Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.952
Πόντοι
1.056
πρόσφατα λέω ρε μεγάλε... τα έχω διαβάσει απλά λέω μήπως πηγε κάποιος πρόσφατα και έχει να πει κάτι γιατί βλέπω ότι έχουν κάνει κάποιες αλλαγές και θέλω να παω
Να γράφεις σωστά τότε ρε μεγάλε για να μην σου τη λέμε. Και όταν πας, πες μας και τις εμπειρίες σου.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
21
Να γράφεις σωστά τότε ρε μεγάλε για να μην σου τη λέμε. Και όταν πας, πες μας και τις εμπειρίες σου.
μήπως να μην την λέτε γενικά και να μη το παίζετε έξυπνοι και να μην βιάζεστε να απαντήσετε δε παίζει Ε; πρέπει κάπου να το παίζετε έξυπνοι....

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.952
Πόντοι
1.056
μήπως να μην την λέτε γενικά και να μη το παίζετε έξυπνοι και να μην βιάζεστε να απαντήσετε δε παίζει Ε; πρέπει κάπου να το παίζετε έξυπνοι....
Παίζει ρε φίλε. Αλλά ο κανόνας εδώ είναι να μην διαβάζει κανένας και να ζητά το μουνί στο πιάτο που λέμε. Και παίρνει και η μπάλα τύπους σαν εσένα που το έχουν διαβάσει το μάθημά τους. Γι αυτό σε συμβούλεψα, και δεν σου την είπα, να εκφράζεσαι λίγο καλύτερα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις που μας χαλάνε όλους. Από εμένα πάσο και καλή συνέχεια. Ας μην σπαμάρουμε άλλο στο νήμα.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
21
Παίζει ρε φίλε. Αλλά ο κανόνας εδώ είναι να μην διαβάζει κανένας και να ζητά το μουνί στο πιάτο που λέμε. Και παίρνει και η μπάλα τύπους σαν εσένα που το έχουν διαβάσει το μάθημά τους. Γι αυτό σε συμβούλεψα, και δεν σου την είπα, να εκφράζεσαι λίγο καλύτερα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις που μας χαλάνε όλους. Από εμένα πάσο και καλή συνέχεια. Ας μην σπαμάρουμε άλλο στο νήμα.
σωστός φίλε. απλά και σε άλλα γίνεται αυτό για αυτό πήρα σαν σπίρτο. ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. καλή συνέχεια.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Κι εγώ θα πάω ΣΚ , έχω καιρό να πάω , έβαλε και δροσουλα, οπότε η σάουνα είναι ό,τι πρέπει.
Θα επανέλθω κι εγώ με λεπτομέρειες από την επίσκεψη. ;)

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Aφου γουσταρεις μεγαλυτερους ειναι το καταλληλο μερος, δεν υπαρχει λογος να κολωνεις , δεν χρειαζεσαι καποιος να σε "εισαγει" στο ιδρυμα.

Η είσοδος ποσο είναι εκεί?
Υπαρχει σαιτ με ολες τις πληροφοριες, IRA BATHS

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Τελευταία που πήγα στα λουτρά, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ο φωτισμός στις ντουζιέρες έγινε για τα μπάζα — ούτε να παρθείς δεν μπορείς. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό το χάλι. Ο κόσμος έχει λιγοστέψει, η φάση έχει πέσει γενικά… Το ’χει πάρει χαμπάρι κανείς άλλος ή μόνο εγώ το ψυλλιάζομαι;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Τελευταία που πήγα στα λουτρά, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ο φωτισμός στις ντουζιέρες έγινε για τα μπάζα — ούτε να παρθείς δεν μπορείς. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε αυτό το χάλι. Ο κόσμος έχει λιγοστέψει, η φάση έχει πέσει γενικά… Το ’χει πάρει χαμπάρι κανείς άλλος ή μόνο εγώ το ψυλλιάζομαι;
Τι έχει ο φωτισμός;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Δηλαδή τύπε έτσι και σου πέσει το σαπούνι εκεί μέσα, γαμηθηκες μέχρι να το βρεις :confused::confused:

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Κυριακη 26 Οκτ, αρκετη κινηση, καποια νεα προσωπα, μετα τις 2 παρσιματα παντου,

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
546
Πόντοι
81
Αύριο μετά τις 11 θα είμαι στο εν λόγω μαγαζί.οποιος θέλει έρχεται για παιχνίδι

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
Πηγα προσφατα.
Τα γνωστα σκηνικα με τους ωριμους να απλωνουν χερι στη πουτσα ενω περνανε απο διπλα σου(προσωπικά με ξενερωνει αλλα οκ),ενας κινεζος περιφεροταν και αλλος ενας ασιάτης τουριστας με μια απιστευτα μικρη πουτσα ,για λύπηση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom