Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Πηγα προσφατα.
Τα γνωστα σκηνικα με τους ωριμους να απλωνουν χερι στη πουτσα ενω περνανε απο διπλα σου(προσωπικά με ξενερωνει αλλα οκ),ενας κινεζος περιφεροταν και αλλος ενας ασιάτης τουριστας με μια απιστευτα μικρη πουτσα ,για λύπηση .
Είχε γενικά κόσμο;
Έκανες τίποτα; Ή δεν άξιζε καθόλου;

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
Είχε γενικά κόσμο;
Έκανες τίποτα; Ή δεν άξιζε καθόλου;
Ειχε οπως παντα πανω κατω.
Δεν εκανα κατι γιατί ετυχε να ειναι οι περισσότεροι επιμονοι και λιμασμενοι και καπου ξενερωνω.
Αλλες φορές εχει τυχει πολυ καλυτερος κοσμος και δεν εννοω την εμφανιση.

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
Το δωμάτιο αξίζει; Αφού όλες οι φάσεις γίνονται φορα παρτίδα ...
Δεν έχει τύχει ποτέ να κάνω σε δωμάτιο...
Προσφερει μια εξτρα ανεση αν εισαι αποφασισμενος για κανονικο πηδημα,συν ότι κρατάς μακρυα τους ενοχλητικους γερους με τη βρωμερη ανασα και τη σκατιλα στον κολο

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Προσφερει μια εξτρα ανεση αν εισαι αποφασισμενος για κανονικο πηδημα,συν ότι κρατάς μακρυα τους ενοχλητικους γερους με τη βρωμερη ανασα και τη σκατιλα στον κολο
Μάλλον ήμουν τυχερός όσες φορές έχω πάει και δεν είχα μεγάλα εμπόδια στο γαμησι ... Κάποιοι που προσπαθούσαν να χωθούν, αλλά τους έδιωχνα με το άγριο και δεν ξαναενοχλουσαν

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Να πω επίσης πως πέρα από την έξτρα άνεση για γαμησι, κ τη δυνατότητα να απομονωθεις με κάποιον που σου αρέσει, το δωμάτιο προσφέρει επιπλέον κ τη δυνατότητα να κρεμάσεις τα ρούχα σου άνετα σε κρεμάστρες και να μην τσαλακωνονται (πολύ σημαντικό αν ερχεσαι από δουλειά ή πας μετά στη δουλειά και φοράς πουκάμισο, υφασμάτινο παντελόνι κλπ). Γενικα πάντα προτιμώ δωμάτιο
Edit: Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει και δωμάτιο (νομίζω ένα είναι όλο κι όλο) που έχει δικό του μπάνιο, και το χρεώνουν λιιιγο περισσότερο

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Παντα προτιμω δωματιο.
Κανω φαση στο τσοντα ρουμ και παει να χωθει στη φαση καποιος που δε γουσταρω;
Απλα παιρνω τους ενδιαφερομενους στο δωματιο και ειμαστε ανετα

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι παίζει μ’ αυτό το μαγαζί, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Ξαναπέρασα μετά από καμιά εικοσαριά μέρες και μου φάνηκε λες και το ‘χουν παρατήσει. Οι χώροι πιο βρώμικοι απ’ το συνηθισμένο, και η πετσέτα… άστο, μύριζε λες και την είχαν απ’ το προηγούμενο Σάββατο (λέω τώρα, μπορεί και να ‘τυχε σε μένα – αλλά ξενερώνεις).

Μια φάση που πήγε να ξεκινήσει, κόπηκε στη μέση... μεγάλη ξενέρα. Ο ερωτισμός; Πάει, χάθηκε. Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο — τόσο καιρό το είχατε στήσει ωραία. Τι στο καλό πάθατε; Διορθώστε το πριν το γκρεμίσετε μόνοι σας.

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
193
Πόντοι
0
Πάντως πριν 2 εβδομάδες που το επισκεφθηκα και μια χαρά πέρασα (έκανα δύο καλές φάσεις), και τα παιδιά καθαρίζουν επισταμενως και τα βλέπεις συνέχεια. Μου είχε μάλιστα κάνει εντύπωση ότι σε δωμάτιο ενός τύπου που είχα πάει για φάση και αφού εκείνος έφυγε μόλις εχυσε, παρατηρησα ότι μεσα σε 5 λεπτά είχε μπει ένα παιδί απο το προσωπικό και καθάριζε...
Όσο για τον ερωτισμό προσωπικά περνάω καλά όποτε πάω, αλλά σίγουρα σε όλους αυτούς τους χώρους πάντα θα υπάρχουν και πιο μέτριες μέρες από κόσμο. Το αρνητικό που καμιά φορά βρίσκω στο Ira είναι ότι κάποιοι πελατες του με το που δουν αγόρια κάτω των 30, πέφτουν σαν τις μύγες πάνω τους- σε ενοχλητικό ίσως βαθμό ορισμένοι

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Εγώ έχω πάει έξι φορές μέχρι τώρα και έχω περάσει πολύ καλά.Τωρα σχετικά με το δωμάτιο είμαι λίγο διστακτικός γιατί αν πάρω δωμάτιο και δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος δεν λέει.Στο δωμάτιο έχω πάει μόνο δύο φορές,μια φορά με έναν νεότερο και κάναμε 69, και την δεύτερη φορά,καμακωμα με πολύ ωραίο ώριμο πήγαμε στο δωμάτιο του και τσιμπουκωθηκαμε ,χαιδευτηκαμε,γλωσσοφυλλα κλπ κλπ και ήταν ωραία.Συνηθως κοιταω η στη σάουνα ή στο τσόντα δωμάτιο που μου έχει τύχει φάση.Δεν θέλω να δώσω 13€ αν λέω αν...δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος,οπότε προτιμώ το ντουλαπάκι με 11€ ,και ότι γίνει και όπως γίνει.Το "κακό" είναι ότι ενώ έχεις κάνει παιχνίδι μια φορά με κάποιον που σου αρέσει ,και του αρέσεις, λίγο δύσκολο είναι να κάνεις γνωριμία με φιλαράκι για να βρίσκεσαι,και πέρα της Ήρας.Αυτο

Τελευταία τροποποίηση:

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Εγώ έχω πάει έξι φορές μέχρι τώρα και έχω περάσει πολύ καλά.Τωρα σχετικά με το δωμάτιο είμαι λίγο διστακτικός γιατί αν πάρω δωμάτιο και δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος δεν λέει.Στο δωμάτιο έχω πάει μόνο δύο φορές,μια φορά με έναν νεότερο και κάναμε 69, και την δεύτερη φορά,καμακωμα με πολύ ωραίο ώριμο πήγαμε στο δωμάτιο του και τσιμπουκωθηκαμε ,χαιδευτηκαμε,γλωσσοφυλλα κάρτα κλπ κλπ και ήταν ωραία.Συνηθως κοιταω η στη σάουνα ή στο τσόντα δωμάτιο που μου έχει τύχει φάση.Δεν θέλω να δώσω 13€ αν λέω αν...δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος,οπότε προτιμώ το ντουλαπάκι με 11€ ,και ότι γίνει και όπως γίνει

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Κι εγώ δεν παίρνω δωμάτιο....
Δεν με νοιάζει να κάνω ο,τι είναι να κάνω μπροστά σε άλλους.... Ίσα ίσα που μου αρέσει κιόλας να με βλέπουν, απλώς να μην ενοχλούν ,όσοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.
Έχει επιλογές που μπορείς να κάνεις φάσεις, γιατί να κλειστεις σε ένα δωμάτιο;

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Πετάχτηκα σήμερα στα Λουτρά κατά τις 11:30 για καμιά φάση, και το μαγαζί μού ’χε κατεβασμένα ρολά…
Ξέρει κανείς τι παίζει;

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
576
Πόντοι
81
Σιγά ρε παιδιά ,τι 11 τι 13 ευρώ.καλυτερα κλειστε το εξ αρχής το δωμάτιο να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.πολυ value for money.Εγω μια φορά έχω πάει Σάββατο πριν 2 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος και είχα περάσει γαμω.Δεν έγινε κάτι χοντρό από παιχνίδι αλλά σε ποσότητα είχε περισσότερο σε σχέση με τις άλλες σαουνες.Μπορει να ήταν και θέμα τύχης.Καθημερινες πλέον παίζει τίποτα?Κι αν ναι από τι ώρα και μετά?

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Σιγά ρε παιδιά ,τι 11 τι 13 ευρώ.καλυτερα κλειστε το εξ αρχής το δωμάτιο να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.πολυ value for money.Εγω μια φορά έχω πάει Σάββατο πριν 2 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος και είχα περάσει γαμω.Δεν έγινε κάτι χοντρό από παιχνίδι αλλά σε ποσότητα είχε περισσότερο σε σχέση με τις άλλες σαουνες.Μπορει να ήταν και θέμα τύχης.Καθημερινες πλέον παίζει τίποτα?Κι αν ναι από τι ώρα και μετά?
Όχι, παίζουν ωραίες και δυνατές φάσεις και πολλές παρτούζες ...
Εκεί πάνε άτομα έτοιμα για γαμήσι, δεν έχει ψώνια, πόζες και ντιβισμους αυτή η σάουνα...
Σκύβεις και τον παιρνεις και το απολαμβάνεις....

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
116
Πόντοι
0
Όχι, παίζουν ωραίες και δυνατές φάσεις και πολλές παρτούζες ...
Εκεί πάνε άτομα έτοιμα για γαμήσι, δεν έχει ψώνια, πόζες και ντιβισμους αυτή η σάουνα...
Σκύβεις και τον παιρνεις και το απολαμβάνεις....
Έτσι ακριβώς,όπως το λες.Για αυτό μου αρέσει εκεί που όλα γίνονται ακομπλεξαριστα

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Σάββατοκυριακο λέω να πάω μια βόλτα ...

Vag_rdelompou

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
Γι'αυτό αρέσει σε όλους μας ... :)
Καλησπέρα, δεν έχω πάει ποτέ, αξίζει να το επισκεφτώ κάποια στιγμή;
Ούτε στα σινεμά έχω πάει στυλ Αθηναϊκό κτλπ.
Τι φάση είναι τι κόσμο μαζεύει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom