Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν εξίσου καλά και τον τρόπο σκέψης εκείνων που γράφουν από κλειστούς λογαριασμούς για τη ζωή άλλων∙ αυτό συνήθως λέει περισσότερα για μια διαταραχή προσωπικότητας παρά για υγεία.Μπα... Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν επακριβώς τον τρόπο σκέψης αυτών των γυναικών, αν διαβάσεις στο ίντερνετ θα δεις το πώς αισθάνονται μίσος για τους πελάτες ή το ότι ο μόνος άντρας προς τον οποίο αισθάνονται να βρίσκονται πιο κοντά είναι ο "δικός" τους και πολλά άλλα. Γυναίκα ψυχολόγος δεν νομίζω ότι θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα στον εαυτό της γιατί η δουλειά της είναι να αναγνωρίζει παθολογικές συμπεριφορές και να προσπαθεί να τις θεραπεύει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σίγουρα!Χθες που ήμουν εκεί δεν πρέπει να ήταν πάντως. Ωραία γυναίκα, θα τη θυμόμουν λογικά.
Φοβερή θεωρία! Να ρωτήσω, εσύ από ποια σχολή αποφοίτησες;Ως γνωστόν, στα στριπ δουλεύουν μόνο όσες έχουν βγάλει ΕΠΑΛ Σεξολογίας-Πιπολογίας-Πρωκτικού
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Αμα δε σ αρεσει, πηγαινε γραψου στο φορουμ της ΝASAΦοβερή θεωρία! Να ρωτήσω, εσύ από ποια σχολή αποφοίτησες;
Οι haters είναι αυτοί, δηλαδή όσοι γράφουν ακραία μηνύματα μίσους συνέχεια. Νομίζω ότι το ίντερνετ στο βάθος του είναι κάτι ανυπόφορο για έναν άνθρωπο που σκέφτεται.Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν εξίσου καλά και τον τρόπο σκέψης εκείνων που γράφουν από κλειστούς λογαριασμούς για τη ζωή άλλων∙ αυτό συνήθως λέει περισσότερα για μια διαταραχή προσωπικότητας παρά για υγεία.
Kavlemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε καμία ενημέρωση για σημερινό ρόστερ μαγαζιών Αθήνας;
Kavlemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Θα περάσω εγώ τσάρκα θα ενημερώσω αν δεν έχουμε κάτι νεότερο. Το δύσκολο ερώτημα είναι από που να ξεκινήσω..Παλιά στους καλούς καιρούς υπήρχαν κλασικοί τύποι που κάνανε ολόκληρα ρεπορτάζ. Τώρα πλέον σκατα, τίποτα...
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.068
- Πόντοι
- 456
Για πάμε πάλι φίλος. Τι θέλει να δει "κάποιος" και για ποια αλήθεια γράφεις?Όταν κάποιος βλέπει μόνο αυτό που θέλει να δει, χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει την αλήθεια. Οι άνθρωποι δεν χωράνε σε απλές ετικέτες.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Πιασε μπαμπιλον, να παρω καισσα. Ποιος ψηνεται για αλκα, κινκι? ελα να οργανωθουμεΘα περάσω εγώ τσάρκα θα ενημερώσω αν δεν έχουμε κάτι νεότερο. Το δύσκολο ερώτημα είναι από που να ξεκινήσω..

Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Εσύ πάλι ονειρεύεσαι haters μέσα από τα ψυχολογικά σου;Οι haters είναι αυτοί, δηλαδή όσοι γράφουν ακραία μηνύματα μίσους συνέχεια. Νομίζω ότι το ίντερνετ στο βάθος του είναι κάτι ανυπόφορο για έναν άνθρωπο που σκέφτεται.
Όταν εκραζες τα strip clubs γιατί σε έβαζαν να κάτσεις στο μπαρ, τι ήσουν; Δεν ήσουν hater;
Όταν κράζεις τις κοπέλες και το προσωπικό που δουλεύει σε αυτά τα μαγαζιά γιατί ήθελες σπέσιαλ περιποίηση λες και είσαι ο δήμαρχος, τι ήσουν;
Να κοιτάς πρώτα την καμπούρα σου και μετά να μιλάς για άλλους.
Και τόλμα πάλι να γράφεις τα παραμύθια σου ότι σου επιτιθονται όσοι γράφουν απλά για την απαίσια συμπεριφορά σου.
Αλλά δεν πειράζει, έχω είμαστε να θυμίζουμε τα κομπλεξικα ποστ σου.
Τουλάχιστον οι άλλοι δε βρίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.
Kavlemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Πιασε μπαμπιλον, να παρω καισσα. Ποιος ψηνεται για αλκα, κινκι? ελα να οργανωθουμε![]()
Λοιπόν, πέρασα απο Athens Queens μέτρια πράγματα έχει πάρει τη κατηφόρα, πέρασα απο μπουρνάζι πολυ σκηνικό και καγκουριλίκι για το τίποτα. Ένας φίλος μου λέει δεν πάμε στο Legend? Πρώην Rasputin.
Να πούμε λοιπόν για το Legend που δεν περίμενα να είναι τόσο καλό, με άφησε άφωνο. Το πρωσοπικό ήταν άψογο, απο υποδοχή, σέρβις, και κοπέλες. Η τουαλέτα πεντακάθαρη και το σχολιάζω γιατι σπανίζει η καθαριότητα σε αυτά τα μαγαζιά. Το σόου ωραίο θα έλεγα χρήζει μερικής βελτίωσης.
Παμε στα καθε αυτού τώρα, 10 ευρώ το ποτάκι μου, χορός απλός 10αρικάκι τίμιο, αλλα το πιο τίμιο είναι το ποτάκι στα κορίτσια που ξεκινάει απο 20 αλλά δεν βιάζονται να το πιουν και να φύγουν είναι διαχητικές και έτοιμες για όλα. Τα πριβέ είναι ανάλογα το κορίτσι, ξεκινάνε απο 50 θα πώ και όπου φτάσει.. Αυτά τα διαπραγματέυεσαι.
απο τις 15-20 κοπέλες που είχε οι 17 ήταν 8/10 και πάνω.. με αρκετά καθαρά 10αρια.
Να πάτε και να περάσετε καλά.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.068
- Πόντοι
- 456
Ρε τύπε από πάνω δε διαβάζεις που γράφει ο μύστης για την επίσκεψή του στο Legend?Επίσης μια ερώτηση έχει βελτιωθεί πια το ρόστερ στο legend mens?.Έχει κάποιος κάποια πρόσφατη εμπειρία? . Αξίζει?
Πόσο πιο πρόσφατη εμπειρία θέλεις δηλαδή? Τι γίνεται ρε εδώ μέσα στο σάι....
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 1.191
Χειρότερα και απο μέτρια. Το θεωρώ φολάδικο και δεν αναφέρομαι σε λατίνες. Την τελευταία φορα που πήγα ήμουν 45-50 λεπτά στο μαγαζί και δεν πέρναγε καμιά απο το τραπέζι. Άραζαν στα τραπέζια μόνες τους. Μην αρχίσω να λέω και για κάτι Ρουμάνες με κατσαρό μαλλί που κάνουν χορό απο απόσταση....Athens Queens μέτρια πράγματα
Δεν βιάζονται όντως γιατί δεν έχει ποτέ κόσμο. Όποτε κι αν πας είναι άδειο. Ακόμα και το ΠΣ.δεν βιάζονται να το πιουν και να φύγουν είναι διαχητικές και έτοιμες για όλα
Το μόνο σίγουρο οτι οι κοπέλες είναι περισσότερες απο τους πελάτες.15-20 κοπέλες
Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες εντόπισα στο λέτζεντ εικοσάχρονη(όπως μου είπε) Ουκρανή καστανόξανθη, ο ορισμός του μοντέλου!!! @Clever843
Kavlemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο για την Ουκρανή αδελφέ, όντως μοντέλο και θα συμπληρώσω και μια Αργεντίνα μοντέλο, μιλήσαμε και για μπάλα χαχαχαχ. Και ένα ωραίο πετίτ μωράκι απο μολδαβία που βγάζει πολύ vibes fucktoy. H τελευταία είναι Ελλάδα λίγο καιρό και έχει λιγο τουπέ, βέβαια με το μπλα μπλα της το ρίχνεις, ένα ποτάκι υπόθεση.Χειρότερα και απο μέτρια. Το θεωρώ φολάδικο και δεν αναφέρομαι σε λατίνες. Την τελευταία φορα που πήγα ήμουν 45-50 λεπτά στο μαγαζί και δεν πέρναγε καμιά απο το τραπέζι. Άραζαν στα τραπέζια μόνες τους. Μην αρχίσω να λέω και για κάτι Ρουμάνες με κατσαρό μαλλί που κάνουν χορό απο απόσταση....
Δεν βιάζονται όντως γιατί δεν έχει ποτέ κόσμο. Όποτε κι αν πας είναι άδειο. Ακόμα και το ΠΣ.
Το μόνο σίγουρο οτι οι κοπέλες είναι περισσότερες απο τους πελάτες.
Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες εντόπισα στο λέτζεντ εικοσάχρονη(όπως μου είπε) Ουκρανή καστανόξανθη, ο ορισμός του μοντέλου!!! @Clever843
Είχε και 2 ελληνίδες το ρόστερ, αλλα γνώμη μου; Μακριά απο ελληνίδες.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Σωραιος φιλαρακι, κι εγω πηγα μια βολτα καισσα. Το μαγαζι αδειο, κοπελες ειχε, αλλα δεν κουναγαν ρουπι απο το κινητο και τον καναπε. Εγινε και το θεϊκό, κατεβηκε 2 φορες ο ντιτζει και τις παρακαλαγε να ανεβουν στην σκηνη. Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Στο τελος πηγε στο αφεντικο, και του λεει το αφεντικο μπροστα μου ''αστες δεν εχουμε κοσμο ετσι κι αλλιως'', το οποιο ισχυε καθως ημασταν 3 τραπεζια μονο.Είχε και 2 ελληνίδες το ρόστερ, αλλα γνώμη μου; Μακριά απο ελληνίδες.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Ο ορισμός της γκόμενας γαρίδας πάντως.Καλησπερες μια ενημέρωση αυτή η Εύα/Έλενα από Βριλησσού 60 και Τατοϊου 71/Συγγρού 108 έχει πάει πια σε ένα strip της Συγγρού ονόματι mousses.
Το Caissa θέλει λεφτά. Με τα λεφτά και τρεις κορμάρες να έχει το μαγαζί μόνο, η μια τουλάχιστον θα παρατήσει το κινητό της και θα έρθει τρέχοντας. Είναι για άντρες 40αρηδες ή 50αρηδες που θα πάνε εκεί αποφασισμένοι από πριν για το τι θα κάνουν. Είναι και μικρό στριπ ξέρεις, δεν πολυζοριζονται για χορό στον στύλο.Σωραιος φιλαρακι, κι εγω πηγα μια βολτα καισσα. Το μαγαζι αδειο, κοπελες ειχε, αλλα δεν κουναγαν ρουπι απο το κινητο και τον καναπε. Εγινε και το θεϊκό, κατεβηκε 2 φορες ο ντιτζει και τις παρακαλαγε να ανεβουν στην σκηνη. Δεν το εχω ξαναδει αυτο. Στο τελος πηγε στο αφεντικο, και του λεει το αφεντικο μπροστα μου ''αστες δεν εχουμε κοσμο ετσι κι αλλιως'', το οποιο ισχυε καθως ημασταν 3 τραπεζια μονο.
Απλά είπα ότι οι haters έχουν διαταραχή προσωπικότητας. Γιατί θίχτηκες εσύ τόσο πολύ; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος εκδηλώνει τέτοιου είδους ακραίο μίσος στο ίντερνετ δεν είναι ισορροπημένος άνθρωπος. Ορίστε, πολύ ήρεμος και με αντικειμενική σκέψη άνθρωπος είμαι όταν μιλάω και δεν γίνομαι επιθετικός καθόλου. Απλά σε ανακουφίζει φαίνεται λιγάκι να αποδίδεις την δική σου κακία και απαίσια συμπεριφορά στον άλλο. Συμβαίνουν και αυτά. Τέλος πάντων ο hater μπορεί να γράψει για μια γυναίκα στο ίντερνετ "πως είσαι μωρη έτσι, με σαιτα τα έχεις πλανισει τα φρύδια σου;" και άλλα τέτοια που άνθρωπος με αυτοσεβασμό και ωριμότητα δεν τα κάνει . Δεν είναι hate comment να γράψει κάποιος ότι πήγε Δευτέρα βράδυ με 300 ευρώ στην τσέπη του και κοίταξαν να του τα πάρουν στα γρήγορα και να τον ξεφορτωθούν, μέσα σε μισή ώρα στην κυριολεξία. Δεν ήταν στο πρόγραμμα μου να ξοδέψω τετρακόσια η πεντακόσια εκείνη την μέρα ούτε και γνώριζα σε τι είχε μεταλλαχθεί το Κινκυ όπερα που δεν θύμιζε πια καθόλου τον παλιό του εαυτό. Μου δημιουργήθηκε ένα συναίσθημα αντιπάθειας και δεν επέστρεψα ποτέ εκεί. Απλό είναι.Εσύ πάλι ονειρεύεσαι haters μέσα από τα ψυχολογικά σου;
Όταν εκραζες τα strip clubs γιατί σε έβαζαν να κάτσεις στο μπαρ, τι ήσουν; Δεν ήσουν hater;
Όταν κράζεις τις κοπέλες και το προσωπικό που δουλεύει σε αυτά τα μαγαζιά γιατί ήθελες σπέσιαλ περιποίηση λες και είσαι ο δήμαρχος, τι ήσουν;
Να κοιτάς πρώτα την καμπούρα σου και μετά να μιλάς για άλλους.
Και τόλμα πάλι να γράφεις τα παραμύθια σου ότι σου επιτιθονται όσοι γράφουν απλά για την απαίσια συμπεριφορά σου.
Αλλά δεν πειράζει, έχω είμαστε να θυμίζουμε τα κομπλεξικα ποστ σου.
Τουλάχιστον οι άλλοι δε βρίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 11K