Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 474
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostis_pireas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
35
Πόντοι
0
μ αρεσει να παιρνω πιπες να μ γαμανε βυζια να με χυνουν..θα τα βρω αυτα στα λουτρα πιστευετε?

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
546
Πόντοι
81
Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
Φίλε ούτε ζέστη έχει και το κυριότερο μπανάκι συνέχεια και πολύ σπέσιαλ περιποίηση.εγω πέρασα τέλεια και αύριο Παρασκευή θα το επισκεφτώ ξανά το πρωί

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.558
Πόντοι
11.915
Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη :rockon::rockon:

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη :rockon::rockon:
3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους.

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Ρε μάγκα, γιατί το ζορίζεις και πετάς συνέχεια ότι τάχα μου πάνε Πακιστανοί, Ινδοί και δεν ξέρω 'γω ποιοι άλλοι; Έχω πάει τόσες φορές και ούτε για δείγμα δεν είδα τέτοιο πράμα. Άρα δύο τινά παίζουν: ή δεν έχεις σκάσει μύτη ποτέ στο μαγαζί και μιλάς στο κουτουρού, ή είσαι καμιά κακιά αδερφή που στάζει φαρμάκι από την καρέκλα της, πίσω από μια οθόνη. Και μάλλον μόνο έτσι sβήνει η κάψα σου.
Και μεταξύ μας τώρα... αν είχες πατήσει το πόδι σου έστω και μια φορά, θα ‘χες φάει τον πούτσο που σου πρέπει και θα ‘φευγες χαμογελαστή και χορτάτη. Όχι να κάθεσαι να λες τις μπούρδες σου, να σπέρνεις εντυπώσεις, μόνο και μόνο γιατί είσαι κακιά, άσχημη και αγάμητη. Άσε μας κουκλίτσα μου…

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Ρε μάγκα, γιατί το ζορίζεις και πετάς συνέχεια ότι τάχα μου πάνε Πακιστανοί, Ινδοί και δεν ξέρω 'γω ποιοι άλλοι; Έχω πάει τόσες φορές και ούτε για δείγμα δεν είδα τέτοιο πράμα. Άρα δύο τινά παίζουν: ή δεν έχεις σκάσει μύτη ποτέ στο μαγαζί και μιλάς στο κουτουρού, ή είσαι καμιά κακιά αδερφή που στάζει φαρμάκι από την καρέκλα της, πίσω από μια οθόνη. Και μάλλον μόνο έτσι sβήνει η κάψα σου.
Και μεταξύ μας τώρα... αν είχες πατήσει το πόδι σου έστω και μια φορά, θα ‘χες φάει τον πούτσο που σου πρέπει και θα ‘φευγες χαμογελαστή και χορτάτη. Όχι να κάθεσαι να λες τις μπούρδες σου, να σπέρνεις εντυπώσεις, μόνο και μόνο γιατί είσαι κακιά, άσχημη και αγάμητη. Άσε μας κουκλίτσα μου…
Σχεδον σε ολα τα θεματα σπαμαρει με το ίδιο τροπαρι.
Πιτογυρα,μπυρες,κλανιδια,απαξιωτικα,πακιστανοι κτλ.
Επαναλαμβανεται διαρκως οποτε.μην ασχολεισαι...

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Θα πάει Κανας πουτσαρας σήμερα;;

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Πηγα σημερα 24/7 υστερα απο αρκετο καιρο, ειχε κινηση, τους γνωστους και καποιες νεες παρουσιες.
Δραση παντου, dark rooms, σαουνα, ντουζ.

Kostis_pireas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
35
Πόντοι
0
Πηγα σημερα 24/7 υστερα απο αρκετο καιρο, ειχε κινηση, τους γνωστους και καποιες νεες παρουσιες.
Δραση παντου, dark rooms, σαουνα, ντουζ.
εγω πηγα σημερα πρωτη φορα δεν ειδα τοσο πολυ δραση οσο διαβαζα η αληθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom