Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Ρε συ Λιλλυ, το να μου ρίχνεις πόρτα επειδή απλά έκανα το μοιραίο λάθος να έρθω πολύ καιρό να σου σκάσω το πενηντάρικο, απλώς επιβεβαιώνει το χαρακτήρα σου και ότι δυστυχώς είσαι πουτάνα και στη ψυχή.

Η Λίλι το έχω ξαναπεί δεν κάνει αυτή σαλόνι. Εμείς κάνουμε σαλόνι και διαλέγει ποιος θα μπει και για πόσο.
Ώπα! Τι έγινε ρε παιδιά;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Μεσημεριανη βολτα στο
Λ .Αθηνων 318 Για δυνατό γαμησι με την Απόλυτη Ρουμάνα Τσοντα Kataleya , τι μουναρος ειναι αυτός γαμω το σπίτι της , παλι έδωσε ρέστα η καργιολα !!!
Λέγε πορνε τσικο λεπτομέρειες

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
Στην πραγματικότητα η Λάουρα δεν έχει blur στο πρόσωπο
μην το χαλάς ρε συ...
έχει, πως δεν έχει.
κυκλοφορεί με Visor
που θολώνει γιατί τους ακούει, δεν μπορεί να τους βλέπει, δεν αντέχει...!

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
140
Πόντοι
0
Ίσως και να είμαι αδερφέ. Από την απάντηση σου υποθέτω ότι παίζει και να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Υ.γ. Είχα να μπω κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω στο σάιτ οπότε οι εξελίξεις με ξεπέρασαν..

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας, Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει καμία milf με καλά προσωντα?

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Καλησπέρα σας, Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να προτείνει καμία milf με καλά προσωντα?
γιατί δεν κάνεις καμιά βόλτα από τον όμιλο Ηλ. Ηλιού 82 κ.λπ.;
Είναι χαρακτηριστικό μιλφάδικο κι έχει αρκετές τίμιες στο σέρβις. Από εμφάνιση, θα πρέπει να δεις ο ίδιος.

• Like
Αντιδράσεις: k.p888

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Τι προσόντα θέλεις τύπε μου?
Πτυχία και βιογραφικά
ή μήπως θες να έχει:alivedick:στο βρακί?

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Πτυχία και βιογραφικά

Πτυχία και βιογραφικά
Μεγαλος κωλος και μεγαλο στηθος

• Like
Αντιδράσεις: k.p888

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Λέγε πορνε τσικο λεπτομέρειες
Καλά πλάκα κάνεις , δεν έχεις πάρει ακόμα Kataleya , δεν υπαρχει πόρνος που να σέβεται τον εαυτό του και να μην εχει γαμησει αυτη την διαστημική τσοντα που ακούει στο όνομα Kataleya .... φουλάρε το όχημα και πήγαινε ειναι τρελή τσοντα η τυπισα θα παθεις σοκ , μοιάζει πολυ επίσης στην άλλη την ταοντα την influencer που σου είχα γνωρίσει και πήγαινες σπίτι της και σε εβαζε να την τραβάς φωτός με τις στριγκιες και απο μέζε τιποτα η μαλακο , τέτοιο στυλ ειναι αλλά πιο ψηλή άλογο και πιο καυλιαρα όχι ξενέρωτη !!!
Πήγαινε και πάρε το πρόγραμμα στα 90 , με ελεύθερο μπουκιτσι , δίνει και φουλ γλωσσοφιλα με τα τσιμπουκοχειλα της , πραγματικά ειναι απο άλλο γαλαξία αυτο το μουνι , ευτυχώς πήγα και την πήρα σε πρωινή βαρδια 11:00 με 20:00 που ειναι σχετικά χαλαρά και όχι βραδινές βάρδιες που γίνεται λαϊκό προσκύνημα απο ναυάγια και διαφόρων ειδών αγαπουληδες ..... πάνε μπουμπι πάνε και δεν θα χάσεις , άκου τον Chico ακου τον παλιό ....

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Αυτό είναι. Όλα στη φόρα για το κοινό συμφέρον. Κοινό συμφέρον über alles.

Και μια απορία. Από πότε το ελεύθερο ακά έχει 90 εκεί; 120 είχε και συμπεριλαμβανόταν στο δήθεν μισάωρο δεκαπεντάλεπτο.

1000031720.png

Εδώ ένα χαλαρό μπουλούκι μουνόδουλων έπιασε ήδη θέση από σήμερα για τα γλωσσόφιλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
1000032771.png

Ένας εκ των μουνόδουλων,ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, εκμεταλλεύεται στο έπακρον την πληροφορία και βγάζει κανένα φράγκο πουλώντας οδοντόβουρτσες για το αυριανό γεγονός.

Η γλώσσα πρέπει είναι super clean ,προετοιμασμένη για τα γλωσσόφιλα και περασμένη με lysterine μετά το βούρτσισμα για προστασία.

Αναμένονται και τόσα πεοβακτηρίδια να περάσουν πάνω της.

Τελευταία τροποποίηση:

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Γειά χαρά. Είμαι περιστασιακος επισκέπτης καθώς μένω επαρχία οπότε κάνω μεγάλα κενά ανάμεσα στις επισκέψεις μου. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είχα ένα στανταρακι στην Κασσάνδρας 4γ την Λαουριτα-Ιρενα. Σήμερα μετά από ένα κενό 6 μηνών που έκανα να έρθω πέρασα από Κασσάνδρας κ ήταν όλα κλειστά. Τι έχει γίνει εκει κ αν ξέρει κάποιος αν η κοπέλα που ανέφερα δουλεύει κάπου αλλού. Ευχαριστώ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.178
Πόντοι
7.265
Πριν λίγο
Αριστοτέλους 6
Σαμπρινα νταρντάνα μελαχρινή με πολλά πιασίματα. Μπούτια κωλαρα κλπ.
Ντένις. Ωραίο κορμί, κωλαρα. Στεγνό σώμα. Ξινή μούρη. Κάποια μου θυμίζει.
Νανσυ. Αδιάφορη με πολλά πιασίματα. Σε άλλες εποχές δεν θα περνούσε ούτε απέξω από τους Γερμανούς.

Απέναντι στο 5.
Ανδριάνα. Μελαχρινή κοντουλα με πολύ ωραίο Φίτ σώμα
Βαλερία. Ψηλή ξανθιά νταρντάνα με αρκετά κιλά. Με λίγη φαντασία την λες και Stifler's mother. Από τις φωτογραφίες που έχει βάλτε ακόμα...

Μελαντιας.
Η Εμινε. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Από σιρινα κλπ. Έχει πάρει κιλακια. Η κωλαρα όμως είναι κωλαρα. Τιμήθηκε για το παλμαρε και μόνο. Μόνο για αυτό. Τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
Ίσως και να είμαι αδερφέ. Από την απάντηση σου υποθέτω ότι παίζει και να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Υ.γ. Είχα να μπω κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω στο σάιτ οπότε οι εξελίξεις με ξεπέρασαν..

το βλάκας πάει γιατί λίγο πιο πάνω από την ερώτησή σου αναφέρθηκε η Λάουρα.
και στην τελική...γιατί δεν πας να τη δεις και να το μοιραστείς με την ομήγυρη;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom