Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 474
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
431
Πόντοι
21
Λέω να πάω το Σάββατο κατά τις 12 για πρώτη φορά. Κανας Ψωλαρας ενεργητικός 25-45 ετών να τα πούμε εκεί;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.558
Πόντοι
11.915
Λέω να πάω το Σάββατο κατά τις 12 για πρώτη φορά. Κανας Ψωλαρας ενεργητικός 25-45 ετών να τα πούμε εκεί;
Ρε τύπε θα έχει καύσωνα μεσημεριατικα,τράβα για καμιά μπύρα και κάνα πιτογυρο καλύτερα :rockon::rockon:

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Γενικα παει καλος κοσμος,οχι οτι να ναι ,και φυσικα αν εισαι αποφασισμενος για φαση ,σιγουρα κατι θα βρεθει.Εχει ωραιους ωριμους .και παιζουν και ωραια τεκνα

gksexloveand fun

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Γεια σας !! Πηγα σημερα Παρασκευη κατα τις 1320 και ειχε κινηση παντου και στα λουτρα και στη σαουνα και στα τσοντοδωματια ,εγινε γενικως φαση ,ενας μεγαλύτερος στα λουτρα μου πηρε ενα ωραιοτατο τσιμπουκι και μετα στα τσοντοδωματια και στα λουτρα εγλειψα δυο καβλια, ενα τελειο κωλο και μετα ενας αλλος μου τον πηρε παλι τσιμπουκι ,περασα πολυ ωραια σημερα πεμπτη φορα

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Γεια σας !! Πηγα σημερα Παρασκευη κατα τις 1320 και ειχε κινηση παντου και στα λουτρα και στη σαουνα και στα τσοντοδωματια ,εγινε γενικως φαση ,ενας μεγαλύτερος στα λουτρα μου πηρε ενα ωραιοτατο τσιμπουκι και μετα στα τσοντοδωματια και στα λουτρα εγλειψα δυο καβλια, ενα τελειο κωλο και μετα ενας αλλος μου τον πηρε παλι τσιμπουκι ,περασα πολυ ωραια σημερα πεμπτη φορα
Είχε κίνηση παντού... Δηλαδή πόσα άτομα; 10-15;

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Πήγα το Σάββατο στα Λουτρά Ήρα, που είχαν το μεγάλο πάρτι. Πανικός, ρε φίλε. Φασαρία πολλύ, κόσμος έτοιμος για όλα, vibes θεϊκά. Όλοι ακομπλεξάριστοι, χαμογελαστοί. Κι εγώ μαζί. Φάσεις παντού. Στις ντουζιέρες, στους διαδρόμους, στα dark room, στη σάουνα μέσα...

Ξανά πήγα Τετάρτη. Άλλο στυλ, πιο χαλαρό, αλλά πάλι αρκετός κόσμος.. Πέρασα τρέλα. Ξέρεις τώρα, σάουνα, μάτι, κουβέντα, φλερτ…

Έχω να πάω καμιά βδομάδα, είχα κάτι τρεχάματα, υποχρεώσεις, αλλά το Σάββατο που 'ρχεται θα ξανασκάσω.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Το Σάββατο με τον καύσωνα και σάουνα; Δε λέει...
Κάνε καμία βόλτα σε καμία παραλία...
Πόσο κόσμο είχε την Τετάρτη; Καμία 10αρια άτομα;

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Το Σάββατο με τον καύσωνα και σάουνα; Δε λέει...
Κάνε καμία βόλτα σε καμία παραλία...
Πόσο κόσμο είχε την Τετάρτη; Καμία 10αρια άτομα;
Όσες φορές πήγα στη σάουνα, ποτέ δεν ήμασταν κάτω από 20 άτομα. Και το Σάββατο, να ξέρεις, περνάνε πολλά παραπάνω. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει, και πάντα κάτι νέο γίνεται. Την Τετάρτη έκανα χαβαλέ με 4-5 άτομα… αλλά το Σάββατο, ε, ήταν γεμάτο. Φουλ ζωντάνια, δεν περιγράφεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Unba

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.Εχω πάει 3-4 φορές.Συνηθως έχει ώριμους.Παιχνιδι γίνεται καλό στην αίθουσα με την τηλεόραση,στην σάουνα και βέβαια στα δωματιάκια.Μερικες φορές όταν έβγαινα από την σάουνα και πήγαινα στα ντούς κάποιοι με γάμησαν εκεί στα μάρμαρα και άλλοι που κοίταζαν έπαιζαν τις ψωλες τους και με έχυναν.Εχω καλές αναμνήσεις από εκεί.
Τέλειο

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.558
Πόντοι
11.915
Όσες φορές πήγα στη σάουνα, ποτέ δεν ήμασταν κάτω από 20 άτομα. Και το Σάββατο, να ξέρεις, περνάνε πολλά παραπάνω. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει, και πάντα κάτι νέο γίνεται. Την Τετάρτη έκανα χαβαλέ με 4-5 άτομα… αλλά το Σάββατο, ε, ήταν γεμάτο. Φουλ ζωντάνια, δεν περιγράφεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε αράζουν ακόμα ινδοι-πακιστανοι στα Λουτρά :think::think:

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
196
Πόντοι
0
Τύπε αράζουν ακόμα ινδοι-πακιστανοι στα Λουτρά :think::think:

Άκου να δεις φιλαράκι, για να το ξεκαθαρίσουμε. Τι πά’ να πει "αράζουν"; Δεν μιλάμε για τεμπελχανάδες που λιάζονται. Εδώ μπαίνει και βγαίνει πράμα απ’ όλο τον χάρτη – τουρίστες, εργάτες, περιποιημένοι τύποι, ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Κύριοι σωστοί, με στυλ και πουτανιά. Έχω παίξει με Ινδό, μαύρο, Αμερικάνο, με ένα ζευγαράκι Γάλλων που το ’χανε στο βλέμμα, και με έναν Ασιάτη που ήξερε καλά το παιχνίδι. Το μαγαζί έχει καλή φήμη και είναι γνωστό στο εξωτερικό απ' ότι είπαν. Πάντα έχει κίνηση, πάντα κάποιος καινούριος, και κάθε φορά που σκάω, κάτι φρέσκο θα με περιμένει. Δεν βαριέσαι ποτέ… και να σου πω και την αλήθεια, έχω πάει κι αλλού… και τι να σου πω, όλες πριγκιπέσες – χέρι κάγκελο, μύτη ψηλά, σε κόβανε από μακριά λες και βρώμαγες. Κι είχα σκάσει και ένα κάρο φράγκα μόνο για να μπω, τρομάρα τους. Τουλάχιστον εκεί, και πιο φτηνά είναι, και νιώθεις άνθρωπος. Όχι πελάτης τρίτης διαλογής.

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
197
Πόντοι
0
Άκου να δεις φιλαράκι, για να το ξεκαθαρίσουμε. Τι πά’ να πει "αράζουν"; Δεν μιλάμε για τεμπελχανάδες που λιάζονται. Εδώ μπαίνει και βγαίνει πράμα απ’ όλο τον χάρτη – τουρίστες, εργάτες, περιποιημένοι τύποι, ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Κύριοι σωστοί, με στυλ και πουτανιά. Έχω παίξει με Ινδό, μαύρο, Αμερικάνο, με ένα ζευγαράκι Γάλλων που το ’χανε στο βλέμμα, και με έναν Ασιάτη που ήξερε καλά το παιχνίδι. Το μαγαζί έχει καλή φήμη και είναι γνωστό στο εξωτερικό απ' ότι είπαν. Πάντα έχει κίνηση, πάντα κάποιος καινούριος, και κάθε φορά που σκάω, κάτι φρέσκο θα με περιμένει. Δεν βαριέσαι ποτέ… και να σου πω και την αλήθεια, έχω πάει κι αλλού… και τι να σου πω, όλες πριγκιπέσες – χέρι κάγκελο, μύτη ψηλά, σε κόβανε από μακριά λες και βρώμαγες. Κι είχα σκάσει και ένα κάρο φράγκα μόνο για να μπω, τρομάρα τους. Τουλάχιστον εκεί, και πιο φτηνά είναι, και νιώθεις άνθρωπος. Όχι πελάτης τρίτης διαλογής.
Έγραψες αγορίνα...ακριβώς όπως τα λες είναι. Και αποστομωτικοτατος απέναντι σε κρυφοκομπλεξικά σχόλια

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.558
Πόντοι
11.915
Ναι είναι διεθνούς φήμης τα λουτρά της Ομόνοιας, ανέκαθεν έβαζαν Ινδόπακιστανους μέσα να ξεβρωμισουν :2funny::2funny:

Kostis_pireas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα

εχεις ανθρωπους ολων των ηλικιων κι εμφανισεων ή καποιος ευσωμος θα ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα?

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπερα

εχεις ανθρωπους ολων των ηλικιων κι εμφανισεων ή καποιος ευσωμος θα ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα?
Κάθε άλλο... μιας και ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω των 50, πολλοί πελάτες είναι ώριμοι εύσωμοι (πολύ εύσωμοι).
Όποιος ψάχνει για γυμνασμένα σώματα με κοιλιακούς six pack σε αυτή τη σάουνα τότε μάλλον ψάχνει στο λάθος μέρος...

Fagslut

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ναι είναι διεθνούς φήμης τα λουτρά της Ομόνοιας, ανέκαθεν έβαζαν Ινδόπακιστανους μέσα να ξεβρωμισουν :2funny::2funny:
Μήπως μπερδεύεσαι με τη πρώην Ξούθου;!;!Δεν μαζεύει τέτοιο κόσμο στην Ήρα πάντως,το μαγαζί δεν το καλύτερο,αλλά είναι τίμιο θα έλεγα...

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
546
Πόντοι
81
Πηγαίνω για λουτρά Ήρα τώρα οποίος θέλει έρχεται να γίνει χαμός