Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Πήγα Σάββατο πρωί 11:30 με 1 και γινόταν χαμός. Θέλαν να με πηδήξουν όλοι αλλά μόνο σε 2 καθησα. Υπήρχε κι ένας μαύρος που πολύ γούσταρα αλλά δεν είχα χρόνο

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Πήγα Σάββατο πρωί 11:30 με 1 και γινόταν χαμός. Θέλαν να με πηδήξουν όλοι αλλά μόνο σε 2 καθησα. Υπήρχε κι ένας μαύρος που πολύ γούσταρα αλλά δεν είχα χρόνο
Ήμουν κι εγώ το περασμένο Σάββατο, πήγα και την Κυριακή. Και τις δύο μέρες γινόταν της κακομοίρας. Η απόλυτη χαρά του σεξ, φίλε.

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
εγω πηγα σημερα πρωτη φορα δεν ειδα τοσο πολυ δραση οσο διαβαζα η αληθεια
Τις καθημερινές είναι πάντα πιο λάου λάου. Άμα γουστάρεις κάτι πιο ήρεμο, πας τότε. Αν όμως θες βαβούρα, κίνηση και ξεσαλώματα, το Σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.544
Πόντοι
11.915
Τις καθημερινές είναι πάντα πιο λάου λάου. Άμα γουστάρεις κάτι πιο ήρεμο, πας τότε. Αν όμως θες βαβούρα, κίνηση και ξεσαλώματα, το Σαββατοκύριακο είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.
Τύπε επίσης υπάρχουν όλο τον χρόνο οι τουρίστες από Ινδία και Πακιστάν που ξε-βρωμιζουν στο ίδρυμα :confused::confused::2funny::2funny:,να τα λέμε κι αυτά.

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
195
Πόντοι
0
Μην ξεχνάς, καλοκαίρι είναι, πολλοί την έχουν κάνει απ’ την Αθήνα. Ευτυχώς υπάρχουν και οι τουρίστες που κρατάνε τη φλόγα ζωντανή.
Ή πολλοί- καλή ώρα όπως εγώ- που απλά δεν αντέχουν σάουνες κ baths με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω (και ας έχει εννοείται κλιματισμό σε κάποια σημεία). Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ολίγον πιο μεγάλοι που κατά κύριο λόγο συχνάζουν Ηρα είναι πιο επιρρεπείς στις ζέστες. Προσωπικα θα επανακαμψω από Σεπτέμβριο στο λατρεμένο μου Ηρα.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Εγώ Σάββατο πρωί θα πάω να βρω μεγάλες χοντρές ψωλες

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Ή πολλοί- καλή ώρα όπως εγώ- που απλά δεν αντέχουν σάουνες κ baths με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω (και ας έχει εννοείται κλιματισμό σε κάποια σημεία). Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ολίγον πιο μεγάλοι που κατά κύριο λόγο συχνάζουν Ηρα είναι πιο επιρρεπείς στις ζέστες. Προσωπικα θα επανακαμψω από Σεπτέμβριο στο λατρεμένο μου Ηρα.
Πηγα δυο φορες την περασμενη εβδομαδα με συνθηκες καυσωνα, ηταν σαφως καλυτερα κατω, σχεδον δροσια.Προσφερεται νομιζω και στον καυσωνα.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
427
Πόντοι
21
Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, μπορει καποιος να φοραει στριγκακι (ωστε να υποδηλωνει οτι θελει να τον παρουν) ή δε συνηθιζεται και δεν αρμοζει στο χωρο?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, μπορει καποιος να φοραει στριγκακι (ωστε να υποδηλωνει οτι θελει να τον παρουν) ή δε συνηθιζεται και δεν αρμοζει στο χωρο?
Πλάκα θα κάνεις σίγουρα ή δεν θα έχεις ξαναπάει εκεί. Όποιος βρίσκεται εκεί ή για να τον πάρει ή για να τον δώσει πάει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αν πας που θα πρέπει να περάσεις από τα ντους λίγο να σκύψεις λίγο να κοιτάξεις τον άλλον στα αρχίδια αμέσως αν είναι από αυτούς που τον δίνουν θα σε πάρει από πίσω στην κυριολεξία όμως , μπορεί κι εκεί. Σου μιλάω εκ πείρας ρουβέλι μου έχουν κάνει εκεί την σούφρα με αυτό το σύστημα

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Εγώ θα πάω Σάββατο πρωί μπας βρω ψωλαραδες να μου σκίσουν τον πάτο

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Απίστευτα χάλια κόσμος Σάββατο πρωί. Πήγα 11 και πριν τις 12 την έκανα. Μάλλον ήταν η μέρα καλλιστείων ασχημίας

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Απίστευτα χάλια κόσμος Σάββατο πρωί. Πήγα 11 και πριν τις 12 την έκανα. Μάλλον ήταν η μέρα καλλιστείων ασχημίας
Εμένα μου κάνει εντύπωση που με τέτοια ζέστη και Αυγουστιάτικα είχε και κόσμο...

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Με τόσο χαμηλές συντάξεις και ακρίβεια στα νησιά, τα παππουδια που συχνάζουν εκεί έχουν πιάσει στασίδι

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Με τόσο χαμηλές συντάξεις και ακρίβεια στα νησιά, τα παππουδια που συχνάζουν εκεί έχουν πιάσει στασίδι
Πάντως εκεί δεν πας να βρεις μοντέλα...
Αν θες κάτι τέτοιο πήγαινε Alexander.
Εκεί πας για σεξ στα τυφλά....

Alex_btm

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
10
Πόντοι
0
τετοιες ημερες και που ειχε κοσμο παλι καλα να λες:grin:

τοσο ασχημα τα πραγματα ομως ; κουασιμοδους πετυχες ;

Τελευταία τροποποίηση:

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
427
Πόντοι
21
Τι ειχε δηλαδη? Παππουδες, γυφτους, κοιλαραδες? Τι σε χαλασε τοσο πολυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom