Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.621
Κριτικές
99
Like
5.153
Πόντοι
4.280
μετα απο εγκυρες πληροφοριες γυρισε η μαριαννα αυτη τη στιγμη ειναι κων/πωλεως 92α μαζι με τη λιζα
 

αἴγαγρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Μηνύματα
29
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Ερωτηση προς παλαιοτερους πιο πολυ:
Εκει που στεγαζεται τωρα το στουντιο Φ104 υπαρχει περιπτωση να ηταν παλια μπουρδελο; Θυμαμαι καπου στο 1999-2000 οπου και ειχα την πρωτη μου εμπειρια στον αγοραιο να μπαινω σε ενα μαγαζι οπου ειχε κατι σαν προθαλαμο-σαλονι, η κορασιδα σαλοναριζε πισω απο μια σιδεροπορτα και το δωματιο που περασα ηταν με το που περνας την σιδεροπορτα στα δεξια. Ονομα κοπελας Ελλη νταρντανα μελαχρινη.
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8
Ερωτηση προς παλαιοτερους πιο πολυ:
Εκει που στεγαζεται τωρα το στουντιο Φ104 υπαρχει περιπτωση να ηταν παλια μπουρδελο; Θυμαμαι καπου στο 1999-2000 οπου και ειχα την πρωτη μου εμπειρια στον αγοραιο να μπαινω σε ενα μαγαζι οπου ειχε κατι σαν προθαλαμο-σαλονι, η κορασιδα σαλοναριζε πισω απο μια σιδεροπορτα και το δωματιο που περασα ηταν με το που περνας την σιδεροπορτα στα δεξια. Ονομα κοπελας Ελλη νταρντανα μελαχρινη.

το 102 διπλα μας πρεπει να λες ;)
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8
Υπαρχει μαγαζι διπλα;

υπηρχε την εποχη που λες και χωροταξικα οπως το περιγραφεις αυτο πρεπει ναναι
εκτοτε εγινε ενα μπερδεμα γιατι ειτε το οικημα ανηκε στην εκκλησια ειτε ο ιδιοκτητης το εγραψε εκει και σαν οικος ανοχης εκλεισε και παραμενει αδειο
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
5.595
Like
2.030
Πόντοι
506
Σημερα και αυριο βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Αλεξια  :-* :-* :-*
 

Συνημμένα

  • PB090002.JPG
    PB090002.JPG
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P9050010.JPG
    P9050010.JPG
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 45

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Σε μεταμεσονύκτια σαββατιάτικη τσάρκα  συντροφιά με τον px75 και τον crazy ivan :

Φυλής 104
: Αναστασία. Επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο απουσίας. Γυναίκα ψηλή, με ωραίο σώμα, άπαιχτη περιφέρεια, γλυκό πρόσωπο, μικρό σχετικά στήθος που είναι και το μόνο μείον στην εμφάνιση της. Κόκκινα πλέον τα ίσια μαλλιά της.  Φιλική, με θυμήθηκε και μιλήσαμε αρκετά στο σαλόνι. Αντριάνα, Υπερβολικά αδύνατη, στα όρια του skinny με πολύ ωραίο  πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδα αφού την έχω ξαναπετυχει –εκτός από το Φ104 – στο Τατοιου 58 και Κηφισού 30 σαν Κλαούντια. Το τρίο συμπλήρωνε η Αλίκη, η ξανθιά Ελληνίδα, ντυμένη με ένα μαύρο δαντελωτό κορμάκι που αναδείκνυε το όμορφο σώμα της και το πεταχτό κωλαράκι της. Κάθισε μαζί μας στο σαλόνι και τα είπαμε λίγο. Χρέη υποδοχης από την Κέλλυ, δεν είχαμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία της όσο και απο την συντροφιά των τριων "A".(Αναστασια-Αντριαννα-Αλίκη)

Βριλησσού 55 : Εμιλυ. Ψηλή, αδύνατη με ίσια μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες. Αρκετά μαυρισμένη από την θάλασσα, σε topless εμφάνιση, αρετή ευδιάθετη και φιλική κάθισε πού ώρα μαζί μας στο σαλόνι.Τζένη Μια κοπέλα ιδανική για τους πιπινολάτρες. Κοντούλα, μελαχρινή αδύνατη, ίσια μαλλιά,  μικρό φυσικό στήθος, τουρλωτό κωλαράκι το οποίο κουνούσε επιδεικτικά στο σαλόνι, κατεβάζοντας προς στιγμήν μάλιστα και το στριγκάκι της.  Είναι η κοπέλα που εργάστηκε για λίγο ΜΑ133 σαν Βανέσα.

Βριλησσού 36Α: : Ίνα. Νεαρή μικροκαμωμένη με ωραίο σώμα. Καστανή με παιδικό πρόσωπο, ωραία ανοιχτόχρωμα μάτια. Φυσικό στήθος, και αρκετά αξιόλογη περιφέρεια, ιδανική για πιπινολάτρες. Μαρκέλα. Η ξανθιά πασίγνωστη σταθερή αξία που ομίλου που δεν νομίζω να χρειάζεται επιπλέον συστάσεις. Ομιλητική, φιλική μας έκανε για λίγο συντροφιά, μιας και συναγωνιστής περίμενε…..

Βριλησσού  36: Πένυ. Και πάλι μαζί μας για μια guest εμφάνιση.. Η γνωστή Mignon ξανθιά, γελαστή, ευχάριστη και sexy μας έκανε για λίγο συντρόφια στο σαλόνι, μιας και τα δωμάτια ήταν γεμάτα από συναγωνιστές.. Μαζί της η Φαίη. Η μελαχρινή με το κορμί λαμπάδα, πλούσιο φέσια στήθος σε  κοινή θέα, γλυκό χαμόγελο, αρκετά φιλική και ομιλητική στο σαλόνι.

Βριλησσού 42 : Μαργκώ. Μια πολύ μορφή γυναίκα  τα μαλλιά της σε χρώμα μελί, κορμί με πλούσιες και λαχταριστές καμπύλες, υπερβολικά απλό το πρόγραμμα της που δεν συμπεριλαμβάνει ούτε το 69. Οι περισσότεροι πιστεύω την γνωρίζουμε μιας και είναι αρκετό καιρό στα studio. Καίτη. Νεαρή μελαχρινή, μέτρια για τα γούστα μου και άπειρη κατά την εκτίμηση μου,  δύσκολα θα περνούσα μαζί της. Αντίθετα ο crazy Ivan ενθουσιάστηκε. Τι σου είναι τα γούστα….

Βριλισσού 46 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Βριλησσού 60 (πάνω): Αγνή. Εκ Πολωνίας. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη σχετικά με σωστές αναλογίες.  Γνωστή στους παλιότερους από τη θητεία της στο Παιωνίου 10 και Θησέως 79 και άλλα ιδρύματα. Ειδικά σήμερα ήταν πολύ ναζιάρα και «πεταχτούλα» και κέρδισε τις εντυπώσεις και σκέψεις για ένα repetition μετά από τόσα χρόνια μπήκαν στο μυαλό μου.

Βριλησσού  60 (κάτω): Κατερίνα, Νεαρή μελαχρινή, με αφράτο σώμα, μέτριο πρόσωπο και λιγομίλητη στο σαλόνι.

Κατεχάκη 5 : Σαμπρίνα. Μια από τις ομορφότερες παρουσίες τη βραδιάς. Ψηλή με ξανθά μαλλιά με ανταύγειας, κορμάρα, περιφέρεια που κολάζει, αριστοκρατικό βλέμμα γλυκύτατο χαμόγελο. Εάν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος θα ήταν σίγουρα μέσα στην 5αδα των πιο εμφανίσιμων κοριτσιών κατά την άποψη μου, Φουλ πρόγραμμα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση η διάθεση της να καθίσει μαζί μας και αν μας κρατήσει συντρόφια στο σαλόνι όσο περιμέναμε την Βίκυ, μια επίσης όμορφη κοπέλα, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις ωμοπλάτες περίπου, μετρίου αναστήματος και σωστές αναλογίες, πολύ όμορφο πρόσωπο. Με ολιγοήμερο πέρασμα στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου σαν Ελεονόρα.

Κατεχάκη 8 : Ιμαν. Η γαζέλα του ομίλου. Ψηλή με ωραίο πρόσωπο και σώμα, κοντά Μάλια σαρκώδη χείλη. Ιζαμπέλα. Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά ωραίο σώμα ενισχυμένο στήθος. Όμορφη παρουσία σε γενικές γραμμές, αλλά σε εμένα πρόσφερε μια κάκιστη πρόσφατη εμπειρία…

Αποχώρηση του “τρελού» για να συνεχίσουμε οι δύο μας.

Βούρβαχη 19 : Η νέα entry του ιδρύματος και στον κόσμο των studio, συμφώνα με την δήλωση της ευγενέστατης υπηρεσίας. Χριστιάνα. Νεαρή με σκούρα καστανά ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν, Τιμήθηκε, θα ακολουθητέε κριτική.

Βουλιαγμένης 68 : Μαρίνα Καστανή κοπέλα, αρκετά χαμογελαστή, συμπαθητικό πρόσωπο, απλά καλό σώμα χωρίς κάτι το άξιο αναφοράς. ,μεσαίο status όπως λέει και ο φίλος μου ο σμήναρχος

Μελαντίας 50 : Χρύσα. Νεαρή ξανθή με μακριά σπαστά μαλλιά. Αδύνατη σχετικά, φυσικό στήθος καμπυλωτή περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα. Αντζέλικα. Μελαχρινή, σκουρόχρωμη, με μακριά μαλλιά και σωστές αναλογίες. Μέχρι πρότινος στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου σαν Ριάνα.

Μπουζιάνη 2 : Ζιζελ. Η αρχοντική ψηκή αδύνατη, μελαχρινή milf με μεγάλη θητεία στα studio.  Ντυμένη με ένα μπλε ελεκτρικ συνολάκι, πολύ ευδιάθετη και φιλική, μας μίλησε για αρκετή ώρα στο σαλόνι.

Ισμήνης 2 : Η Νικολ, μια από τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας, εμφανισιακά τουλάχιστον. Ψηλή, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Με αέρα και έμπειρα μας καλησπέρισε. Αλεσσάντρα. Νεαρή αριστοκρατική μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Αξιοπρόσεκτη γυναίκα, φίλος που την έχει τιμήσει δεν μου είπε τα καλυτέρα. Βάντα. Ξανθιά με σπαστά μαλλιά, σχετικά αδύνατη, αλλά χωρίς το sex appeal που θα πείσει, πάντα συμφώνα με τα γούστα μας.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Άλλη μια επιστροφή. : Μαριάννα. Ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά στο ύψος της μέσης περίπου. Ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, περιφέρεια που κολάζει,, γυναίκα με αέρα και σιγουριά στο σαλόνι, Γνωστή και σαν Αλίκη από το Πιπινου 118 και Σ. Πάτση 40, θα είναι Ελλάδα μέχρι τον Ιανουάριο, μετά θα γυρίσει στην Ελβετία, συμφώνα με δήλωση της. Λίζα. Η νεαρή ξανθούλα, πλέον σταθερή αξία στον όμιλο. Topless με μαύρο στριγκοί και δυχτακια στα χεριά και πόδια της, έκανε πλακέτα στον px μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια. Νεαρή μελαχρινή, αδυνατούλα, αρκετά πρόσχαρη και γελαστή στο σαλόνι. Γνωστή μας από το Amnezia. Μιλήσαμε σε φιλικό κλίμα για κάποια λεπτά.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα. Όσο πάει και ομορφαίνει. Έχει πάρει κάποια κιλά και πλέον δεν είναι η υπερβολικά αδύνατη κοπέλα που πρωτογνωρίσαμε στο Amnezia. Μάκρυναν τα μαλλιά της, η περιφέρεια της είναι πλέον πιο καμπυλωτή και το πλούσιο φυσικό της στήθος παραμένει χάρμα οφθαλμών και όχι μόνο.

Κασσάνδρας 4 : Κλειστό

Κασσάνδρας 4Β: Μαριλένα. Επέστρεψε η μελαχρινή ψηλή  αδύνατη δεσποινίς του ομίλου. Με κοντά πλέον μαλλιά και φουλ πρόγραμμα. Μαριάννα, νέα άφιξη, μελαχρινή, χυμώδης με sexy βλέμμα πεταχτή περιφέρεια, κέρδισε το «βλέμμα μου» και δεν αποκλείεται σύντομα να επενδύσω».

Κασσάνδρας 4Γ: Ελένη. Νεαρή μελαχρινή κοπελίτσα, αδύνατη σχετικά που εδώ και καιρό την βρίσκουμε μόνιμα στην δεύτερη και Τρίτη βάρδια στο εν λόγω ίδρυμα. Μαζί της η Νατάσσα, μια ακόμα νέα άφιξη η όποια δεν μου «άφησε και πολλά» για να θυμάμαι. Κοπέλα του μέσου όρου καστανόξανθη, χωρίς κάποια τρανταχτή ατέλεια, αλλά ούτε κάποιο super χαρακτηριστικό για να την επιλέξεις.

Κασσάνδρας 6:  «Η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα» έγραφε το κιτρινο στικερακι στην είσοδο της πόρτας. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι η Ιρενα η μελαχρινή όμορφη τσεχα ήτα το εργαζόμενο κορίτσι.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Λουΐζα. Επέστρεψε μετά από μεγάλη περίοδο απουσίας. Γλυκιά ξανθιά κοπέλα, με ωραίο στήθος, όμορφο πρόσωπο και σωστές καμπύλες.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): 4Β : Μελίνα. Η γνωστή ξανθιά ΕλληνοΠολωνέζα με ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα που έχω συναντήσει ποτέ στα studio. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος με topless εμφάνιση, καμπυλωτή περιφέρεια, ήταν ένας ακόμα από τους πειρασμούς της βραδιάς….

Κασσάνδρας  8: Μαρίνα. Επέστρεψε η μελαχρινή ψηλή καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Αρκετά αδυνατισμένη πλέον την θεωρώ από τις ομορφότερες παρουσίες στα  studio, οχι οτι δεν ηταν και πριν........

Η ώρα είχε πάει ήδη 05:00 και δεν είχαμε κουράγιο για επιπλέον περπάτημα άσε που μας είχε κόψει και η πείνα, όποτε προτιμήσαμε να συνεχίσουμε την «ενημέρωση» στο ciao για μακαρονάδες, αφού πρώτα πήγαμε να πούμε ένα «γεια» στον zidane68 που εργαζόταν σκληρά…………….



 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Ερωτηση προς παλαιοτερους πιο πολυ:
Εκει που στεγαζεται τωρα το στουντιο Φ104 υπαρχει περιπτωση να ηταν παλια μπουρδελο; Θυμαμαι καπου στο 1999-2000 οπου και ειχα την πρωτη μου εμπειρια στον αγοραιο να μπαινω σε ενα μαγαζι οπου ειχε κατι σαν προθαλαμο-σαλονι, η κορασιδα σαλοναριζε πισω απο μια σιδεροπορτα και το δωματιο που περασα ηταν με το που περνας την σιδεροπορτα στα δεξια. Ονομα κοπελας Ελλη νταρντανα μελαχρινη.
Να στα περιγραψω λιγο πιο αναλυτικα :
Εκει που σημερα ειναι το Φ104, ακριβως διπλα στην λευκη πορτα υπηρχε ιδρυμα πυ  μια σκαλα σε οδηγουσε στον οροφο, οπου για εκεινα τα χρονια υπηρχε πρωτοποριακο μαγαζι με σιδερενις πορτες, περισσοτερες της μιας κοπελας που στην π[λειοψηφια ηταν εξ αλλαγης φυλου.
Ακριβως πιο διπλα υπηρχε μονοκατοικια, το Φυληας 102 το οποιο λειτουργουσε ως μπουρδελο. Υπαρχει ακομα και ειναι σε ηλιερειπωμενη κατασταση.
 

αἴγαγρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Μηνύματα
29
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
υπηρχε την εποχη που λες και χωροταξικα οπως το περιγραφεις αυτο πρεπει ναναι
εκτοτε εγινε ενα μπερδεμα γιατι ειτε το οικημα ανηκε στην εκκλησια ειτε ο ιδιοκτητης το εγραψε εκει και σαν οικος ανοχης εκλεισε και παραμενει αδειο

Να στα περιγραψω λιγο πιο αναλυτικα :
Εκει που σημερα ειναι το Φ104, ακριβως διπλα στην λευκη πορτα υπηρχε ιδρυμα πυ  μια σκαλα σε οδηγουσε στον οροφο, οπου για εκεινα τα χρονια υπηρχε πρωτοποριακο μαγαζι με σιδερενις πορτες, περισσοτερες της μιας κοπελας που στην π[λειοψηφια ηταν εξ αλλαγης φυλου.
Ακριβως πιο διπλα υπηρχε μονοκατοικια, το Φυληας 102 το οποιο λειτουργουσε ως μπουρδελο. Υπαρχει ακομα και ειναι σε ηλιερειπωμενη κατασταση.


Μαλιστα. Οτι θυμαμαι βεβαια ειναι αμυδρο αλλα υπαρχει ισχυρη περιπτωση να ειναι το 104 καθως ο χωρος φαινεται οτι ειναι "καρμπον" οσον αφοαρα στη σιδερενια πορτα και το δωματιο δεξια
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Να συμπληρώσω κάποια picks από την ενημέρωση του φίλτατου Ινδιάνου, ειδικά για τους λάτρεις των μικροκαμωμένων κοριτσιών όπως η αφεντιά μου.  :grin:

Φυλής 104, η Αντριάννα, είναι ξανθούλα, το πολύ 1.6 και όχι πάνω από 45 κιλά. Υπερβολικά αδύνατη με την πιο στενή περιφέρεια που έχω δει. Ευγενέστατη και χαμογελαστή, αλλά οι αποστειρωμένες υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνουν γλωσσόφιλα και ακά μπούκι δεν με έλκουν, οπότε προσπαρνάμε.

Βριλησσού 55, Τζέννη, μελαχρινή γατούλα, προσωπάκι πολύ έκφυλο, περίπου 1.55, με μικρό A Cup βυζάκι και τουρλωτό κωλαράκι που το κουνάει με τρέλα. Πολύ καυλάντισμα, μου έβγαλε έξω το καυλί για να το δει. Πολύ καύλα το πιτσιρίκι  :rockon:

Βριλησσού 36, η Ίνα με το πολύ γλυκό προσωπάκι και τη νεανική αθωότητα. Δεν μιλάει Ελληνικά, αλλά κάτι κάνει από Αγγλικά, οπότε οκ. 1.55 max, σωματάκι αδύνατο, στήθος πλάκα μάλλον αφού φορούσε σουτιέν και δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Βριλησσού 42, Καίτη, με το αμήχανο σαλονάρισμα, όμορφο σώμα και πρόσωπο, αδύνατη και κοντή στο 1.6.


 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
Βλέπω να κάνω εγώ τον πορνο-κασκαντέρ με την Ίνα αφού κανένας δεν ανεβάζει κριτική... :dunno: :dunno: και ο Θεός βοηθός... :priest: :priest:
 

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.621
Κριτικές
99
Like
5.153
Πόντοι
4.280
oi εποχες δεν ειναι για πειραματα μεχρι να μαθει εχει ακομα
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.621
Κριτικές
99
Like
5.153
Πόντοι
4.280
τόσο καιρό δουλεύει...κάτι θα χει μάθει....για όσα δεν ξέρει...θα πρέπει κάποιος να της δείξει... :grin: :grin: :grin:
καινουργια δεν ειναι; κ τι θα γινουμε εμεις σακος του μποξ μεχρι να μαθει θα τις μαθει ο υπευθυνος
καλα το λες πηγαινε εσυ για να μαθουμε
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8

Aπο αυριο στην νυχτερινη μας βαρδια η επιστροφη της Ρωσσιδας Τζουλις στο studio  :smitten: :smitten: :smitten:







 

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα μηπως γνωριζει κανενας μηπως η μαντονα απο κασσανδρας δουλευει και εκτος στουντιο οπως κανενα ξενοδοχειο η σε κανα σπιτι ????????????
 

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Μηνύματα
296
Like
48
Πόντοι
1
μπααα μακαρι..μια φορα που ρωτησα μου ειπε οχι...τωρα αν εχει αλλο κυκλο τι να σου πω
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
παιδια καλησπερα μηπως γνωριζει κανενας μηπως η μαντονα απο κασσανδρας δουλευει και εκτος στουντιο οπως κανενα ξενοδοχειο η σε κανα σπιτι ????????????
Εχει ακουστει πως ναι, επιλεκτικά με καποιους τακτικους και καλους πελατες και οχι στην καθε προταση.
Τωρα το πως θα γινει η προσεγγιση δεν το ξερω.............

Σαφως παντως μιλαμε για αλλα "νουμερα" ομως
 

giovannipilot

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Μηνύματα
44
Κριτικές
19
Like
51
Πόντοι
10
Έτσι όπως το λέει o Cheyenne είναι...σε τακτικούς της πελάτες "παίζει πολύ δυνατά" να κλείσεις ραντεβού σε ξενοδοχείο. Βέβαια οι τιμές απογειώνονται λίγο για τα σημερινά δεδομένα...Αλήθεια ξέρει κανείς που θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα? Δεν την είδα στο πρόγραμμα...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom