά μας θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Πλέον, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη – ημέρες που μέχρι πρότινος παραμέναμε κλειστά – θα είμαστε κανονικά ανοιχτά για να σας εξυπηρετούμε.

Σας περιμένουμε για τις καθημερινές σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας περιμένουμε κοντά μας!

Διεύθυνση: Ζήνωνος 4, Εντός Στοάς, Αθήνα - Ομόνοια

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Πολύ ωραία νέα κ ευχαριστούμε για την ενημέρωση

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.738
Πόντοι
216
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους των λουτρών IRA BATHS!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026 το κατάστημά μας θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Πλέον, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη – ημέρες που μέχρι πρότινος παραμέναμε κλειστά – θα είμαστε κανονικά ανοιχτά για να σας εξυπηρετούμε.

Σας περιμένουμε για τις καθημερινές σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας περιμένουμε κοντά μας!

Διεύθυνση: Ζήνωνος 4, Εντός Στοάς, Αθήνα - Ομόνοια
Ωραία οπότε έχουμε και άμεση ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του καταστήματος

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Έσκασε πληροφορία από φίλο πως έχει ανακοινωθεί και πάρτι για το Σάββατο 4 Απριλίου. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας ρίξει φως και ας πει τι παίζει…

Λουτρά ΗΡΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2026
Like
42
Πόντοι
0
Έσκασε πληροφορία από φίλο πως έχει ανακοινωθεί και πάρτι για το Σάββατο 4 Απριλίου. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας ρίξει φως και ας πει τι παίζει…
Καλημέρα φίλε.
Ακολουθούν πληροφορίες που ζήτησες για το πάρτυ.

Βυθίσου σε μια εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις…
Στο ζεστό, ατμοσφαιρικό περιβάλλον του IRA Sauna, εκεί όπου η ένταση ανεβαίνει αθόρυβα, το “Forbidden Touch” δεν είναι απλώς ένα πάρτι — είναι μια πρόσκληση να εξερευνήσεις το παιχνίδι της επιθυμίας.
Σκιές και βλέμματα που λένε περισσότερα από λέξεις.
Μια ατμόσφαιρα όπου το απαγορευμένο γίνεται δελεαστικό και κάθε στιγμή φορτίζεται με προσμονή.
1f4c5.png
Σάββατο 4 Απριλίου 2026
1f559.png
10:00 – 18:00
1f4cd.png
Ομόνοια, Ζήνωνος 4
Με δωρεάν snacks & drinks για να κρατήσεις τον ρυθμό… και τη διάθεση ψηλά.
Άφησε πίσω τους κανόνες.
Άσε τον εαυτό σου να νιώσει.
Το “Forbidden Touch” σε περιμένει… εκεί όπου το όριο γίνεται απλώς μια ιδέα.

Συνημμένα

• 4-4-2026-party.png
    4-4-2026-party.png
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 30

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε.
Ακολουθούν πληροφορίες που ζήτησες για το πάρτυ.

Βυθίσου σε μια εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις…
Στο ζεστό, ατμοσφαιρικό περιβάλλον του IRA Sauna, εκεί όπου η ένταση ανεβαίνει αθόρυβα, το “Forbidden Touch” δεν είναι απλώς ένα πάρτι — είναι μια πρόσκληση να εξερευνήσεις το παιχνίδι της επιθυμίας.
Σκιές και βλέμματα που λένε περισσότερα από λέξεις.
Μια ατμόσφαιρα όπου το απαγορευμένο γίνεται δελεαστικό και κάθε στιγμή φορτίζεται με προσμονή.
1f4c5.png
Σάββατο 4 Απριλίου 2026
1f559.png
10:00 – 18:00
1f4cd.png
Ομόνοια, Ζήνωνος 4
Με δωρεάν snacks & drinks για να κρατήσεις τον ρυθμό… και τη διάθεση ψηλά.
Άφησε πίσω τους κανόνες.
Άσε τον εαυτό σου να νιώσει.
Το “Forbidden Touch” σε περιμένει… εκεί όπου το όριο γίνεται απλώς μια ιδέα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Έχω χαθεί κοντά 3 μήνες… Λέω να πεταχτώ να δω τι φάση παίζει μετά από τόσο καιρό…

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Χαίρετε.Στην σελίδα του στο facebook δεν γράφει ούτε ότι λειτουργεί πλέον καθημερινά όπως πριν,και ούτε γράφει για το forbidden touch .Ακόμα γράφει ότι είναι ανοικτό από Πέμπτη έως Κυριακή 10-18 έως νεοτέρας.Αν πάει κάποιος φίλος στο μαγαζί ,μπορεί να ρωτήσει η να βγάλει μια φωτογραφία? Γιατί στο facebook δεν έχει ενημερωθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom