911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.362
- Πόντοι
- 5.845
Αραιες βαρδιες Β19 & Κρ6 ισογειοΗ Τορί απο Βούρβαχη δουλεύει ακόμα;
Αραιες βαρδιες Β19 & Κρ6 ισογειοΗ Τορί απο Βούρβαχη δουλεύει ακόμα;
To στουντιο ειναι μπουρδελο με ντουζιερα κ πιο ευρυχωρα δωματια και σαλονι..χτυπας κουδουνι συνηθως..εχει τιμες που ξεκινουν απο διπλασια τιμη του μπουρδελου στο απλο προγραμμα και φτανει το τετραπλασιο και βαλε στο πιο σπεσιαλ προγραμμα και καθεσαι λιγο παραπανω στο χρονο..μπορει και το διπλασιο...γενικα υπερκοστολογημενο μπουρδελο "πολυτελειας"Αν θέλει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του: Ποιά η διαφορά μπουρδέλου και studio; Εχεις πιο πολύ χρόνο; Δεν υπάρχει τσα2; Που παίζουν οι τιμές;

για τι είδους χρήση;Καλησπέρα, η Καταλεα από Πειραιώς 193 στο 50ρικο κυμαίνεται;
Για να τη βαλεις φωτογραφιες...για τι είδους χρήση;
βίδεο...θα παίξει;Για να τη βαλεις φωτογραφιες...
Η Τορί απο Βούρβαχη δουλεύει ακόμα;
Στα κορίτσια του μαγαζιού την εμφανίζει ακομαΥπάρχει ακόμα αυτή;
Εχει προφιλ insta?εχει δοκιμασει καποιος τη καρολινα απο την αλυσιδα Βριλισσου 46 - τριγγετα 3; μου εστελνε στα σοσιαλ παλιοτερα και θελω να μαθω αν αξιζει νε περασω να τη δω
Εκτος της σαντρας δεν βλεπω κατι αλλο στα κηφισου ,για ποιαν πηγες?Ρε μαλακιστήρια εκεί στα Κηφισού , δηλαδή αν ενημερώσετε τις βάρδιες λίγο νωρίτερα ώστε να ξέρω και εγώ ο φουκαράς τι να κάνω στο ρεπό μου, θα σας πέσει ο κωλος δηλαδή; Που ακούστηκε ρε βλήματα να ξεκινάει η απογευματινή βάρδια και να βγάζετε τη κοπέλα ένα μισάωρο με μια ώρα μετά;;Α και γαμηθείτε με τις κουτοπονηριές σας