Gelladaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 174
- Πόντοι
- 280
Μια ερωτηση ρε παιδια.
Με rapid test μπορεις να μπεις σε Strip Club;
Και φυσικα οχι.. Θελει πιστοποιητικο εμβολιασμου η νοσησης...Μια ερωτηση ρε παιδια.
Alcatraz Strip ClΚαλησπέρα σε όλους. Με την γυναίκα μου θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα τον άλλον μήνα.
Ψάχνουμε ένα στριπτιτζάδικο, το οποίο να έχει και λίγο πιο πριβέ τραπέζια για να κάτσουμε.
Γνωρίζετε κάποιο;
Parking βρισκω η να παρω ταξι?Alcatraz Strip Cl
Το καλυτερο... Με τα ολα του... Παρε τηλεφωνο να κλεισεις τραπεζι... Εχει πολλα σοου διαφορετικα..
Καλημερα... Εννοειται.. Πανευκολα...Parking βρισκω η να παρω ταξι?
Κοιταξε πιο πανω... Εχει καλο θεαμα...Πείτε κάποιο καλό στριπτιτζάδικο αρκετά ποιοτικό με μουνάρες, να πάω απλά να πιω το ποτάκι μου αραχτός και να χαζεύω τις καυλιάρες να χορεύουν. Ούτε γαμήσια ούτε πάρε δώσε με χορεύτριες.
Το Lido ποιο είναι τώρα;
Έχει πολύ πράγμα ειδικά από πίσω στα στενά.Parking βρισκω η να παρω ταξι?
Λεωφορο Συγγρου 101.. Απεναντι απο την Παντειο...Αν αναφέρεστε σε μένα έχει πέσει φόρτος τελευταία. Και που είμαι τώρα online είναι υπέρβαση.
Αλκατράζ τι οδό είναι, και πόσα πρέπει να έχω μαζί μου για μια απλή επίσκεψη.
Να πιω 2-3 ποτάκια και να χαζέψω να χορεύουν κοπελιές. Ούτε χορούς και πριβέ ή οτιδήποτε άλλο.
Αν ζητάω πολλά ή περίεργα πράγματα σορρυ δεν έχω καμία εμπειρία με στριπτιτζάδικα δυστυχώς ακόμη. Κι επίσης δεν έχω και δυνατό πορτοφόλι να τα τεστάρω μόνος μου
Λεωφορο Συγγρου 101.. Απεναντι απο την Παντειο...
Nα εχεις τουλαχιστον 50 Ευρω..Εχει 10 Ευρω το ποτο...
Πηγαινεις κατα 12.15 το βραδυ..
εβελίναΠαιδακια ενας μουναρος ξανθος με τατουαζ μανικι και στο μπουτι και στο στηθος με χειλαρες και βυζαρες μηπως ειναι σε καποιο στριπ?Για golden Μπουρναζι υποπτευομαι
Elite Mens Club Strip Club (Γκάζι) (bourdela.com)Γνωρίζει κανείς εάν είναι ανοιχτό οι Μούσσες στην Παραλιακή??
Παίζει να είναι το μόνο που δεν έχω επισκεφθεί.
Παρεμπιπτόντως το elite strip στο γκάζι είναι αρκετά καλό. Αδερφάκι του Ανατολή απ' ότι μου είπαν.
@antisthenis πρόσθεσέ το στην λίστα να γράψουμε κριτική
Στο παράδρομο βρίσκεις.Parking βρισκω η να παρω ταξι?
Ναι στο σπίτι μουΚαλησπέρα σε όλους. Με την γυναίκα μου θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα τον άλλον μήνα.
Ψάχνουμε ένα στριπτιτζάδικο, το οποίο να έχει και λίγο πιο πριβέ τραπέζια για να κάτσουμε.
Γνωρίζετε κάποιο;
Για δώσε μερικές οπληροφορίες για αυτό το ΕΛΙΤΕ.Γνωρίζει κανείς εάν είναι ανοιχτό οι Μούσσες στην Παραλιακή??
Παίζει να είναι το μόνο που δεν έχω επισκεφθεί.
Παρεμπιπτόντως το elite strip στο γκάζι είναι αρκετά καλό. Αδερφάκι του Ανατολή απ' ότι μου είπαν.
@antisthenis πρόσθεσέ το στην λίστα να γράψουμε κριτική
Λεωφορο Συγγρου 101.. Απεναντι απο την Παντειο...
Nα εχεις τουλαχιστον 50 Ευρω..Εχει 10 Ευρω το ποτο...
Πηγαινεις κατα 12.15 το βραδυ..
Καλημερα... Ο φιλος ειπε δεν θελει (Να πιω 2-3 ποτάκια και να χαζέψω να χορεύουν κοπελιές. Ούτε χορούς και πριβέ ή οτιδήποτε άλλο) θελει να περασει ομορφα και απλα... Χωρις υπερβασεις....τυπε δεν πάει σε κανα κωλόμπαρο καλυτερα με ενα ακομη 10αρικο θα γαμησει και στη καβάτζα θα πιει κ το ποτο του... στο αλκα με 50 ευρω απλα θα πιρφορίσεις.