Femboys παίζουν καθόλου;Φίλε στην σάουμα πάει σοβαρός κόσμος. Όχι ξεφωνημένες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρα λουτρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 473
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Malafekasw
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
οχι, μονο μια φορα συναντησαFemboys παίζουν καθόλου;
Ήμουν κι εγώ το περασμένο Σάββατο, πήγα και την Κυριακή. Και τις δύο μέρες γινόταν της κακομοίρας. Η απόλυτη χαρά του σεξ, φίλε.Πήγα Σάββατο πρωί 11:30 με 1 και γινόταν χαμός. Θέλαν να με πηδήξουν όλοι αλλά μόνο σε 2 καθησα. Υπήρχε κι ένας μαύρος που πολύ γούσταρα αλλά δεν είχα χρόνο
Τις καθημερινές είναι πάντα πιο λάου λάου. Άμα γουστάρεις κάτι πιο ήρεμο, πας τότε. Αν όμως θες βαβούρα, κίνηση και ξεσαλώματα, το Σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.εγω πηγα σημερα πρωτη φορα δεν ειδα τοσο πολυ δραση οσο διαβαζα η αληθεια
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.544
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε επίσης υπάρχουν όλο τον χρόνο οι τουρίστες από Ινδία και Πακιστάν που ξε-βρωμιζουν στο ίδρυμαΤις καθημερινές είναι πάντα πιο λάου λάου. Άμα γουστάρεις κάτι πιο ήρεμο, πας τότε. Αν όμως θες βαβούρα, κίνηση και ξεσαλώματα, το Σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.

,να τα λέμε κι αυτά.Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Ή πολλοί- καλή ώρα όπως εγώ- που απλά δεν αντέχουν σάουνες κ baths με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω (και ας έχει εννοείται κλιματισμό σε κάποια σημεία). Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ολίγον πιο μεγάλοι που κατά κύριο λόγο συχνάζουν Ηρα είναι πιο επιρρεπείς στις ζέστες. Προσωπικα θα επανακαμψω από Σεπτέμβριο στο λατρεμένο μου Ηρα.Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.
Malafekasw
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Πηγα δυο φορες την περασμενη εβδομαδα με συνθηκες καυσωνα, ηταν σαφως καλυτερα κατω, σχεδον δροσια.Προσφερεται νομιζω και στον καυσωνα.Ή πολλοί- καλή ώρα όπως εγώ- που απλά δεν αντέχουν σάουνες κ baths με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω (και ας έχει εννοείται κλιματισμό σε κάποια σημεία). Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ολίγον πιο μεγάλοι που κατά κύριο λόγο συχνάζουν Ηρα είναι πιο επιρρεπείς στις ζέστες. Προσωπικα θα επανακαμψω από Σεπτέμβριο στο λατρεμένο μου Ηρα.
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Και στον πούτσοΠηγα δυο φορες την περασμενη εβδομαδα με συνθηκες καυσωνα, ηταν σαφως καλυτερα κατω, σχεδον δροσια.Προσφερεται νομιζω και στον καυσωνα.
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Πλάκα θα κάνεις σίγουρα ή δεν θα έχεις ξαναπάει εκεί. Όποιος βρίσκεται εκεί ή για να τον πάρει ή για να τον δώσει πάει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αν πας που θα πρέπει να περάσεις από τα ντους λίγο να σκύψεις λίγο να κοιτάξεις τον άλλον στα αρχίδια αμέσως αν είναι από αυτούς που τον δίνουν θα σε πάρει από πίσω στην κυριολεξία όμως , μπορεί κι εκεί. Σου μιλάω εκ πείρας ρουβέλι μου έχουν κάνει εκεί την σούφρα με αυτό το σύστημαΘα ηθελα να σας ρωτησω κατι, μπορει καποιος να φοραει στριγκακι (ωστε να υποδηλωνει οτι θελει να τον παρουν) ή δε συνηθιζεται και δεν αρμοζει στο χωρο?
Εμένα μου κάνει εντύπωση που με τέτοια ζέστη και Αυγουστιάτικα είχε και κόσμο...Απίστευτα χάλια κόσμος Σάββατο πρωί. Πήγα 11 και πριν τις 12 την έκανα. Μάλλον ήταν η μέρα καλλιστείων ασχημίας
Πάντως εκεί δεν πας να βρεις μοντέλα...Με τόσο χαμηλές συντάξεις και ακρίβεια στα νησιά, τα παππουδια που συχνάζουν εκεί έχουν πιάσει στασίδι
Αν θες κάτι τέτοιο πήγαινε Alexander.
Εκεί πας για σεξ στα τυφλά....
Alex_btm
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
τετοιες ημερες και που ειχε κοσμο παλι καλα να λεςΑπίστευτα χάλια κόσμος Σάββατο πρωί. Πήγα 11 και πριν τις 12 την έκανα. Μάλλον ήταν η μέρα καλλιστείων ασχημίας
τοσο ασχημα τα πραγματα ομως ; κουασιμοδους πετυχες ;
Τελευταία τροποποίηση:
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 431
- Πόντοι
- 21
Εντελώς!τετοιες ημερες και που ειχε κοσμο παλι καλα να λες
το ασχημα τα πραγματα ομως ; κουασιμοδους πετυχες ;
bottomisx
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Like
- 427
- Πόντοι
- 21
Τι ειχε δηλαδη? Παππουδες, γυφτους, κοιλαραδες? Τι σε χαλασε τοσο πολυ?Απίστευτα χάλια κόσμος Σάββατο πρωί. Πήγα 11 και πριν τις 12 την έκανα. Μάλλον ήταν η μέρα καλλιστείων ασχημίας