Δηλαδή τι μου λέτε τώρα; Ότι βλέπατε το ίδιο προσωπικό που ήταν εκεί πριν 4–5 μήνες; Γιατί εγώ όσες φορές πήγα τελευταία — αν θυμάμαι καλά, η τελευταία ήταν γύρω στις 10 Δεκέμβρη — δεν είδα κανέναν από τους παλιούς. Το προσωπικό είχε αλλάξει όλο.Και εγώ για να είμαι ειλικρινης δεν ειδα καμμια διαφορά....
Αλλά, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, αυτό δεν είναι θέμα του πελάτη. Ούτε καθόμουν να κοιτάω αποδείξεις και τον αγορανομικό υπεύθυνο όλον αυτόν τον καιρό. Δεν είμαι εφορία, δεν είναι δουλειά μου και δεν με αφορά.
Εγώ ένα πράγμα ήθελα και θέλω όταν πάω σε τέτοια μαγαζιά: να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα και να φεύγω. Χωρίς φασαρία, χωρίς δράματα.
Τις τελευταίες φορές, όμως, το πράγμα είχε χαλάσει. Το κλίμα δεν ήταν όπως παλιά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν έγινε και τίποτα και απλά έστριψα αλλού.
Και ούτε πρόκειται να τσακωθούμε εδώ για τα Λουτρά Ήρα, ούτε για το προσωπικό, ούτε για τη διεύθυνση του μαγαζιού. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πάει, να δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τόσο απλά.