Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
ευχαριστώ!

εν τω μεταξύ κάποιος moderator μου αφαίρεσε τη φωτογραφία, μάλλον δεν επιτρεπόταν να τη βάλω. Δηλώνω ένοχος :sunglasses:
Ban από το site κ απαγόρευση εισόδου στα studio για ένα μήνα

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Παιδες πηγα απο περιέργεια να δω Γεωργια στο αθηνων 373 γιατι με ειχαν φτιαξει καπως οι φωτος.. ρε παιδες τι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ειναι αυτος;;; Κανει την γνωστη ξανθια βυζαρου τουμπανο που το ονοματης ξεκιναει απο Κ να μοιαζει με 5/10. Αρχικα η κοπελα ειναι τουμπανο, εχει φλατ κοιλια με κοιλιακους και κωλαρα,ωραια τατου, βυζι μικρο προς μεσαιο (δεν ξερω νουμερα) φυσικο και καυλωνει απιστευτα μολις της ακουμπας τον λαιμό . Ξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους, και υψος 1.65-170 θα ελεγε. Δεν φιλαει με γλωσσα ουτε κανει ακαποτο αλλα ενω ειχα παρει απλο προγραμμα μεσα σε 3 λεπτα κατεληξα να την εχω βαλει στα 4 και να της γλυφω την κωλοτρυπιδα κ την γλυκια μουναρα της. Η κοπελα λιωνει και ειναι σαν μελι.. ενα φαουλ μονο οτι πανω στην καυλα μου εκανε μια μικρη δαγκωματια στον λαιμο (θελει προσοχη). Επισης ενω ειχα την αισθηση οτι μιλαει μονο αγγλικα μιλαει απταιστα ελληνικα. Ο κωλος της μου θυμισε γνωστη πορνοσταρ που ηταν απο κουβα και δουλευε παλια στο ντιβα, συνολικα σαν να εβγαλες μια κοπελα απο το photoshop, 10/10!
Καλη περιπτωση ωραια εμφανιση καλο σερβις παρα το απλο προγραμμα εχει τον τροπο της να σε κανει να περασεις καλα, γνωστη απο διδυμου 7 ως τζωρτζια πριν μερικα χρονια

Pouts_lee

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
501
Πόντοι
300
Καλη περιπτωση ωραια εμφανιση καλο σερβις παρα το απλο προγραμμα εχει τον τροπο της να σε κανει να περασεις καλα, γνωστη απο διδυμου 7 ως τζωρτζια πριν μερικα χρονια
Θες να πεις οτι δουλευε σε μπουρδελο και την επαιρνες με 20€;

• Like
Αντιδράσεις: Hase

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Πλακα κάνεις τώρα! Επέστρεψε αυτηηηηη! Από τα καλά μου γαμησια κάποτε!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Καλησπερα,γενικα απο κηφισου 30,60 ποιες κοπελες αξιζουν σιγουρα ?
Επισης εχει παρει κανεις την Εμινε απο μελαντιας 50 {συγγρου 232} ?
Δυνατό μωρό τώρα που έβαλε βυζι είναι καυλα !!!!

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Παιδες πηγα απο περιέργεια να δω Γεωργια στο αθηνων 373 γιατι με ειχαν φτιαξει καπως οι φωτος.. ρε παιδες τι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ειναι αυτος;;;

Για κοπέλα λέτε ; Ποιο είναι το όνομα της ;
Κοίταξε στο studio 373 και δεν νομίζω να είδα κάτι αξιοσημείωτο
Βαγγέλη τη λένε.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς Λαουριτα από Τριγγετα 3;Γνώμες;

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Πέρασα με Leyla πιο πριν στο Σχηματαρι καθώς ήμουν για δουλειά εκεί τριγύρω!Ηξερα βέβαια ότι είχε βάρδια σήμερα και πήγα να τσεκάρω καθώς πριν κάνα μήνα που την είχα δει δεν είχα περάσει δωμάτιο.Μπαινω μέσα κάθομαι σαλόνι και η υπηρεσία μου λέει έχω την Leyla σήμερα,βγήκε το μωρό και με ρώτησε όλο ναζί τι κάνω!Φευγει και ρωτάω την Τσατσα πρόγραμμα ενώ εγώ είχα ήδη αποφασίσει πως θα περάσω δωμάτιο.Πηρα πρόγραμμα με 50 ευρώ στο οποίο μπορείς να διαλέξεις αισθησιακό μασάζ,ποδολαγνεια και ισπανικό!Λιγο η κούραση λίγο ότι είχα καιρό να κάνω μασάζ διάλεξα το πρώτο μια και ποδολαγνος δεν είμαι και για ισπανικό σκέφτηκα πως δεν θα χάσω και τίποτα μια που η Leyla δεν έχει πολύ μεγάλα βυζια!Μπαινω δωμάτιο κάνω ένα ντουζ όπως συνηθίζω και περιμένω την κοπέλα η οποία δεν άργησε καθόλου.Τωρα μάγκες όσο αναφορά την Leyla πρόκειται για ένα μοντελε κορίτσι 23 χρονών μου είπε από Ρωσία,περίπου στο 1.70 με ωραίο πρόσωπο(προσωπαρα βασικά για αυτό και λέω μοντέλο)λεπτό κορμί με αρκετά τατουάζ μικρά και μεγάλα που με φτιάχνουν αρκετά σε μια ωραία γκομενα και πολύ ωραίο κωλο και στήθος μικρό!Ξενινησε να με φιλάει στο αυτί και μετά να μου πιπιλαει ρώγες πράγμα που με καυλωσε αρκετά γρήγορα!Μου πέρασε λάστιχο και ξεκίνησε να τον παίρνει στο στόμα!Καλη πίπα θα έλεγα σε γενικές γραμμές ενώ παράλληλα χάϊδευα το μουνακι της και έδινα σφαλιαριτσες στο κωλο της!Ανεβηκε από πάνω και μετά από λίγο τελείωσα μέσα στο λάστιχο σε αυτή την στάση.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε γιατί την περίμενε πελάτης.Θα την ξανατιμησω σύντομα και ίσως σε μεγαλύτερο πρόγραμμα γιατί είναι ωραία παρουσία!Εντυπωση πάντως μου έκανε ότι οι τιμές ξεκινούσαν από 40 ευρώ όπως μου είπε η τσατσα!
Φωτογραφία από το δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο με σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες!

Πέρασα με Leyla πιο πριν στο Σχηματαρι καθώς ήμουν για δουλειά εκεί τριγύρω!Ηξερα βέβαια ότι είχε βάρδια σήμερα και πήγα να τσεκάρω καθώς πριν κάνα μήνα που την είχα δει δεν είχα περάσει δωμάτιο.Μπαινω μέσα κάθομαι σαλόνι και η υπηρεσία μου λέει έχω την Leyla σήμερα,βγήκε το μωρό και με ρώτησε όλο ναζί τι κάνω!Φευγει και ρωτάω την Τσατσα πρόγραμμα ενώ εγώ είχα ήδη αποφασίσει πως θα περάσω δωμάτιο.Πηρα πρόγραμμα με 50 ευρώ στο οποίο μπορείς να διαλέξεις αισθησιακό μασάζ,ποδολαγνεια και ισπανικό!Λιγο η κούραση λίγο ότι είχα καιρό να κάνω μασάζ διάλεξα το πρώτο μια και ποδολαγνος δεν είμαι και για ισπανικό σκέφτηκα πως δεν θα χάσω και τίποτα μια που η Leyla δεν έχει πολύ μεγάλα βυζια!Μπαινω δωμάτιο κάνω ένα ντουζ όπως συνηθίζω και περιμένω την κοπέλα η οποία δεν άργησε καθόλου.Τωρα μάγκες όσο αναφορά την Leyla πρόκειται για ένα μοντελε κορίτσι 23 χρονών μου είπε από Ρωσία,περίπου στο 1.70 με ωραίο πρόσωπο(προσωπαρα βασικά για αυτό και λέω μοντέλο)λεπτό κορμί με αρκετά τατουάζ μικρά και μεγάλα που με φτιάχνουν αρκετά σε μια ωραία γκομενα και πολύ ωραίο κωλο και στήθος μικρό!Ξενινησε να με φιλάει στο αυτί και μετά να μου πιπιλαει ρώγες πράγμα που με καυλωσε αρκετά γρήγορα!Μου πέρασε λάστιχο και ξεκίνησε να τον παίρνει στο στόμα!Καλη πίπα θα έλεγα σε γενικές γραμμές ενώ παράλληλα χάϊδευα το μουνακι της και έδινα σφαλιαριτσες στο κωλο της!Ανεβηκε από πάνω και μετά από λίγο τελείωσα μέσα στο λάστιχο σε αυτή την στάση.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε γιατί την περίμενε πελάτης.Θα την ξανατιμησω σύντομα και ίσως σε μεγαλύτερο πρόγραμμα γιατί είναι ωραία παρουσία!Εντυπωση πάντως μου έκανε ότι οι τιμές ξεκινούσαν από 40 ευρώ όπως μου είπε η τσατσα!
Φωτογραφία από το δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό και προσεγμένο με σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες!
Είσαι ωραίος . Θα τιμηθεί σύντομα όταν κατέβει Αθήνα γιατί δεν μας παίρνει για ταξίδια Χαλκίδα

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Νομίζω ότι στο βάθος ακούστηκαν κάτι κόκκαλα να σπάνε.

chris13fan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Παιδια, καλησπερα.
Επειδη εψαξα οσο μπορεσα το φορουμ και δεν βρηκα κατι (και επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου), η Jenny η Σερβα απο τα στουντιο Κηφισου 60&30, εφυγε;
Και αν ναι, ξερει κανεις που εχει παει (το πιο σημαντικο) ή αν σταματησε γενικα;
Ειναι η αγαπημενη μου και θελω να την βρω παλι!
Ευχαριστω πολυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom