Kostis_pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
μ αρεσει να παιρνω πιπες να μ γαμανε βυζια να με χυνουν..θα τα βρω αυτα στα λουτρα πιστευετε?
Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?Πηγαίνω για λουτρά Ήρα τώρα οποίος θέλει έρχεται να γίνει χαμός
Κάνεις συνέχεια ντους...Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
Φίλε ούτε ζέστη έχει και το κυριότερο μπανάκι συνέχεια και πολύ σπέσιαλ περιποίηση.εγω πέρασα τέλεια και αύριο Παρασκευή θα το επισκεφτώ ξανά το πρωίΠαλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?
Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστηΠαλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?

3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους.Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη![]()
Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι3 φορες εχω παει δεν ειδα ουτε εναν απο αυτες τις χωρες παρα μονο γνησιους αιλλυνες αντε και αλβανους.
Νε ρε φηλε κσερο ωρθωγραφυα !!!Ελπίζω το αιλλυνες να το έγραψες για πλάκα έτσι
Ρε μάγκα, γιατί το ζορίζεις και πετάς συνέχεια ότι τάχα μου πάνε Πακιστανοί, Ινδοί και δεν ξέρω 'γω ποιοι άλλοι; Έχω πάει τόσες φορές και ούτε για δείγμα δεν είδα τέτοιο πράμα. Άρα δύο τινά παίζουν: ή δεν έχεις σκάσει μύτη ποτέ στο μαγαζί και μιλάς στο κουτουρού, ή είσαι καμιά κακιά αδερφή που στάζει φαρμάκι από την καρέκλα της, πίσω από μια οθόνη. Και μάλλον μόνο έτσι sβήνει η κάψα σου.Τύπε οι Ινδοί,Πακιστανοί,Σύριοι,μπαγκλαντεσιανοι θαμώνες του δεν ενοχλούνται από την ελληνική ζέστη και γαμανε αβερτα τον ορίτζιναλ πουστη![]()
Έχουν το air condition στο τέρμα. Δροσιά να γουστάρεις! Το μέρος είναι κόλαση... με ψύξη!Παλευεται η φαση με τετοιο καυσωνα εκει μεσα?

Σχεδον σε ολα τα θεματα σπαμαρει με το ίδιο τροπαρι.Ρε μάγκα, γιατί το ζορίζεις και πετάς συνέχεια ότι τάχα μου πάνε Πακιστανοί, Ινδοί και δεν ξέρω 'γω ποιοι άλλοι; Έχω πάει τόσες φορές και ούτε για δείγμα δεν είδα τέτοιο πράμα. Άρα δύο τινά παίζουν: ή δεν έχεις σκάσει μύτη ποτέ στο μαγαζί και μιλάς στο κουτουρού, ή είσαι καμιά κακιά αδερφή που στάζει φαρμάκι από την καρέκλα της, πίσω από μια οθόνη. Και μάλλον μόνο έτσι sβήνει η κάψα σου.
Και μεταξύ μας τώρα... αν είχες πατήσει το πόδι σου έστω και μια φορά, θα ‘χες φάει τον πούτσο που σου πρέπει και θα ‘φευγες χαμογελαστή και χορτάτη. Όχι να κάθεσαι να λες τις μπούρδες σου, να σπέρνεις εντυπώσεις, μόνο και μόνο γιατί είσαι κακιά, άσχημη και αγάμητη. Άσε μας κουκλίτσα μου…
Ρε μάγκα, γιατί το ζορίζεις και πετάς συνέχεια ότι τάχα μου πάνε Πακιστανοί, Ινδοί και δεν ξέρω 'γω ποιοι άλλοι; Έχω πάει τόσες φορές και ούτε για δείγμα δεν είδα τέτοιο πράμα. Άρα δύο τινά παίζουν: ή δεν έχεις σκάσει μύτη ποτέ στο μαγαζί και μιλάς στο κουτουρού, ή είσαι καμιά κακιά αδερφή που στάζει φαρμάκι από την καρέκλα της, πίσω από μια οθόνη. Και μάλλον μόνο έτσι sβήνει η κάψα σου.
Και μεταξύ μας τώρα... αν είχες πατήσει το πόδι σου έστω και μια φορά, θα ‘χες φάει τον πούτσο που σου πρέπει και θα ‘φευγες χαμογελαστή και χορτάτη. Όχι να κάθεσαι να λες τις μπούρδες σου, να σπέρνεις εντυπώσεις, μόνο και μόνο γιατί είσαι κακιά, άσχημη και αγάμητη. Άσε μας κουκλίτσα μου…
εγω πηγα σημερα πρωτη φορα δεν ειδα τοσο πολυ δραση οσο διαβαζα η αληθειαΠηγα σημερα 24/7 υστερα απο αρκετο καιρο, ειχε κινηση, τους γνωστους και καποιες νεες παρουσιες.
Δραση παντου, dark rooms, σαουνα, ντουζ.
Λαθος 23/7Πηγα σημερα 24/7 υστερα απο αρκετο καιρο, ειχε κινηση, τους γνωστους και καποιες νεες παρουσιες.
Δραση παντου, dark rooms, σαουνα, ντουζ.
11- 2 ημουν, δραση υπηρχε.εγω πηγα σημερα πρωτη φορα δεν ειδα τοσο πολυ δραση οσο διαβαζα η αληθεια