Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορεί να είχε 4 πελάτες ήδηΠέρασα πριν λίγο από το Λ. Αθηνών 318, αλλά δε μου ανοίγανε. Παίζει να ανοίγουν μόνο σε γνωστούς τους πελάτες;
Έχουν ανοίξει στη ζούλα φυσικά και 2-3 στουντιάκια στην κασσάνδρας! Τα επισκέφθηκα χθες μετά από εξοδό
μου στο dirty blonde γιατί με είχαν καυλώσει κάτι πατόμουνα που χάζευα εκεί οπότε πήγα να ξεδώσω
Λειτουργεί κανονικά δλδ?Επιστροφή από Ηλία Ηλιού 82 όπου συνεβρεθηκα με την υπερμιλφάρα Στεφανία..τι να πω για αυτή τη γυναικάρα κωλάρα βυζαρα επιδερμίδα βελούδινη και μια πίπα από άλλο πλανήτη... Μέχρι τις 20.00 σήμερα μου είπε θα είναι... καθαρό δωμάτιο σφραγισμένη πετσέτα και ζεστό ντουζ...
.Λειτουργεί κανονικά δλδ?
Οπότε δειλά δειλά θα ανοίγουν αρκετά.Σε ευχαριστώ φίλε μου..
Πήρα τηλέφωνο πρώτα..το σήκωσε η ίδια η Στεφανία..ναι δουλεύει...πορτατ μισάνοιχτη κάτω..μπαινεις κανονικά.
Επιστροφή από Ηλία Ηλιού 82 όπου συνεβρεθηκα με την υπερμιλφάρα Στεφανία..τι να πω για αυτή τη γυναικάρα κωλάρα βυζαρα επιδερμίδα βελούδινη και μια πίπα από άλλο πλανήτη... Μέχρι τις 20.00 σήμερα μου είπε θα είναι... καθαρό δωμάτιο σφραγισμένη πετσέτα και ζεστό ντουζ...
Καλησπέρα το πρώτο μου σεξ μετά την καραντίνα προ ολίγου Πειραιώς 193 είχε Olga Μολδαβη και Poly πήρα Olga ρωσοφωνη.Προσχαρη κοπέλα καλή εμπειρία όχι τοπ ούτε κακη λίγο πάνω απτό μέτριο.Δωματιο καθαρό πετσέτα σφραγισμένη ζεστό ντουζ ελπίζω να μην κόλλησα covid!
οχιφανταζομαι γαντια, μασκες και αλλα τετοια καραγκιοζηλικια δεν παιζανε ετσι ???
Παιδιά μήπως άνοιξαν τα studio Ιωαννίνων 3 και 5; Γνωρίζετε;![]()
κλειστόDreamplace πέρασε κανεις συνάδελφος???
.
Πήρα τηλέφωνο πρώτα..το σήκωσε η ίδια η Στεφανία..ναι δουλεύει...πορτατ μισάνοιχτη κάτω..μπαινεις κανονικά.
poly κολομβιανή στο 318 πήρα εγώ. Θα δούμε σε 14 μέρεςΚαλησπέρα το πρώτο μου σεξ μετά την καραντίνα προ ολίγου Πειραιώς 193 είχε Olga Μολδαβη και Poly πήρα Olga ρωσοφωνη.Προσχαρη κοπέλα καλή εμπειρία όχι τοπ ούτε κακη λίγο πάνω απτό μέτριο.Δωματιο καθαρό πετσέτα σφραγισμένη ζεστό ντουζ ελπίζω να μην κόλλησα covid!