Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 477
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
44
Πόντοι
0
Κοίτα αν ο άλλος θέλει να φορέσει προφυλακτικό δεν του χαλάω το χατίρι αν δεν θέλει πάλι δεν χαλάω χατίρια σε κανένα
Τυπε εγώ μαζί σου ότι γουστάρεις, αλλά ακαποτο δεν φοβάσαι εκεί μέσα για αρρώστιες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει; Δεν είναι τεράστιο ρίσκο δηλαδή;
Και δεν εννοώ για πίπα εννοώ για γαμησι κτλπ.

Nikosnorth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Like
1.257
Πόντοι
201
Σκέφτομαι να επισκεφτώ πρώτη φορά το Ηρα. Μπορεί κάποιος να μου πει λίγα πράγματα? Κόσμο κτλ διάβασα και έχω καταλάβει τι παίζει. Απλά γενικά άλλες λεπτομέρειες. Δηλαδή μπορείς να κυκλοφορείς γυμνός? Με πετσέτα? Κάνεις ντουζ ή σάουνα και κυκλοφορείς ελεύθερα γυμνός?? Έχω πάει πολλές φορές σινεμά αλλά όπως διαβάζω είναι κάτι διαφορετικό αυτό.

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
44
Πόντοι
0
Και εγώ θα ήθελα να μάθω, μπορείς πχ να είσαι με ένα σορτσάκι η εσώρουχο ή μαγιό και αν κάτσει κάποια φάση να γδυθείς; Είναι υποχωρητικό να είσαι με την πετσέτα;
Ας μας κατατοπίσει κάποιος.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Και εγώ θα ήθελα να μάθω, μπορείς πχ να είσαι με ένα σορτσάκι η εσώρουχο ή μαγιό και αν κάτσει κάποια φάση να γδυθείς; Είναι υποχωρητικό να είσαι με την πετσέτα;
Ας μας κατατοπίσει κάποιος.
Βασικά είσαι γυμνός με μια πετσέτα τυλιγμένη στην μέση σου. Όταν θα μπεις στον χώρο αφού πληρώσεις την είσοδο σου δίνουν δύο πετσέτες και όταν περάσεις μέσα στα δεξιά σου βρίσκεται μια ραφιέρα με σαγιονάρες και παίρνεις ένα ζευγάρι μετά με το κλειδακι που σου έχουν δώσει στη είσοδο πας σε φοριαμο η σε δωμάτιο ή δωμάτιο με ντούς ανάλογα για το τι έχεις πληρώσει , όπου γδυνεσαι και βάζεις την πετσέτα στην μέση σου όπως σου είπα πιο πριν και πας προς τα ντούς να κάνεις μπανάκι . Εκεί είσαι τελείως γυμνός με όσους βρίσκονται εκεί μέσα όπου και πέφτει το ανάλογο χαλβάδιασμα , και μετά αν θέλεις πας και μέσα στη σάουνα δίπλα από τα ντούς όπου συνεχίζεται το χαλβάδιασμα και αφού σου την πέσει κανένας ή την πέσεις εσύ σε κανέναν , ελεύθερα αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ ή ο άλλος να σας κοιτάνε το κάνετε εκεί ή αν δεν θες πας στο δωματιάκια που σου έχουν δώσει και ξεχαρμανιάζεται . Πάντως αν γουστάρεις παρτουζιτσες το καλύτερο μέρος είναι από την άλλη πλευρά του χώρου που έχει ένα dark room με προβολή gay τσόντας και εκεί γίνεται το έλα να δεις . Όταν θα πας για πρώτη φορά σου προτείνω να το γυρίσεις για να καταλάβεις και τι παίζει. Πάντως εγώ πιστεύω πως είναι ο καλύτερος χώρος για να χαλαρώσεις γιατί όλοι πάνε αποφασισμένοι για πήδημα και το κυριότερο δεν κυκλοφορούν με το τηλέφωνο στο χέρι. Αυτά πιστεύω να σου έλυσα κάποιες απορίες. Τα άλλα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου.

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
44
Πόντοι
0
Βασικά είσαι γυμνός με μια πετσέτα τυλιγμένη στην μέση σου. Όταν θα μπεις στον χώρο αφού πληρώσεις την είσοδο σου δίνουν δύο πετσέτες και όταν περάσεις μέσα στα δεξιά σου βρίσκεται μια ραφιέρα με σαγιονάρες και παίρνεις ένα ζευγάρι μετά με το κλειδακι που σου έχουν δώσει στη είσοδο πας σε φοριαμο η σε δωμάτιο ή δωμάτιο με ντούς ανάλογα για το τι έχεις πληρώσει , όπου γδυνεσαι και βάζεις την πετσέτα στην μέση σου όπως σου είπα πιο πριν και πας προς τα ντούς να κάνεις μπανάκι . Εκεί είσαι τελείως γυμνός με όσους βρίσκονται εκεί μέσα όπου και πέφτει το ανάλογο χαλβάδιασμα , και μετά αν θέλεις πας και μέσα στη σάουνα δίπλα από τα ντούς όπου συνεχίζεται το χαλβάδιασμα και αφού σου την πέσει κανένας ή την πέσεις εσύ σε κανέναν , ελεύθερα αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ ή ο άλλος να σας κοιτάνε το κάνετε εκεί ή αν δεν θες πας στο δωματιάκια που σου έχουν δώσει και ξεχαρμανιάζεται . Πάντως αν γουστάρεις παρτουζιτσες το καλύτερο μέρος είναι από την άλλη πλευρά του χώρου που έχει ένα dark room με προβολή gay τσόντας και εκεί γίνεται το έλα να δεις . Όταν θα πας για πρώτη φορά σου προτείνω να το γυρίσεις για να καταλάβεις και τι παίζει. Πάντως εγώ πιστεύω πως είναι ο καλύτερος χώρος για να χαλαρώσεις γιατί όλοι πάνε αποφασισμένοι για πήδημα και το κυριότερο δεν κυκλοφορούν με το τηλέφωνο στο χέρι. Αυτά πιστεύω να σου έλυσα κάποιες απορίες. Τα άλλα θα τα ανακαλύψεις μόνος σου.
Ευχαριστώ πολύ, με κατατοπισες πλήρως. Άλλη μια ερώτηση, το 8 downtown cibema είναι και αυτό παρόμοια φάση; Είναι κοντά στην δουλειά μου και έχω περάσει πολλές φορές απέξω αλλά δεν έχω μπει.
Ισχύει πάλι και εκεί το γυμνός, πετσέτα κτλπ ή είναι πιο χαλαρά;

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Ευχαριστώ πολύ, με κατατοπισες πλήρως. Άλλη μια ερώτηση, το 8 downtown cibema είναι και αυτό παρόμοια φάση; Είναι κοντά στην δουλειά μου και έχω περάσει πολλές φορές απέξω αλλά δεν έχω μπει.
Ισχύει πάλι και εκεί το γυμνός, πετσέτα κτλπ ή είναι πιο χαλαρά;
Αυτό είναι διαφορετικό. Πρώτα απ' όλα είναι και λειτουργεί σαν κινηματογράφος όπου σε διάφορα μέρη του έχει δωματιάκια ( καβάντζες) και όχι γυμνός δεν κυκλοφορείς παντού πλην στα δωματιάκια ή στον επάνω όροφο η στο υπόγειο που έχει

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
44
Πόντοι
0
Αυτό είναι διαφορετικό. Πρώτα απ' όλα είναι και λειτουργεί σαν κινηματογράφος όπου σε διάφορα μέρη του έχει δωματιάκια ( καβάντζες) και όχι γυμνός δεν κυκλοφορείς παντού πλην στα δωματιάκια ή στον επάνω όροφο η στο υπόγειο που έχει
Κατάλαβα!!! Οπότε για 1η επίσκεψη καλύτερα εκεί, δεν θα είναι τόσο άβολο, βλέπεις τι παίζει και αν δεν σου αρέσει φεύγεις.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Πήγε κάνεις πρόσφατα να μας δώσει review;

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
199
Πόντοι
0
Πήγε κάνεις πρόσφατα να μας δώσει review;
Πηγα την προηγούμενη Τετάρτη και ήταν αρκετά καλά. Μια χαρά κόσμος και πέρασα όμορφα. Αρκετοί γνωστοί θαμώνες (υπάρχουν τελικά πολλοί που πάνε εβδομαδιαίως), και μάλιστα κάποιος με τον οποίο είχα φασωθει εκει στο παρελθόν με "βολιδοσκοπησε" αμέσως με το που μπήκα στο χώρο για παιχνίδι (σαν πουτανιτσα σε studio που την προτιμούν οι πελάτες ένιωσα:cheesy:). Τσιμπουκωσα επίσης καλά και έναν άλλο 60αρη κύριο (και αυτός γνωστή φυσιογνωμια) στο μικρό δωμάτιο που παίζει τσόντες και γενικά εχυσα 2 φορές. Καθαροί κ περιποιημένοι εννοείται όλα οι χώροι. Να πω επίσης πως φέτος νομιζω ότι παίζει κ λιγο καλύτερες τσόντες

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
521
Πόντοι
81
Καλή φάση χθες,αρκετος κόσμος αν και δεν ελειπαν οι επιμονοι γεροι που δεν καταλαβαινουν από όχι (αληθεια ποτε δε το καταλαβα.Δηλαδη αν παιρνεις απο πισω συνεχεια τον αλλον που δε γουσταρει τι θα γινει?θα το σκεφτει και θα αλλαξει γνωμη?)
Παρολαυτα παιχτηκε πολυ καλο σκηνικο με τουριστα αγνωστου προελευεεως παθητικος αλλα με μεγαλο καυλι.
Κλειστηκαμε.στο δωματιο και εγινε χαμος.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτά τις επόμενες μέρες;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Καλή φάση χθες,αρκετος κόσμος αν και δεν ελειπαν οι επιμονοι γεροι που δεν καταλαβαινουν από όχι (αληθεια ποτε δε το καταλαβα.Δηλαδη αν παιρνεις απο πισω συνεχεια τον αλλον που δε γουσταρει τι θα γινει?θα το σκεφτει και θα αλλαξει γνωμη?)
Παρολαυτα παιχτηκε πολυ καλο σκηνικο με τουριστα αγνωστου προελευεεως παθητικος αλλα με μεγαλο καυλι.
Κλειστηκαμε.στο δωματιο και εγινε χαμος.
Αυτοί οι επίμονοι μου τη δίνουν στα νεύρα...
Γουστάρω πολύ να το κάνω σε κοινή θέα και έρχονται και ενοχλούν, ενώ τους έχω δείξει ότι δεν παίζει ενδιαφέρον...
Πόσο μαλάκες να νομίζουν ότι πιέζοντας, θα κερδίσουν κάτι....

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Καλή χρονιά με υγεία.....έχει αλλάξει καθόλου ο χώρος σε σχέση με τον περασμένο Μάιο?

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
206
Πόντοι
20
Καλή χρονιά με υγεία.....έχει αλλάξει καθόλου ο χώρος σε σχέση με τον περασμένο Μάιο?

Γεια σου φίλε. Σε σχέση με πέρσι τον Μάιο, άλλαξαν όλα και δεν το συζητάμε. Καταρχάς, άλλαξε η διεύθυνση. Τα παιδιά που το είχαν φύγανε και τώρα το κουμάντο το ’χει πάρει ένας παππούς με την παρέα του. Μέσα παγωνιά, ψυχρό κλίμα και το κέφι που ξέραμε… άφαντο.

Πολύς κόσμος την κοπάνησε για Flex, κι όχι άδικα. Τα Λουτρά Ήρα όπως τα ξέραμε πέρσι δεν υπάρχουν πια. Λίγος κόσμος, μουντρούχλης, κακόκεφος και βαριά ατμόσφαιρα. Ε, δεν άντεξα, έστριψα κι εγώ πλώρη για Flex, που εκεί τουλάχιστον έχει ζέστη, χαμόγελο και ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει.

Κρίμα πάντως που χάλασε έτσι ο χώρος, γιατί με βόλευε τρελά το πρωινό ωράριο. Αλλά δεν γίνεται να πετάω το μεροκάματο τζάμπα και να μη γίνεται ούτε μισή φάση. Τις τελευταίες 3-4 φορές που πήγα, ήταν λες και πέταξα τα λεφτά κατευθείαν στον κάδο. Και εγώ, μάγκα μου, τέτοια δεν τα σηκώνω.

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Γεια σου φίλε. Σε σχέση με πέρσι τον Μάιο, άλλαξαν όλα και δεν το συζητάμε. Καταρχάς, άλλαξε η διεύθυνση. Τα παιδιά που το είχαν φύγανε και τώρα το κουμάντο το ’χει πάρει ένας παππούς με την παρέα του. Μέσα παγωνιά, ψυχρό κλίμα και το κέφι που ξέραμε… άφαντο.

Πολύς κόσμος την κοπάνησε για Flex, κι όχι άδικα. Τα Λουτρά Ήρα όπως τα ξέραμε πέρσι δεν υπάρχουν πια. Λίγος κόσμος, μουντρούχλης, κακόκεφος και βαριά ατμόσφαιρα. Ε, δεν άντεξα, έστριψα κι εγώ πλώρη για Flex, που εκεί τουλάχιστον έχει ζέστη, χαμόγελο και ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει.

Κρίμα πάντως που χάλασε έτσι ο χώρος, γιατί με βόλευε τρελά το πρωινό ωράριο. Αλλά δεν γίνεται να πετάω το μεροκάματο τζάμπα και να μη γίνεται ούτε μισή φάση. Τις τελευταίες 3-4 φορές που πήγα, ήταν λες και πέταξα τα λεφτά κατευθείαν στον κάδο. Και εγώ, μάγκα μου, τέτοια δεν τα σηκώνω.
Άρα δεν είναι ωραία όπως λες.....
Κρίμα Μ αρέσε εκεί κ βόλευε πολύ το πρωί όπως λέτε....θα ήθελα ν πήγαινα....γενικά πιστεύω ότι χώροι δεν λειτουργούν σωστά πριν ένα μήνα ήμουν Παρίσι.....
Άλλος κόσμος....

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.920
Πόντοι
456
Παιδια, εχουμε 2024, υπαρχει το PREP. Σε προφυλάσσει απο HIV και παραλληλα κανεις εξετασεις ανα τριμηνο για τα υπολοιπα. Αν σας ενδιαφερει το ακαποτο, μιληστε με το γιατρο σας και γενικοτερα πληροφορηθειτε. Ειναι ο μονος τροπος να τελειωνουμε με τoν HIV.
σωστος ρε φιλε ο καλυτερος τροπος για να τελειωνει η ανθρωποτητα με το ειτζ ειναι να γαμιουνται ολοι ακαποτα

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
206
Πόντοι
20
σωστος ρε φιλε ο καλυτερος τροπος για να τελειωνει η ανθρωποτητα με το ειτζ ειναι να γαμιουνται ολοι ακαποτα
Φίλος είσαι εκτός θέματος. Εδώ συζητάμε για συγκεκριμένο μαγαζί. Κρίμα είναι να χαλάτε τη συζήτηση.

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
199
Πόντοι
0

Εγώ πάλι βλέπω στην είσοδο (με εναλλαγές φυσικά) τους τύπους που δούλευαν πάντα στο "μαγαζί " τα τελευταία 2-3 χρόνια. Επίσης στις αποδείξεις το όνομα του ίδιου αγορανομικου υπευθυνου παρατηρώ συνέχεια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιες αλλαγές αναφέρεσαι

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
521
Πόντοι
81
Εγώ πάλι βλέπω στην είσοδο (με εναλλαγές φυσικά) τους τύπους που δούλευαν πάντα στο "μαγαζί " τα τελευταία 2-3 χρόνια. Επίσης στις αποδείξεις το όνομα του ίδιου αγορανομικου υπευθυνου παρατηρώ συνέχεια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιες αλλαγές αναφέρεσαι
Και εγώ για να είμαι ειλικρινης δεν ειδα καμμια διαφορά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom