Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.711
Πόντοι
721
Πέρασα πριν λίγο από Λιοσίων για την Λάουρα , πάει η μικρή την έκαψαν και αυτή που ήρθε στο δωμάτιο και ξεκίνησε κατευθείαν να βάλει προφυλακτικό σε πιασμένο εργαλεία προσπάθησε μετά να κάνει παιχνίδι αλλά είχα είδη ξενερώσει και το εληξα εκεί

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Συναγωνιστες καλημερα,Λεω να επισκεφθω την ανφισα στο ηλια ηλιου την μιλφ.Να ρωτησω αυτη εχει οντως τετοιες βυζαρες και κολαρα οπως στις φωτο?.Ηλικιακα λεει 35 ειναι η μουφα?.Αν ξερει κανεις ας πει.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.178
Πόντοι
7.265
Συναγωνιστες καλημερα,Λεω να επισκεφθω την ανφισα στο ηλια ηλιου την μιλφ.Να ρωτησω αυτη εχει οντως τετοιες βυζαρες και κολαρα οπως στις φωτο?.Ηλικιακα λεει 35 ειναι η μουφα?.Αν ξερει κανεις ας πει.
Την γαμούσαμε με 20€ κάποτε στο Έλλης. Μετά αναβαθμίστηκε σε στουντιο με 50€. Πάντως 35 δεν είναι. Σε αυτά τα μαγαζιά μαζί με το Βούρβαχη βολοδέρνουν θείτσες, γιαγιάδες, και χοντρές γενικότερα. Πας βλέπεις και αποφασίζεις.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Την γαμούσαμε με 20€ κάποτε στο Έλλης. Μετά αναβαθμίστηκε σε στουντιο με 50€. Πάντως 35 δεν είναι. Σε αυτά τα μαγαζιά μαζί με το Βούρβαχη βολοδέρνουν θείτσες, γιαγιάδες, και χοντρές γενικότερα. Πας βλέπεις και αποφασίζεις.
Εχει κ αστερακια που κ που...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Σιγά μην ειναι και 32 , ρε πάτε καλα !!!! ..... άνω των 42 Μαΐων ειναι η συγκεκριμένη και καλο ειναι να μην πιστεύεται οτι γράφεται στο portal .... πολυ λιγες ειναι οι real infos

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Σιγά μην ειναι και 32 , ρε πάτε καλα !!!! ..... άνω των 42 Μαΐων ειναι η συγκεκριμένη και καλο ειναι να μην πιστεύεται οτι γράφεται στο portal .... πολυ λιγες ειναι οι real infos
50άρα είναι μύστη μου

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.529
Πόντοι
40.423
Σε αυτά τα μαγαζιά μαζί με το Βούρβαχη βολοδέρνουν θείτσες, γιαγιάδες, και χοντρές γενικότερα.
Εχει κ αστερακια που κ που...
μερικοί πάνε σε αυτές, επειδή γουστάρουν να τρώνε στραπ/ατσαδες επίσης :bounce:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Στο Βρ60 όροφος έχει σταματήσει να εμφανίζεται η Εύα πρώην Ελεναρα.
Στο Οριεντάλ 2 βλέπω μια Μαρκέλλα της οποίας οι φωτογραφίες μου δημιουργούν κάποιες υποψίες. Λέτε να;

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Μια ακόμη παρακαταθήκη στο σχετικά σπάνιο είδος λατίνα που δεν κλέβει και αγαπάει το κρέας.
Leyla απο την αλυσίδα 413. Απανταχού μουνοδιαστολείς , μουνοτρυπανιστές και γενικά προκαλούντες
αιδιοσπασπούς και απώλεια ελέγχου υγρών να κάνουν κάτι , το κορίτσι θέλει να τελειώσει( σορρυ εγώ βαριέμαι
τα βαρέα και ανθυγιεινά και μάλλον την απογοήτευσα κάπως)..

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Μια ακόμη παρακαταθήκη στο σχετικά σπάνιο είδος λατίνα που δεν κλέβει και αγαπάει το κρέας.
Leyla απο την αλυσίδα 413. Απανταχού μουνοδιαστολείς , μουνοτρυπανιστές και γενικά προκαλούντες
αιδιοσπασπούς και απώλεια ελέγχου υγρών να κάνουν κάτι , το κορίτσι θέλει να τελειώσει( σορρυ εγώ βαριέμαι
τα βαρέα και ανθυγιεινά και μάλλον την απογοήτευσα κάπως)..
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε, μόλις επιστρέψω θα την επισκεφτώ.

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Στο Βρ60 όροφος έχει σταματήσει να εμφανίζεται η Εύα πρώην Ελεναρα.
Στο Οριεντάλ 2 βλέπω μια Μαρκέλλα της οποίας οι φωτογραφίες μου δημιουργούν κάποιες υποψίες. Λέτε να;
την ειδα και εγω την φωτο εχει βυζαρες!.Γιατι εχεις υποψιες?

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
50αρα!!! Για την ηλικία της κρατιέται πολύ καλά αν και έχω ξανά χρόνο να την δω
Εγώ στη θέση σου πάντως θα κρατούσα μικρό καλάθι, αφού οι περισσότερες φωτό είναι ή φανερά ψεύτικες (Λειλα, Αλέξια) ή 10ετιας (Βανέσσα).

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
40αρα σιγουρα, ζουμερο σωμα με πιασιματακια αλλα με ωραια κατανομη, δοτικη κι εμπειρη, καλη περιπτωση ως "μιλφ"

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Έχει όντως αυτή η Εύα/Έλενα τόσο μεγάλες βυζάρες όπως η φωτό της μαρκελας?
Ναι. Επίσης είναι ψηλή με κωλάρα και αν δεν ήταν τα ζώα μου αργά στο δωμάτιο θα είχε ουρές απέξψ

Αλλά ενώ σε πλάτη είναι πολύ κοντά στην Ευά, το πρόσωπο της Μαρκέλας έχει άλλο σχήμα και η Εύα/Έλενα/Μαργαρίτα δεν έχει τατουάζ στο λαιμό οπότε ή είναι άλλη κοπέλα ή μούφα φωτογραφίες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom