ενταξει λοιπον ! στη επομενη ! το υποσχομαι ! αν κι εχει σημεια στιξης . αλλα για χατηρι σου ! θα βαλω περισσοτεραΩραία ενημέρωση αλλά βάλε και καμιά τελεία![]()
Τελευταία τροποποίηση:
ενταξει λοιπον ! στη επομενη ! το υποσχομαι ! αν κι εχει σημεια στιξης . αλλα για χατηρι σου ! θα βαλω περισσοτεραΩραία ενημέρωση αλλά βάλε και καμιά τελεία![]()
οπα δηλαδη αξιζει ξερουμε προσοντα ειχα παει τις προαλλες αλλα ρωτησα και μου ειπαν οτι ελειπε για αυτο ρωταω ξερουμε ηλικια περιπου?Έχω ακούσει καλά λόγια γ τν ουκρανιδα
Καλησπερα μαλλον ξερω για ποια λες τρομερο μουνι.Θυμαμαι ερχοτανε στα τραπεζια και για να σε καβλωσει σου τον επιανε απο εξω.Απο προσοντα πρεπει να ειχε κολαρα και βυζαρες γενικα πολυ καλο κορμι!.Πρεπει να λεγεται στο ινστα bakarova_92 αυτη λες.Τωρα δεν ξερω που δουλευει η αληθεια ειναι οτι εχει εξαφανιστει εδω και 1.5 χρονο.Καλησπέρα συναγωνιστές κάποια λιζα Ρωσίδα από κρανσονταρ πριν 1.5 με 2 χρόνια δούλεψε fbi δουλεύει ακόμα σε κάποιο άλλο μαγαζί με άλλο όνομα αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει ευχαριστώ εκ των προτέρων
δεν φαίνεται?Τόσο χάλια;;;;;
Οχι φίλε μου δεν είναι αυτή που λες !Καλησπερα μαλλον ξερω για ποια λες τρομερο μουνι.Θυμαμαι ερχοτανε στα τραπεζια και για να σε καβλωσει σου τον επιανε απο εξω.Απο προσοντα πρεπει να ειχε κολαρα και βυζαρες γενικα πολυ καλο κορμι!.Πρεπει να λεγεται στο ινστα bakarova_92 αυτη λες.Τωρα δεν ξερω που δουλευει η αληθεια ειναι οτι εχει εξαφανιστει εδω και 1.5 χρονο.
Σαρα από μούσες Νίκη από καισα και έχει και μια στο μπαμπυλων αλλά δεν ξέρω όνομαΜαγκες καλησπερα,ξερουμε καμια μαυρη{ebony} αυτον τον καιρο σε κανα strip club?
Καμιά Βραζιλιάνα έφερε ο Πάκο ή επιμένει Κολομπιάνικα??Σαρα από μούσες Νίκη από καισα και έχει και μια στο μπαμπυλων αλλά δεν ξέρω όνομα
απο προσοντα ποια ειναι η καλυτερη ?Σαρα από μούσες Νίκη από καισα και έχει και μια στο μπαμπυλων αλλά δεν ξέρω όνομα
Αυτό το μαγαζί δουλεύει κανονικά;Σαν να υπολειτουργεί είναιΠαιδιά μια Βαλέρια ξανθιά με μεγάλο στήθος που δουλευε Dream girls bar ξερει κανείς που δουλεύει?
Αυτή στο μπαμπιλον είναι η καλύτερη όσον αφορά τα προσόντα αλλά όπως είπα δεν θυμάμαι όνομα ούτε την έχω πάρει για χορόαπο προσοντα ποια ειναι η καλυτερη ?
Ο πακο ποιος είναιΚαμιά Βραζιλιάνα έφερε ο Πάκο ή επιμένει Κολομπιάνικα??
Καλησπερα,υπαρχει μια {δεν θυμαμαι ονομα} στο FBI ωραια βυζια και ωραιο σωμα γενικα .Ειναι απο αλβανια και κανει με 100 ευρω πριβε με σεξ μεσα,την ειχε παρει ενας γνωστος.Γενικα ερχεται στα τραπεζια και σε πριζει θα την καταλαβεις ευκολα.Για βυζαρουδες που πάμε αυτο το διάστημα;
O general manager του κάησσα. Πήγες πρόσφατα? Πέρυσι το καλοκαίρι έφερναν βραζιλιάνες για κάποιο διάστημα.Ο πακο ποιος είναι
Σέντερ χαφ της Χετάφε από μεντεγινΑυτή στο μπαμπιλον είναι η καλύτερη όσον αφορά τα προσόντα αλλά όπως είπα δεν θυμάμαι όνομα ούτε την έχω πάρει για χορό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο πακο ποιος είναι