Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PsyKey

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Μπα... Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν επακριβώς τον τρόπο σκέψης αυτών των γυναικών, αν διαβάσεις στο ίντερνετ θα δεις το πώς αισθάνονται μίσος για τους πελάτες ή το ότι ο μόνος άντρας προς τον οποίο αισθάνονται να βρίσκονται πιο κοντά είναι ο "δικός" τους και πολλά άλλα. Γυναίκα ψυχολόγος δεν νομίζω ότι θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα στον εαυτό της γιατί η δουλειά της είναι να αναγνωρίζει παθολογικές συμπεριφορές και να προσπαθεί να τις θεραπεύει.
Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν εξίσου καλά και τον τρόπο σκέψης εκείνων που γράφουν από κλειστούς λογαριασμούς για τη ζωή άλλων∙ αυτό συνήθως λέει περισσότερα για μια διαταραχή προσωπικότητας παρά για υγεία.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν εξίσου καλά και τον τρόπο σκέψης εκείνων που γράφουν από κλειστούς λογαριασμούς για τη ζωή άλλων∙ αυτό συνήθως λέει περισσότερα για μια διαταραχή προσωπικότητας παρά για υγεία.
Οι haters είναι αυτοί, δηλαδή όσοι γράφουν ακραία μηνύματα μίσους συνέχεια. Νομίζω ότι το ίντερνετ στο βάθος του είναι κάτι ανυπόφορο για έναν άνθρωπο που σκέφτεται.

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε καμία ενημέρωση για σημερινό ρόστερ μαγαζιών Αθήνας;

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Παλιά στους καλούς καιρούς υπήρχαν κλασικοί τύποι που κάνανε ολόκληρα ρεπορτάζ. Τώρα πλέον σκατα, τίποτα...
Θα περάσω εγώ τσάρκα θα ενημερώσω αν δεν έχουμε κάτι νεότερο. Το δύσκολο ερώτημα είναι από που να ξεκινήσω..

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.076
Πόντοι
456
Όταν κάποιος βλέπει μόνο αυτό που θέλει να δει, χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει την αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν χωράνε σε απλές ετικέτες.
Για πάμε πάλι φίλος. Τι θέλει να δει "κάποιος" και για ποια αλήθεια γράφεις?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Θα περάσω εγώ τσάρκα θα ενημερώσω αν δεν έχουμε κάτι νεότερο. Το δύσκολο ερώτημα είναι από που να ξεκινήσω..
Πιασε μπαμπιλον, να παρω καισσα. Ποιος ψηνεται για αλκα, κινκι? ελα να οργανωθουμε :grin::rockon:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Οι haters είναι αυτοί, δηλαδή όσοι γράφουν ακραία μηνύματα μίσους συνέχεια. Νομίζω ότι το ίντερνετ στο βάθος του είναι κάτι ανυπόφορο για έναν άνθρωπο που σκέφτεται.
Εσύ πάλι ονειρεύεσαι haters μέσα από τα ψυχολογικά σου;

Όταν εκραζες τα strip clubs γιατί σε έβαζαν να κάτσεις στο μπαρ, τι ήσουν; Δεν ήσουν hater;
Όταν κράζεις τις κοπέλες και το προσωπικό που δουλεύει σε αυτά τα μαγαζιά γιατί ήθελες σπέσιαλ περιποίηση λες και είσαι ο δήμαρχος, τι ήσουν;

Να κοιτάς πρώτα την καμπούρα σου και μετά να μιλάς για άλλους.

Και τόλμα πάλι να γράφεις τα παραμύθια σου ότι σου επιτιθονται όσοι γράφουν απλά για την απαίσια συμπεριφορά σου.
Αλλά δεν πειράζει, έχω είμαστε να θυμίζουμε τα κομπλεξικα ποστ σου.
Τουλάχιστον οι άλλοι δε βρίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Πιασε μπαμπιλον, να παρω καισσα. Ποιος ψηνεται για αλκα, κινκι? ελα να οργανωθουμε :grin::rockon:

Λοιπόν, πέρασα απο Athens Queens μέτρια πράγματα έχει πάρει τη κατηφόρα, πέρασα απο μπουρνάζι πολυ σκηνικό και καγκουριλίκι για το τίποτα. Ένας φίλος μου λέει δεν πάμε στο Legend? Πρώην Rasputin.

Να πούμε λοιπόν για το Legend που δεν περίμενα να είναι τόσο καλό, με άφησε άφωνο. Το πρωσοπικό ήταν άψογο, απο υποδοχή, σέρβις, και κοπέλες. Η τουαλέτα πεντακάθαρη και το σχολιάζω γιατι σπανίζει η καθαριότητα σε αυτά τα μαγαζιά. Το σόου ωραίο θα έλεγα χρήζει μερικής βελτίωσης.

Παμε στα καθε αυτού τώρα, 10 ευρώ το ποτάκι μου, χορός απλός 10αρικάκι τίμιο, αλλα το πιο τίμιο είναι το ποτάκι στα κορίτσια που ξεκινάει απο 20 αλλά δεν βιάζονται να το πιουν και να φύγουν είναι διαχητικές και έτοιμες για όλα. Τα πριβέ είναι ανάλογα το κορίτσι, ξεκινάνε απο 50 θα πώ και όπου φτάσει.. Αυτά τα διαπραγματέυεσαι.

απο τις 15-20 κοπέλες που είχε οι 17 ήταν 8/10 και πάνω.. με αρκετά καθαρά 10αρια.

Να πάτε και να περάσετε καλά.

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερες μια ενημέρωση αυτή η Εύα/Έλενα από Βριλησσού 60 και Τατοϊου 71/Συγγρού 108 έχει πάει πια σε ένα strip της Συγγρού ονόματι mousses.

Συνημμένα

• Screenshot_2025-08-11-02-56-29-690_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-08-11-02-56-29-690_com.instagram.android.jpg
    1.013,5 KB · Εμφανίσεις: 38

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Επίσης μια ερώτηση έχει βελτιωθεί πια το ρόστερ στο legend mens?.Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία? . Αξίζει?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.076
Πόντοι
456
Επίσης μια ερώτηση έχει βελτιωθεί πια το ρόστερ στο legend mens?.Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία? . Αξίζει?
Ρε τύπε από πάνω δε διαβάζεις που γράφει ο μύστης για την επίσκεψή του στο Legend?
Πόσο πιο πρόσφατη εμπειρία θέλεις δηλαδή? Τι γίνεται ρε εδώ μέσα στο σάι....

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.177
Πόντοι
1.191
Athens Queens μέτρια πράγματα
Χειρότερα και απο μέτρια. Το θεωρώ φολάδικο και δεν αναφέρομαι σε λατίνες. Την τελευταία φορα που πήγα ήμουν 45-50 λεπτά στο μαγαζί και δεν πέρναγε καμιά απο το τραπέζι. Άραζαν στα τραπέζια μόνες τους. Μην αρχίσω να λέω και για κάτι Ρουμάνες με κατσαρό μαλλί που κάνουν χορό απο απόσταση....

δεν βιάζονται να το πιουν και να φύγουν είναι διαχητικές και έτοιμες για όλα
Δεν βιάζονται όντως γιατί δεν έχει ποτέ κόσμο. Όποτε κι αν πας είναι άδειο. Ακόμα και το ΠΣ.
Το μόνο σίγουρο οτι οι κοπέλες είναι περισσότερες απο τους πελάτες.:wink:
Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες εντόπισα στο λέτζεντ εικοσάχρονη(όπως μου είπε) Ουκρανή καστανόξανθη, ο ορισμός του μοντέλου!!! @Clever843

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Χειρότερα και απο μέτρια. Το θεωρώ φολάδικο και δεν αναφέρομαι σε λατίνες. Την τελευταία φορα που πήγα ήμουν 45-50 λεπτά στο μαγαζί και δεν πέρναγε καμιά απο το τραπέζι. Άραζαν στα τραπέζια μόνες τους. Μην αρχίσω να λέω και για κάτι Ρουμάνες με κατσαρό μαλλί που κάνουν χορό απο απόσταση....

Δεν βιάζονται όντως γιατί δεν έχει ποτέ κόσμο. Όποτε κι αν πας είναι άδειο. Ακόμα και το ΠΣ.

Το μόνο σίγουρο οτι οι κοπέλες είναι περισσότερες απο τους πελάτες.:wink:
Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες εντόπισα στο λέτζεντ εικοσάχρονη(όπως μου είπε) Ουκρανή καστανόξανθη, ο ορισμός του μοντέλου!!! @Clever843
Έχεις δίκιο για την Ουκρανή αδελφέ, όντως μοντέλο και θα συμπληρώσω και μια Αργεντίνα μοντέλο, μιλήσαμε και για μπάλα χαχαχαχ. Και ένα ωραίο πετίτ μωράκι απο μολδαβία που βγάζει πολύ vibes fucktoy. H τελευταία είναι Ελλάδα λίγο καιρό και έχει λιγο τουπέ, βέβαια με το μπλα μπλα της το ρίχνεις, ένα ποτάκι υπόθεση.

Είχε και 2 ελληνίδες το ρόστερ, αλλα γνώμη μου; Μακριά απο ελληνίδες.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Είχε και 2 ελληνίδες το ρόστερ, αλλα γνώμη μου; Μακριά απο ελληνίδες.
Σωραιος φιλαρακι, κι εγω πηγα μια βολτα καισσα. Το μαγαζι αδειο, κοπελες ειχε, αλλα δεν κουναγαν ρουπι απο το κινητο και τον καναπε. Εγινε και το θεϊκό, κατεβηκε 2 φορες ο ντιτζει και τις παρακαλαγε να ανεβουν στην σκηνη. Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Στο τελος πηγε στο αφεντικο, και του λεει το αφεντικο μπροστα μου ''αστες δεν εχουμε κοσμο ετσι κι αλλιως'', το οποιο ισχυε καθως ημασταν 3 τραπεζια μονο.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
Καλησπερες μια ενημέρωση αυτή η Εύα/Έλενα από Βριλησσού 60 και Τατοϊου 71/Συγγρού 108 έχει πάει πια σε ένα strip της Συγγρού ονόματι mousses.
Ο ορισμός της γκόμενας γαρίδας πάντως.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Σωραιος φιλαρακι, κι εγω πηγα μια βολτα καισσα. Το μαγαζι αδειο, κοπελες ειχε, αλλα δεν κουναγαν ρουπι απο το κινητο και τον καναπε. Εγινε και το θεϊκό, κατεβηκε 2 φορες ο ντιτζει και τις παρακαλαγε να ανεβουν στην σκηνη. Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Στο τελος πηγε στο αφεντικο, και του λεει το αφεντικο μπροστα μου ''αστες δεν εχουμε κοσμο ετσι κι αλλιως'', το οποιο ισχυε καθως ημασταν 3 τραπεζια μονο.
Το Caissa θέλει λεφτά. Με τα λεφτά και τρεις κορμάρες να έχει το μαγαζί μόνο, η μια τουλάχιστον θα παρατήσει το κινητό της και θα έρθει τρέχοντας. Είναι για άντρες 40αρηδες ή 50αρηδες που θα πάνε εκεί αποφασισμένοι από πριν για το τι θα κάνουν. Είναι και μικρό στριπ ξέρεις, δεν πολυζοριζονται για χορό στον στύλο.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Εσύ πάλι ονειρεύεσαι haters μέσα από τα ψυχολογικά σου;

Όταν εκραζες τα strip clubs γιατί σε έβαζαν να κάτσεις στο μπαρ, τι ήσουν; Δεν ήσουν hater;
Όταν κράζεις τις κοπέλες και το προσωπικό που δουλεύει σε αυτά τα μαγαζιά γιατί ήθελες σπέσιαλ περιποίηση λες και είσαι ο δήμαρχος, τι ήσουν;

Να κοιτάς πρώτα την καμπούρα σου και μετά να μιλάς για άλλους.

Και τόλμα πάλι να γράφεις τα παραμύθια σου ότι σου επιτιθονται όσοι γράφουν απλά για την απαίσια συμπεριφορά σου.
Αλλά δεν πειράζει, έχω είμαστε να θυμίζουμε τα κομπλεξικα ποστ σου.
Τουλάχιστον οι άλλοι δε βρίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.
Απλά είπα ότι οι haters έχουν διαταραχή προσωπικότητας. Γιατί θίχτηκες εσύ τόσο πολύ; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος εκδηλώνει τέτοιου είδους ακραίο μίσος στο ίντερνετ δεν είναι ισορροπημένος άνθρωπος. Ορίστε, πολύ ήρεμος και με αντικειμενική σκέψη άνθρωπος είμαι όταν μιλάω και δεν γίνομαι επιθετικός καθόλου. Απλά σε ανακουφίζει φαίνεται λιγάκι να αποδίδεις την δική σου κακία και απαίσια συμπεριφορά στον άλλο. Συμβαίνουν και αυτά. Τέλος πάντων ο hater μπορεί να γράψει για μια γυναίκα στο ίντερνετ "πως είσαι μωρη έτσι, με σαιτα τα έχεις πλανισει τα φρύδια σου;" και άλλα τέτοια που άνθρωπος με αυτοσεβασμό και ωριμότητα δεν τα κάνει . Δεν είναι hate comment να γράψει κάποιος ότι πήγε Δευτέρα βράδυ με 300 ευρώ στην τσέπη του και κοίταξαν να του τα πάρουν στα γρήγορα και να τον ξεφορτωθούν, μέσα σε μισή ώρα στην κυριολεξία. Δεν ήταν στο πρόγραμμα μου να ξοδέψω τετρακόσια η πεντακόσια εκείνη την μέρα ούτε και γνώριζα σε τι είχε μεταλλαχθεί το Κινκυ όπερα που δεν θύμιζε πια καθόλου τον παλιό του εαυτό. Μου δημιουργήθηκε ένα συναίσθημα αντιπάθειας και δεν επέστρεψα ποτέ εκεί. Απλό είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom