Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.953
Πόντοι
206
Δεν μπορεί να μην υπάρχει λίγο φως πουθενά ρε παιδιά...
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια πολύ ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες για τον πάνω όροφο γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο φημισμένος μαθηματικός Γκριγκόρι Πέρελμαν.

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.116
Πόντοι
4.180
Ρε φίλε, με όλο μου τον σεβασμό, βάλε 400 ευρώ στην τσεπη σου και πήγαινε έστω σε ένα δευτεροκλασάτο στριπτιζάδικο, ας πούμε στο Toys. Θρονιάσου κάτω, ζήτα δυο μπυρες και μετα πες στον σερβιτόρο:''Στείλε μου μια ωραία Ουκρανή ή Ρωσίδα, κατά προτίμηση ψηλή και δυο ακριβά γυναικεία ποτά''. Κάθισε δίπλα της, πες της καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα και μετά με τα υπόλοιπα 300 πήγαινε στον υπεύθυνο του χώρου, βάλτου τα με τρόπο στην τσέπη και πες του: ''αυτά για το φιλανθρωπικό σωματείο''. Α, πρόσεξε να μην σκοντάψεις μονο στις σκάλες γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμος στον χώρο τα βράδια. Απλό είναι, δεν είναι πια και η εικασία του Πουανκαρέ που ελυσε ο Γκριγκόρι Πέρελμαν.
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.953
Πόντοι
206
Οπότε η νεα φιλοσοφια ειναι, δινουμε στις κοπελες ενα ποτο, και το 300αρι του γαμησιου στον υπευθυνο, γιατι κι αυτος οικογενειαρχης ειναι, αναγκες εχει.
Είναι εργαζόμενος, είναι επαγγελματίας και πρέπει να πληρωθεί για την δουλειά του. Εσένα θα σου άρεσε να δούλευες τσάμπα και βερεσέ; Θυμάμαι πριν από 20 χρόνια στο πρώτο studio που πήγα, τσάτσος ήταν ένας ομοφυλόφιλος, παντρεμένος και με παιδί. Ήταν ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος και έβγαζε πολύ καλό μεροκάματο και αμοιβόταν πλήρως γι' αυτό. Εκεί απέκτησα για πρώτη φορά καλούς τρόπους στον χώρο και με λέγανε τα Ελληνικά γκαρσόνια μετά στα στριπ ''κύριο''. Α, όλοι πρέπει να ζήσουμε σε αυτό τον κόσμο τελεία και παύλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
2.114
Πόντοι
6.820
Το Toys δλδ είναι δευτεροκλασάτο τζάδικο, μάλιστα.
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει το θέμα του μύστη @Clever843 , απλά δεν βρίσκει 8ρια 9ρια για να σκάσει το οποιοδήποτε ποσό σε κανένα τζάδικο.
Τώρα άν με 300,400€ εμφανισθούν ως δια μαγείας 22χρονες μονδέλα σλάβες τότε πάω πάσο.
Btw αυτή η Αλέξα απο το υπόγειο ή όπως αλλιώς την λένε, τι βαθμολογία έχει:

Striniarogatos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες ,απο Κύπρο.
Κατεβαίνω με το crew(7 ατομα) Αθήνα για barchellor μπορείτε να μου προτείνετε κατι αξιολογο;; Ειχα στα υπόψιν το Αλκατράζ γιατι είχε πακετο bachelor αλλα ειδα κατι κριτικές που με προβληματισαν. Δωστε τα φωτα σας στον κουμπάρο!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.953
Πόντοι
206
Το Toys δλδ είναι δευτεροκλασάτο τζάδικο, μάλιστα.
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει το θέμα του μύστη @Clever843 , απλά δεν βρίσκει 8ρια 9ρια για να σκάσει το οποιοδήποτε ποσό σε κανένα τζάδικο.
Τώρα άν με 300,400€ εμφανισθούν ως δια μαγείας 22χρονες μονδέλα σλάβες τότε πάω πάσο.
Btw αυτή η Αλέξα απο το υπόγειο ή όπως αλλιώς την λένε, τι βαθμολογία έχει:
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει ακριβώς ο άνθρωπος. Αν εννοεί ότι με 100 ευρώ θα πάει με top γυναίκα καλύτερα να το ξεχάσει. Επίσης αυτό το "δίνω όσα- όσα" από κάποιους στο bou με προβληματίζει. Ακόμα και ένα άτομο μεγάλης οικονομικής επιφάνειας το σέβεται το χρήμα, δεν συμπεριφέρεται σαν ανόητος νεόπλουτος. Για όσους πάρουν μπουκάλι πάντα υπάρχει πάντως κάποια γυναίκα πολύ καλής εμφάνισης.

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
42
Πόντοι
0
Κατεβαίνω με το crew(7 ατομα) Αθήνα για barchellor μπορείτε να μου προτείνετε κατι αξιολογο;; Ειχα στα υπόψιν το Αλκατράζ γιατι είχε πακετο bachelor αλλα ειδα κατι κριτικές που με προβληματισαν. Δωστε τα φωτα σας στον κουμπάρο!
Φίλε από Κύπρο είμαι και εγώ για show alcatraz για μαλακές γαμηση mousses i golden 90€

Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Το Αλκατράζ είναι αρκετά καλή φάση ασχέτως τι ακουγεται εδώ αλλά πρέπει να σαι έτοιμος να τα σκάσεις για να το ευχαριστηθείς

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Το Αλκατράζ έχει 10 ευρώ χορό του 3λεπτου και για καποιεε χωρίς επαφή
, 50 ευρώ πριβέ μόνο χορό χωρίς άγγιγμα χαμηλά ,
300 ευρώ πίπα και φυσικά οχι ολες . Τι νόημα έχει ;

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
0
τα ποσα που λες δε νομιζω οτι ισχυουν 150-200 μαξ οσες φορες εχω παει δλδ. τελευαταια φορα ηταν πριν 1 μηνα , τωρα για τα αλλα δε ξερω που τις βρισκουν /βρισκετε τι νοημα εχει ο χορος χωρις επαφη ? δε μου χει τυχει ποτε , βεβαια δε τις εχω δοκιμασει ολες αλλα και παλι για κοροιδα ψαχνουν μου φενεται

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
2.114
Πόντοι
6.820
Δώσε μπατζετ πρώτα
τα ποσα που λες δε νομιζω οτι ισχυουν 150-200 μαξ οσες φορες εχω παει δλδ. τελευαταια φορα ηταν πριν 1 μηνα , τωρα για τα αλλα δε ξερω που τις βρισκουν /βρισκετε τι νοημα εχει ο χορος χωρις επαφη ? δε μου χει τυχει ποτε , βεβαια δε τις εχω δοκιμασει ολες αλλα και παλι για κοροιδα ψαχνουν μου φενεται
Με αυτά τα 150-200€ τι παίρνεις εκεί και απο πιό ράφι?

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
0
Δώσε μπατζετ πρώτα

Με αυτά τα 150-200€ τι παίρνεις εκεί και απο πιό ράφι?
in plain greek ? για εμας που δε μεγαλωσαμε στη ελλαδα :cheesy: το τι περνεις εχει να κανει με ποσο κοροιδο σε χει κοψει η εκαστοτη , εγω εχω βρει μια εκει και παω οποτε μπορω και δε ασχολουμε με αλλες . οποτε ειναι σανταρντ για μενα πλεον

Dr_dio

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
0
Μετά τα συνεχόμενα στούντιο σήμερα ή αύριο έχει σειρά στριπτιζάδικο. Ακούω γνώμες για Μούσες και Γκόλντεν. Όποιος έχει πάει τελευταία ας μας πει τα ρόστερ. Θα δω μήπως τσιμπήσω και κανένα εσκορτακι..

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.286
Πόντοι
746
Μετά τα συνεχόμενα στούντιο σήμερα ή αύριο έχει σειρά στριπτιζάδικο. Ακούω γνώμες για Μούσες και Γκόλντεν. Όποιος έχει πάει τελευταία ας μας πει τα ρόστερ. Θα δω μήπως τσιμπήσω και κανένα εσκορτακι..
Ακούω ότι πλέον το Golden έχει ξεμπουρδελέψει τελείως.
Αν θυμάμαι απο αναφορές εδω μέσα με λιγοστά λεφτά τα λατινάκια κάνουν τραμπάλες(100-150)

Dr_dio

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
0
Αν θυμάμαι απο αναφορές εδω μέσα με λιγοστά λεφτά τα λατινάκια κάνουν τραμπάλες(100-150)
Εχω να πάω 2 χρόνια. Ηταν δυνατό τότε. Θα προσπαθήσω να το επισκεφτώ το επόμενο Σάββατο..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.953
Πόντοι
206
Χορός του πεντάλεπτου στο Αλκατράζ, φουλ ντυμένη, πέντε κατοστάρικα και αν θες να απλώσεις και το βρωμόχερο σου στο μπούστο της χορεύτριας, βάλε άλλα εκατό και κλείσαμε. Νομίζω ότι το βασικό νόημα το έχετε χάσει, παιδιά, όλοι εδώ μέσα, γι' αυτό και συζητάτε συνέχεια γι' αυτά τα πράγματα. Πηγαίνετε πιο κάτω στο Caissa, που περνάει καλά ο κόσμος γιατί είναι μικρό και cosy bar και πίνουν όλοι, κουβεντιάζουν και κεφάρουν τη νύχτα. Όποιος είναι και φορτωμένος θα γλιτώσει και τις Λατίνες και θα κάτσει δίπλα σε γυναίκα με ολόλευκη επιδερμίδα σαν το γάλα, χάρμα ιδέσθαι. Και όλα αυτά χωρίς άγχος για τους χορούς και το ένα και το άλλο. Ό,τι ανήκει σε εργοστασιακή κλίμακα και βιάζονται και να τα πάρουν κιόλας τα λεφτά, δεν είναι καλό. Να πηγαίνετε εκεί που μοιάζει η κατάσταση και λίγο με πάρτυ. Αυτή είναι η συμβουλή ενός μεγαλύτερου άντρα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.953
Πόντοι
206
Αληθεύει ότι οι Λατίνες την πέφτουν άσχημα στις Ουκρανές, γιατί είναι πιο επιθυμητές σε πολλούς άντρες; Κάτι τέτοια έχουν γραφτεί εδώ μέσα κατά καιρούς.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.630
Πόντοι
206
Το Αλκατράζ έχει 10 ευρώ χορό του 3λεπτου και για καποιεε χωρίς επαφή
, 50 ευρώ πριβέ μόνο χορό χωρίς άγγιγμα χαμηλά ,
300 ευρώ πίπα και φυσικά οχι ολες . Τι νόημα έχει ;
Βασικά τι νόημα έχει να επιμένετε κάποιοι να πιστεύετε ότι τα στριπ είναι για γαμησι.
Έχετε χάσει την μπάλα εντελώς.
Υπάρχουν άλλοι τόποι για σεξ με καλύτερο value for money και δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
Δεν είναι μπουρδέλο το Αλκα. Σοου προσφέρει και μάλιστα σε σημείο που θυμίζει κυριλέ μαγαζί.

Ποιο το νόημα να γράφετε άκυρα πράγματα;

Dr_dio

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
0
Αληθεύει ότι οι Λατίνες την πέφτουν άσχημα στις Ουκρανές, γιατί είναι πιο επιθυμητές σε πολλούς άντρες; Κάτι τέτοια έχουν γραφτεί εδώ μέσα κατά καιρούς.
Δεν το γνωρίζω αλλά σίγουρα είναι θερμόαιμες, δεν θα μου έκανε εντύπωση, δες για παράδειγμα ποδοσφαιριστές από λατινική Αμερική πως πλακώνονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom