Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 6.795
παντρεύτηκε τον κονιόρδο για λίγοΣυνάδελφοι που χάθηκε το κορίτσι μας ; Και δεν είναι άλλο από την διαστημική καταλεγια
παντρεύτηκε τον κονιόρδο για λίγοΣυνάδελφοι που χάθηκε το κορίτσι μας ; Και δεν είναι άλλο από την διαστημική καταλεγια
Ποιος είναι ο κονιόρδος φίλε που μας πήρε την κοριτσάρα μαςπαντρεύτηκε τον κονιόρδο για λίγο
είναι συγκοινωνούντα δοχεία.βλέπω η Ηλέκτρα + Ερικα απο το Lelas Massage έκαναν μεταγραφη στα Κηφισού 30 & 60![]()
Ποιος είναι ο κονιόρδος φίλε που μας πήρε την κοριτσάρα μας
Καλή ενημέρωση αν και τα 200 πολλά για μια ώρα.Το ίδιο περίπου είναι και στα άλλα την ώρα ;Πονηρέ, δεν είπα ότι πήρα, απλά ρώτησα και σας μεταφέρω την απάντηση.
Αν αυτό δεν είναι ενημέρωση, τότε τι είναι;
![]()
Βριλησου την είχα συναντήσειΓειά χαρά. Είμαι περιστασιακος επισκέπτης καθώς μένω επαρχία οπότε κάνω μεγάλα κενά ανάμεσα στις επισκέψεις μου. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είχα ένα στανταρακι στην Κασσάνδρας 4γ την Λαουριτα-Ιρενα. Σήμερα μετά από ένα κενό 6 μηνών που έκανα να έρθω πέρασα από Κασσάνδρας κ ήταν όλα κλειστά. Τι έχει γίνει εκει κ αν ξέρει κάποιος αν η κοπέλα που ανέφερα δουλεύει κάπου αλλού. Ευχαριστώ.
Τσιρίζω χαχαχαχ![]()
Εδώ λαμβάνει χώρα το μυστήριο.Σάββατο σήμερα .
Τo τρισευτυχισμένο ζεύγος ,η ξανθιά και ο μουστάκιας με το καπέλο, ανέβηκαν τα σκαλιά της στουντιοεκκλησίας.
Το πλήθος μουνόδουλων εύχεται 'βίον ανθόσπαρτον' πετώντας στο ζεύγος ο καθένας τη χυμένη καπότα του.
Καλησπέρα σε όλους,
η Σελήνη που εμφανίζεται στην αλυσίδα Συγγρού, Μελαντίας κ Αθηνών έχει σχέση με τη παλιά Σελένα?
Έχεις δοκιμάσει μύστη μου?Ειναι πρώτες ξαδέρφες![]()
Καλησπέρα, ξέρουμε να χρεώνει παραπάνω γλυφομούνι και αν αφήνει γλυψιμο βυζιου και ρωγας?Η Έλενα του Συγγρού 108 πλέον είναι στο βουνό Βριλησσού 60 όροφος με φουλ πρόγραμμα .![]()
Σαν κάτι τύπους που ρωτάνε πού πηγαίνουν οι βίζιτες για καφέ;Sos
Ποια είναι η παραλία στην Αθήνα που πηγαίνουν τα πιο πολλά βιζιτακια ή ιερόδουλες ;
Δυστυχώς για 2 μόνο μέρες!Οποιος προλάβει λοιπόν…δεν ξέρω τι λέτε αλλά παίζει μια επανεμφάνιση μεγάλης καύλας από βδομάδα