Επιλεκτική τσάρκα συντροφιά με cheyenne, px75 και womanaholic σε ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο σκηνικό...
Λ. Αθηνών 204: Μάγια: Mελαχροινό πιπίνι, αδύνατη, με ωραίο κώλο τον οποίο κουνούσε επιδεικτικά, μικρό στήθος και συμπαθητική φάτσα. Είναι η κοπέλα που δούλευε μέχρι πορόσφατα(και την τίμησα εκεί με άθλιες εντυπώσεις) στη Φυλής σαν Μπάρμπορα-Λάουρα-Μάγια...Μαζί της η Κλαούντια. Συμπαθητική φυσιογνωμία με καστανόξανθα μαλλιά, αρκετά περιττά κιλά, μεγάλο στήθος αλλά άχαρη και λίγο "αγγούρι" ας μου επιτραπεί η έκφραση...
Λεωφ. Αθηνών318: Χριστίνα: Συμπαθητική πιτσιρίκα, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά και απλά ωραίο συμμετρικό κορμί...χωρίς κάτι άλλο να θυμάμαι...
Λεωφ.Αθηνών 373: Bίκυ: Mελαχροινό πιπίνι, μεσαίου αναστήματος, με γλυκιά φωνή και ωραίο, αδύνατο κορμί, με μικρό στήθος αλλά αξιόλογη περιφέρεια. Δούλεψε και για μια βάρδια στην αλυσίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου..Μαζί της η Αντζελίνα: Πανέμορφη, ξανθιά, με σούπερ κορμί και φάτσα....
Αριστοτέλους 5: Κορίνα: Μελαχροινή νταρντάνα, με "γεμάτο" κορμί , ωραία περιφέρεια αλλά λίγο άχαρη. Αλεξάνδρα: Kοντούλα, με μελί μαλλιά, ωραίο κορμί και στήθος αλλά και καμπυλωτή περιφέρεια...και μια άλλη που δε θυμάμαι.. :icon_rolleyes:
Διάλειμμα στο ΧBar, καθόλου κόσμος, ελάχιστες κοπέλες, ήπιαμε μπύρες και αποχωρίσαμε για...
Θησέως35: Αλίσια: Mελαχροινό κορίτσι, με συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίου αναστήματος, ωραίο στήθος και εκπληκτική περιφέρεια. Η αλήθεια είναι ότι με γοήτευσε... :free-love-smileys-883:
Θησέως40: Έλενα: Mεσαίου αναστήματος, μελαχροινή, ωραία φατσούλα, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί και περιφέρεια. Άριστες εντυπώσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας..Έφη: Ξανθιά, μεσαίου αναστήματος, με καθημερινό κορμί με καμπύλες, ωραίο στήθος και περιφέρεια. Καθημερινο πρόσωπο. Τιμήθηκε από τον ινδιάνο με θετικές εντυπώσεις....Ανίσα: the new entry¨Αρκετά σκουρόχρωμη, αδύνατη μελαχροινή κοπέλα, με γελαστό πρόσωπο και χαρωπή, από την Τουρκία....στην κατηγορία των τσιγγανοειδών....
Τυχαία συνάντηση απ'έξω με σμήναρχο και bk1981... :headbaning3: :headbaning3:
Στοχευμένη μεταφορά μας στο Κατεχάκη 8: Κατερίνα: Mελαχροινή νταρτάνα, ενισχυμένο στήθος 4άρι, με εκπληκτική δουλειά, σούπερ περιφέρεια και πολύ ωραίο πρόσωπο. Τιμήθηκε από την αφεντιά μου με άριστες εντυπώσεις. Και ίσως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στοματικό που έχω λάβει...θα ακολουθήσει κριτική...