Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.434
Πόντοι
5.436
Έφυγε και η Αλεξάνδρα από τους Γερμανούς.

Αυτή και η Κέιτυ έδιναν άλλον αέρα στην αλυσίδα.
Άσχετο: οι Γερμανοί έχουν λίγο περίεργο τιμοκατάλογο ρε γαμώτο. Σε βάζουν στον πειρασμό να πάρεις μισάωρο για να το ευχαριστηθείς.
Και είναι ένας από τους λόγους που έχω αραιώσει άρα πολύ τις εμφανίσεις μου σ' αυτούς.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό πήγα μόνο μια φορά όταν έφεραν μια μαυρούλα από Αφρική, Τζίνα αν θυμάμαι καλά. Δούλεψε για πολύ μικρό διάστημα. Και όντως την πήρα μισάωρο, έτσι κι αλλιώς στη χάση και στη φέξη εμφανίζονται μαυρούλες.

herc96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2021
Κριτικές
16
Like
732
Πόντοι
311
Στο Μελαντιας 50 μια Αλεξανδρα που λεει guest απο 25/9 τι παιζει? δεν την βλεπω στο προγραμμα. Γνωριζει καποιος κατι?

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.072
Πόντοι
36.248
Άσχετο: οι Γερμανοί έχουν λίγο περίεργο τιμοκατάλογο ρε γαμώτο. Σε βάζουν στον πειρασμό να πάρεις μισάωρο για να το ευχαριστηθείς.
Και είναι ένας από τους λόγους που έχω αραιώσει άρα πολύ τις εμφανίσεις μου σ' αυτούς.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό πήγα μόνο μια φορά όταν έφεραν μια μαυρούλα από Αφρική, Τζίνα αν θυμάμαι καλά. Δούλεψε για πολύ μικρό διάστημα. Και όντως την πήρα μισάωρο, έτσι κι αλλιώς στη χάση και στη φέξη εμφανίζονται μαυρούλες.

Ισχύει, αλλά οι κοπέλες τους τηρούν το μισάωρο, με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού, σε αντίθεση με άλλα στούντιο. Τουλάχιστον αυτές που έχω δει.

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
28
Like
4.609
Πόντοι
2.831
Η Ηλέκτρα από το μασάζ Λέλας και τα στούντιο Κηφισού 30/60 πλέον θα εργάζεται Κωνσταντινουπόλεως 132
IMG_20250928_115119.jpg

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.607
Πόντοι
9.095

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.358
Πόντοι
2.846
Απογευματινή καταδρομικη στο Κροκεων να δω αυτη την καινούργια την Αντριάνα ..... καμοια σχεση με τις φωτος !!!
Πρώτη φορα βλέπω η γκομενα να ειναι καλύτερη απ τις φωτος , συνήθως το αντίθετο συμβαινει να ανεβάζουν οτι να ναι φωτο στο banner το studio και από κοντά να ειναι χαλι η γκομενα .
Το λοιπόν αλλη η γκομενα των φωτοs αλλο μουνι η Αντριάνα από κοντά , με απίστευτη καυλωφατσα , εκφυλη πουτανε , ματαρες πονηρές , κωλαρα 3 στρέμματα για πολυ σφαλιάρα και πλαφ πλαφ ( κωλαρα λατινας εντελώς) βυζάκι κανονικό στητο εσωρουχα πολυ σενιε black και μαλλουρα καστανη μακρια , καμοια σχεση με τις φωτος που διχνουν μια ξανθια , πραγματικά αν δεν είχα γαμησει πριν μερικές ωρες λογικα θα της τον καρφωνα χωρις πολλά πολλά , αν και σε καποια ερωτηση στην κοπέλα για κατι που ηθελα μου ειπε Όχι οποτε και δεν με εψησε να περάσω εκείνη την στιγμή .
Πάντως ειναι πολυ καυλιαρα και τσοντε η τύπισσα λογικα η Ρωσσιδα ειναι η Μολδαβη την έκοψα

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
3
Like
359
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες!?η Μπέλα από το στούντιο στη Συγγρού αξίζει???

n0need

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
0
ρε μάγκες έχει περάσει κανείς από βουρβαχή ή κροκέων να δεί κάτι αστεράκια κατά τις φωτογραφίες : Σίλβια & μπάρμπι?

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.800
Πόντοι
721
ρε μάγκες έχει περάσει κανείς από βουρβαχή ή κροκέων να δεί κάτι αστεράκια κατά τις φωτογραφίες : Σίλβια & μπάρμπι?
Έχουν πολύ καιρό να φανούν στο πρόγραμμα είναι μάλλον ξεχασμένες φωτογραφίες

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.176
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Κροκεών 6 ισόγειο Ζλάτα σοβιετική κοπέλα μελαχρινή με καρέ. Έχει ξαναδουλέψει με άλλο όνομα, αλλά μου διαφεύγει το που.
Αντριάνα όμορφη σοβιετική πιτσιρίκα, μακριά καστανά μαλλιά, μικρό στήθος κ γεμάτη κωλάρα:assshake:
Εδώ η ελεύθερη φλογέρα είναι στα 70€.

Η κατάθεση έγινε εδώ στην Αντριάνα :knockinb::knockinb:

Είναι καλή, επικοινωνιακή, τρώει δυνατό σφυροκόπημα, αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης...

Συνέχεια στη κριτική...

Κροκεών 6 όροφος Ζλάτα αδύνατη μοντελέ λατίνα, με ξανθιά αφάνα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom