Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
167
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς άμα η kimy η Ταιλανδή από κηφισού30/60 δουλεύει και αλλού. Δεν βλέπω να είναι εκεί..
Δεν εμφανίζεται πουθενά αυτή τη περίοδο. Είτε επέστρεψε στη χώρα της, είτε κάνει διάλειμμα

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
312
Πόντοι
20
Και το 50άρικο τύπε μου είναι το λιγότερο. Ξέρω έναν τύπο(τελείως τριμαλάκας) που πριν ένα χρόνο ακριβώς είχε τη φαεινή ιδέα να δώσει για Βενεζουελάνα στην Αριστοτέλους 200 για μια ώρα. Φυσικά έφαγε τη φόλα της ζωής του. στριπάκιας13 το όνομα του......:sad2:
Κριμα για τα χρηματα αλλα κυριως για το ξενερωμα. Ολοι την εχουμε πατησει επειδη "δημιουργησαμε" καποια πραγματα στο μυαλο μας..
Παντως ξερω 2 τυπους που δεν εκαναν ποτε λαθος. Τον ψεύτη κ τον κοτα.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
312
Πόντοι
20
Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με τις Βενεζουελάνες ρε γαμώτο, που ίσως είναι και τα καλύτερα μουνιά της Λατινικής Αμερικής. Τι να πω.
Φαντασου να πας για αρπαχτη κ να μην σου βγει... Αν μπεις κ μεσα .... ναααα μια ξενερα...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
31
Like
22.020
Πόντοι
5.946
Μπετυ Κροκεών.
Προσπαθεί η γυναίκα (όχι κοπέλα) αλλά δε βγάζει καθόλου ερωτισμό. Πιο πολύ αντί κούκου είναι η φάση.
Βυζί φτιαχτό.
Κωλος ανύπαρκτος.
Σώμα ηλικιακά end thirties χωρίς κανένα ενδιαφέρον σημείο να εστιάσεις.
Πεταμένο 50 αρικο.
Μακριά.
Ίσως η πρώτη φορά που αν και άδειασα ...έφυγα με μια γεύση (μεταφορικά και κυριολεκτικά) κακοσμίας.
Ή εχω γίνει περίεργος γερνώντας ή πρέπει να γυρίσει η Μαγια.
με δύο συνολικά ποστς από το 2017 είναι ''περίεργη'' η επιθυμία σου να μας προστατεύσεις από την Μπέττυ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom