μ αρεσει να παιρνω πιπες να μ γαμανε βυζια να με χυνουν..θα τα βρω αυτα στα λουτρα πιστευετε?
Kostis_pireas Μέλος Εγγρ. 26 Δεκ 2018 Μηνύματα 84 Like 26 Πόντοι 0 Τετάρτη στις 13:00 #281 μ αρεσει να παιρνω πιπες να μ γαμανε βυζια να με χυνουν..θα τα βρω αυτα στα λουτρα πιστευετε?
E Extrafister Μέλος Εγγρ. 28 Απρ 2024 Μηνύματα 78 Like 259 Πόντοι 20 Τετάρτη στις 16:56 #282 xlarg έγραψε: Πηγαίνω για λουτρά Ήρα τώρα οποίος θέλει έρχεται να γίνει χαμός Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
xlarg έγραψε: Πηγαίνω για λουτρά Ήρα τώρα οποίος θέλει έρχεται να γίνει χαμός Κλικ για ολόκληρη προβολή... Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
S starzone Μέλος Εγγρ. 17 Μαρ 2015 Μηνύματα 83 Like 136 Πόντοι 0 Τετάρτη στις 17:43 #283 Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνεις συνέχεια ντους... Μια χαρά θα είναι. Απλώς στη σάουνα δεν κάθεσαι πολλή ώρα.
Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνεις συνέχεια ντους... Μια χαρά θα είναι. Απλώς στη σάουνα δεν κάθεσαι πολλή ώρα.
OP OP xlarg Μέλος Εγγρ. 20 Σεπ 2005 Μηνύματα 265 Like 536 Πόντοι 81 Χθες στις 22:32 #284 Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φίλε ούτε ζέστη έχει και το κυριότερο μπανάκι συνέχεια και πολύ σπέσιαλ περιποίηση.εγω πέρασα τέλεια και αύριο Παρασκευή θα το επισκεφτώ ξανά το πρωί
Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Φίλε ούτε ζέστη έχει και το κυριότερο μπανάκι συνέχεια και πολύ σπέσιαλ περιποίηση.εγω πέρασα τέλεια και αύριο Παρασκευή θα το επισκεφτώ ξανά το πρωί
kostakis27 Ανώτερος Εγγρ. 22 Ιουλ 2009 Μηνύματα 7.386 Κριτικές 130 Like 10.079 Πόντοι 7.885 Χθες στις 22:56 #285 Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη
Extrafister έγραψε: Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη
E Extrafister Μέλος Εγγρ. 28 Απρ 2024 Μηνύματα 78 Like 259 Πόντοι 20 σήμερα στις 06:44 #286 kostakis27 έγραψε: Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη Κλικ για ολόκληρη προβολή... 3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους.
kostakis27 έγραψε: Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη Κλικ για ολόκληρη προβολή... 3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους.
K kpapad Μέλος Εγγρ. 4 Νοε 2022 Μηνύματα 247 Like 598 Πόντοι 81 σήμερα στις 10:58 #287 Extrafister έγραψε: 3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι
Extrafister έγραψε: 3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι
E Extrafister Μέλος Εγγρ. 28 Απρ 2024 Μηνύματα 78 Like 259 Πόντοι 20 πριν 22 λεπτά #288 kpapad έγραψε: Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νε ρε φηλε κσερο ωρθωγραφυα !!! Πλακα κανω εννοειται!
kpapad έγραψε: Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι Κλικ για ολόκληρη προβολή... Νε ρε φηλε κσερο ωρθωγραφυα !!! Πλακα κανω εννοειται!