Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

uokuoruokuok

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
280
Μπετυ Κροκεών.
Προσπαθεί η γυναίκα (όχι κοπέλα) αλλά δε βγάζει καθόλου ερωτισμό. Πιο πολύ αντί κούκου είναι η φάση.
Βυζί φτιαχτό.
Κωλος ανύπαρκτος.
Σώμα ηλικιακά end thirties χωρίς κανένα ενδιαφέρον σημείο να εστιάσεις.
Πεταμένο 50 αρικο.
Μακριά.
Ίσως η πρώτη φορά που αν και άδειασα ...έφυγα με μια γεύση (μεταφορικά και κυριολεκτικά) κακοσμίας.
Ή εχω γίνει περίεργος γερνώντας ή πρέπει να γυρίσει η Μαγια.

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.303
Πόντοι
36.248
Καλησπέρα σας!είδε κανείς σαν την Μπέτυ ??καινούργια από Κροκεών 6?

με κάθε επιφύλαξη, ίσως είναι η Μπέτυ που έχει περάσει παλιότερα από τα στούντιο (Κασ.3 όροφος) και από Λ73, πιθανώς κι από γραφείο.

Παρεμπιπτόντως, γιατί όλα τα ποστ σου βγαίνουν διπλά;

Είναι όντως αυτή, με τα κενά ανάμεσα στα δόντια, που πιθανότατα πρόσφατα είχε ενα πολύ σύντομο πέρασμα από τον γκλαμουρα. Και φυσικά στη φωτογραφία δεν είναι αυτη!:2funny:

Για αυτήν λέτε; Που πέρασε για λίγες μέρες από το γκλάμουρ και έχει μια θετική κριτική, πριν πάρει μεταγραφή στο GDE για μια μέρα μόνο; Και ήθελε 180 την ώρα;

Καλά πήγε από ότι βλέπω.

:tooth:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.460
Πόντοι
3.066
Είναι όντως αυτή, με τα κενά ανάμεσα στα δόντια, που πιθανότατα πρόσφατα είχε ενα πολύ σύντομο πέρασμα από τον γκλαμουρα. Και φυσικά στη φωτογραφία δεν είναι αυτη!:2funny:
Μια χαρά τότε , και ενα ρισπεκτ σε όσους μυστες πήγαν σημερα απο εκει και ενημερώσαν , σημερα δεν πρόλαβα να παω να την τσεκάρω , αλλα αν την ξαναβάλουν παλι στο πρόγραμμα θα παω μπας και θυμηθούμε τα παλιά και της γρασάρω παλι τις τρυπούλες της ....

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vinnie

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
165
Πόντοι
0
Ρε guys, έχει κάνει κανένας καταδρομική Ισμήνης / Αριστοτέλους κτλ με κάτι Βενεζουέλανες καυλιτσες που ήρθαν πρόσφατα; Λένε τίποτα ή να την κάνω εγώ τη καταδρομική;

vinnie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
300
Ρε guys, έχει κάνει κανένας καταδρομική Ισμήνης / Αριστοτέλους κτλ με κάτι Βενεζουέλανες καυλιτσες που ήρθαν πρόσφατα; Λένε τίποτα ή να την κάνω εγώ τη καταδρομική;
Πήγα εγώ δεν λέει φίλε!δεν μου έκανε καμία το κλικ να περάσω.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.918
Πόντοι
5.436
δύσκολα θα βγάλεις άκρη από δω. Είναι πολλές κι εναλλάσσονται γρήγορα γιατί έρχονται με 3μηνη βίζα. Μάλλον κάνεις την καταδρομική και τζογάρεις.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.311
Πόντοι
1.191
Χμμμ.........Αριστοτέλους.........Βενεζουελάνες......... σοφή επιλογή :confused:

Spider-Man 80

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Οι συγκεκριμένες δεν είναι και πολύ καλές σε εμφάνιση έχουν έρθει και καλύτερες φίλε μακριά από βενεζουελες ξεπέτα της περισσότερες φορές ειναι φόλα.

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
165
Πόντοι
0
Χμμμ.........Αριστοτέλους.........Βενεζουελάνες......... σοφή επιλογή :confused:
Ρε φίλε κάποτε είχαμε πολλές κ καλές επιλογές στα στούντιο. Οι πιο παλιοί ξέρουν. Πλέον έχει καταντήσει μαλακια, ψάχνουμε καμιά "σοβαρή" πουτανα με το σταγονόμετρο

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.918
Πόντοι
5.436
Ρε φίλε κάποτε είχαμε πολλές κ καλές επιλογές στα στούντιο. Οι πιο παλιοί ξέρουν. Πλέον έχει καταντήσει μαλακια, ψάχνουμε καμιά "σοβαρή" πουτανα με το σταγονόμετρο
...τι να κάνουμε, μαγειρεύουμε με τα υλικά που έχουμε :grin:
Τρώμε και τις φόλες μας, πετυχαίνουμε και καμιά της προκοπής πού και πού και προσεχώς καλύτερα.

vinnie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
300
...τι να κάνουμε, μαγειρεύουμε με τα υλικά που έχουμε :grin:
Τρώμε και τις φόλες μας, πετυχαίνουμε και καμιά της προκοπής πού και πού και προσεχώς καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι είναι το 80 τις εκατό φολες.στουντιο έχουν καταντήσει να έχουν επίπεδο μπουρδέλου.και τα περισσότερα εσκορτ επίπεδο στούντιο.για τον πούτσο η κατάσταση.και είναι πέντε έξι γκόμενες που λες οκ αλλά πόσες φορές να της γαμησεις καταντάει βαρετό.το ωραίο με αυτό το σπορ είναι ότι αν έχεις τα φράγκα γαμαες πολλές όχι τις ίδιες.τοτε ας βρούμε γκόμενα και να τρώμε κάθε μέρα το ίδιο "φαγητό"

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.719
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την Ηλεκτρα που δούλευε Κηφισού 30;
(Παλαιότερα σε μασάς στο Λελας)

Jon Snow

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς άμα η kimy η Ταιλανδή από κηφισού30/60 δουλεύει και αλλού. Δεν βλέπω να είναι εκεί..

hoftun

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
364
Πόντοι
21
Καλησπέρα
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την Ηλεκτρα που δούλευε Κηφισού 30;
(Παλαιότερα σε μασάς στο Λελας)
Θεωρητικά Κωνσταντινουπόλεως 132 τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
292
Πόντοι
0
Καυλίτσες(;!) + Βενεζουέλα ... είσαι σίγουρος ; το σκέφτηκες καλά ή βρήκες κανένα 50αρικο στο δρόμο ; και αν το σκέφτηκες καλά ή βρήκες και το 50αρικο χαλαρά, το 50αρικο το ρώτησες αν θέλει να βρεί τέτοια απαξίωση ;
Καλή τύχη οτι και αν αποφασίσεις...

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.311
Πόντοι
1.191
Καυλίτσες(;!) + Βενεζουέλα ... είσαι σίγουρος ; το σκέφτηκες καλά ή βρήκες κανένα 50αρικο στο δρόμο ; και αν το σκέφτηκες καλά ή βρήκες και το 50αρικο χαλαρά, το 50αρικο το ρώτησες αν θέλει να βρεί τέτοια απαξίωση ;
Καλή τύχη οτι και αν αποφασίσεις...
Και το 50άρικο τύπε μου είναι το λιγότερο. Ξέρω έναν τύπο(τελείως τριμαλάκας) που πριν ένα χρόνο ακριβώς είχε τη φαεινή ιδέα να δώσει για Βενεζουελάνα στην Αριστοτέλους 200 για μια ώρα. Φυσικά έφαγε τη φόλα της ζωής του. στριπάκιας13 το όνομα του......:sad2:

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
361
Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με τις Βενεζουελάνες ρε γαμώτο, που ίσως είναι και τα καλύτερα μουνιά της Λατινικής Αμερικής. Τι να πω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom