You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρα λουτρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 474
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 11.915
Ρε τύπε θα έχει καύσωνα μεσημεριατικα,τράβα για καμιά μπύρα και κάνα πιτογυρο καλύτεραΛέω να πάω το Σάββατο κατά τις 12 για πρώτη φορά. Κανας Ψωλαρας ενεργητικός 25-45 ετών να τα πούμε εκεί;

gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Γενικα παει καλος κοσμος,οχι οτι να ναι ,και φυσικα αν εισαι αποφασισμενος για φαση ,σιγουρα κατι θα βρεθει.Εχει ωραιους ωριμους .και παιζουν και ωραια τεκνα
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Γεια σας !! Πηγα σημερα Παρασκευη κατα τις 1320 και ειχε κινηση παντου και στα λουτρα και στη σαουνα και στα τσοντοδωματια ,εγινε γενικως φαση ,ενας μεγαλύτερος στα λουτρα μου πηρε ενα ωραιοτατο τσιμπουκι και μετα στα τσοντοδωματια και στα λουτρα εγλειψα δυο καβλια, ενα τελειο κωλο και μετα ενας αλλος μου τον πηρε παλι τσιμπουκι ,περασα πολυ ωραια σημερα πεμπτη φορα
Είχε κίνηση παντού... Δηλαδή πόσα άτομα; 10-15;Γεια σας !! Πηγα σημερα Παρασκευη κατα τις 1320 και ειχε κινηση παντου και στα λουτρα και στη σαουνα και στα τσοντοδωματια ,εγινε γενικως φαση ,ενας μεγαλύτερος στα λουτρα μου πηρε ενα ωραιοτατο τσιμπουκι και μετα στα τσοντοδωματια και στα λουτρα εγλειψα δυο καβλια, ενα τελειο κωλο και μετα ενας αλλος μου τον πηρε παλι τσιμπουκι ,περασα πολυ ωραια σημερα πεμπτη φορα
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
καπου εκει ...Είχε κίνηση παντού... Δηλαδή πόσα άτομα; 10-15;
Πήγα το Σάββατο στα Λουτρά Ήρα, που είχαν το μεγάλο πάρτι. Πανικός, ρε φίλε. Φασαρία πολλύ, κόσμος έτοιμος για όλα, vibes θεϊκά. Όλοι ακομπλεξάριστοι, χαμογελαστοί. Κι εγώ μαζί. Φάσεις παντού. Στις ντουζιέρες, στους διαδρόμους, στα dark room, στη σάουνα μέσα...
Ξανά πήγα Τετάρτη. Άλλο στυλ, πιο χαλαρό, αλλά πάλι αρκετός κόσμος.. Πέρασα τρέλα. Ξέρεις τώρα, σάουνα, μάτι, κουβέντα, φλερτ…
Έχω να πάω καμιά βδομάδα, είχα κάτι τρεχάματα, υποχρεώσεις, αλλά το Σάββατο που 'ρχεται θα ξανασκάσω.
Ξανά πήγα Τετάρτη. Άλλο στυλ, πιο χαλαρό, αλλά πάλι αρκετός κόσμος.. Πέρασα τρέλα. Ξέρεις τώρα, σάουνα, μάτι, κουβέντα, φλερτ…
Έχω να πάω καμιά βδομάδα, είχα κάτι τρεχάματα, υποχρεώσεις, αλλά το Σάββατο που 'ρχεται θα ξανασκάσω.
Όσες φορές πήγα στη σάουνα, ποτέ δεν ήμασταν κάτω από 20 άτομα. Και το Σάββατο, να ξέρεις, περνάνε πολλά παραπάνω. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει, και πάντα κάτι νέο γίνεται. Την Τετάρτη έκανα χαβαλέ με 4-5 άτομα… αλλά το Σάββατο, ε, ήταν γεμάτο. Φουλ ζωντάνια, δεν περιγράφεται!Το Σάββατο με τον καύσωνα και σάουνα; Δε λέει...
Κάνε καμία βόλτα σε καμία παραλία...
Πόσο κόσμο είχε την Τετάρτη; Καμία 10αρια άτομα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤέλειοΚαλημέρα.Εχω πάει 3-4 φορές.Συνηθως έχει ώριμους.Παιχνιδι γίνεται καλό στην αίθουσα με την τηλεόραση,στην σάουνα και βέβαια στα δωματιάκια.Μερικες φορές όταν έβγαινα από την σάουνα και πήγαινα στα ντούς κάποιοι με γάμησαν εκεί στα μάρμαρα και άλλοι που κοίταζαν έπαιζαν τις ψωλες τους και με έχυναν.Εχω καλές αναμνήσεις από εκεί.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε αράζουν ακόμα ινδοι-πακιστανοι στα ΛουτράΌσες φορές πήγα στη σάουνα, ποτέ δεν ήμασταν κάτω από 20 άτομα. Και το Σάββατο, να ξέρεις, περνάνε πολλά παραπάνω. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει, και πάντα κάτι νέο γίνεται. Την Τετάρτη έκανα χαβαλέ με 4-5 άτομα… αλλά το Σάββατο, ε, ήταν γεμάτο. Φουλ ζωντάνια, δεν περιγράφεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε αράζουν ακόμα ινδοι-πακιστανοι στα Λουτρά![]()
Άκου να δεις φιλαράκι, για να το ξεκαθαρίσουμε. Τι πά’ να πει "αράζουν"; Δεν μιλάμε για τεμπελχανάδες που λιάζονται. Εδώ μπαίνει και βγαίνει πράμα απ’ όλο τον χάρτη – τουρίστες, εργάτες, περιποιημένοι τύποι, ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Κύριοι σωστοί, με στυλ και πουτανιά. Έχω παίξει με Ινδό, μαύρο, Αμερικάνο, με ένα ζευγαράκι Γάλλων που το ’χανε στο βλέμμα, και με έναν Ασιάτη που ήξερε καλά το παιχνίδι. Το μαγαζί έχει καλή φήμη και είναι γνωστό στο εξωτερικό απ' ότι είπαν. Πάντα έχει κίνηση, πάντα κάποιος καινούριος, και κάθε φορά που σκάω, κάτι φρέσκο θα με περιμένει. Δεν βαριέσαι ποτέ… και να σου πω και την αλήθεια, έχω πάει κι αλλού… και τι να σου πω, όλες πριγκιπέσες – χέρι κάγκελο, μύτη ψηλά, σε κόβανε από μακριά λες και βρώμαγες. Κι είχα σκάσει και ένα κάρο φράγκα μόνο για να μπω, τρομάρα τους. Τουλάχιστον εκεί, και πιο φτηνά είναι, και νιώθεις άνθρωπος. Όχι πελάτης τρίτης διαλογής.
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 199
- Πόντοι
- 0
Έγραψες αγορίνα...ακριβώς όπως τα λες είναι. Και αποστομωτικοτατος απέναντι σε κρυφοκομπλεξικά σχόλιαΆκου να δεις φιλαράκι, για να το ξεκαθαρίσουμε. Τι πά’ να πει "αράζουν"; Δεν μιλάμε για τεμπελχανάδες που λιάζονται. Εδώ μπαίνει και βγαίνει πράμα απ’ όλο τον χάρτη – τουρίστες, εργάτες, περιποιημένοι τύποι, ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Κύριοι σωστοί, με στυλ και πουτανιά. Έχω παίξει με Ινδό, μαύρο, Αμερικάνο, με ένα ζευγαράκι Γάλλων που το ’χανε στο βλέμμα, και με έναν Ασιάτη που ήξερε καλά το παιχνίδι. Το μαγαζί έχει καλή φήμη και είναι γνωστό στο εξωτερικό απ' ότι είπαν. Πάντα έχει κίνηση, πάντα κάποιος καινούριος, και κάθε φορά που σκάω, κάτι φρέσκο θα με περιμένει. Δεν βαριέσαι ποτέ… και να σου πω και την αλήθεια, έχω πάει κι αλλού… και τι να σου πω, όλες πριγκιπέσες – χέρι κάγκελο, μύτη ψηλά, σε κόβανε από μακριά λες και βρώμαγες. Κι είχα σκάσει και ένα κάρο φράγκα μόνο για να μπω, τρομάρα τους. Τουλάχιστον εκεί, και πιο φτηνά είναι, και νιώθεις άνθρωπος. Όχι πελάτης τρίτης διαλογής.
kouneli1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Προφυλακτικά δίνουν;;;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 11.915
Ναι είναι διεθνούς φήμης τα λουτρά της Ομόνοιας, ανέκαθεν έβαζαν Ινδόπακιστανους μέσα να ξεβρωμισουνΆκου να δεις φιλαράκι, για να το ξεκαθαρίσουμε. Τι πά’ να πει "αράζουν"; Δεν μιλάμε για τεμπελχανάδες που λιάζονται. Εδώ μπαίνει και βγαίνει πράμα απ’ όλο τον χάρτη – τουρίστες, εργάτες, περιποιημένοι τύποι, ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Κύριοι σωστοί, με στυλ και πουτανιά. Έχω παίξει με Ινδό, μαύρο, Αμερικάνο, με ένα ζευγαράκι Γάλλων που το ’χανε στο βλέμμα, και με έναν Ασιάτη που ήξερε καλά το παιχνίδι. Το μαγαζί έχει καλή φήμη και είναι γνωστό στο εξωτερικό απ' ότι είπαν. Πάντα έχει κίνηση, πάντα κάποιος καινούριος, και κάθε φορά που σκάω, κάτι φρέσκο θα με περιμένει. Δεν βαριέσαι ποτέ… και να σου πω και την αλήθεια, έχω πάει κι αλλού… και τι να σου πω, όλες πριγκιπέσες – χέρι κάγκελο, μύτη ψηλά, σε κόβανε από μακριά λες και βρώμαγες. Κι είχα σκάσει και ένα κάρο φράγκα μόνο για να μπω, τρομάρα τους. Τουλάχιστον εκεί, και πιο φτηνά είναι, και νιώθεις άνθρωπος. Όχι πελάτης τρίτης διαλογής.

Kostis_pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
εχεις ανθρωπους ολων των ηλικιων κι εμφανισεων ή καποιος ευσωμος θα ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα?
εχεις ανθρωπους ολων των ηλικιων κι εμφανισεων ή καποιος ευσωμος θα ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα?
Νομίζω πως όχι, πρέπει να φέρεις από μόνος σου (όπως και λιπαντικό)Προφυλακτικά δίνουν;;;
Κάθε άλλο... μιας και ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω των 50, πολλοί πελάτες είναι ώριμοι εύσωμοι (πολύ εύσωμοι).Καλησπερα
Όποιος ψάχνει για γυμνασμένα σώματα με κοιλιακούς six pack σε αυτή τη σάουνα τότε μάλλον ψάχνει στο λάθος μέρος...
Fagslut
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μήπως μπερδεύεσαι με τη πρώην Ξούθου;!;!Δεν μαζεύει τέτοιο κόσμο στην Ήρα πάντως,το μαγαζί δεν το καλύτερο,αλλά είναι τίμιο θα έλεγα...Ναι είναι διεθνούς φήμης τα λουτρά της Ομόνοιας, ανέκαθεν έβαζαν Ινδόπακιστανους μέσα να ξεβρωμισουν![]()