Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
λοιπόν, τι έχω καταλάβει ότι συμβαίνει και διορθώστε με όπου κάνω λάθος:
α) θέμα τράφικινγκ με την κλασική έννοια, όπως τότε με τις κοπέλες από πρώην ΕΣΣΔ τη 10ετία του 90, μάλλον δεν παίζει. Το πολύ-πολύ τα κυκλώματα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια στις κοπέλες όσον αφορά την αμοιβή και τους όρους δουλειάς τους.
β) δεν μπορώ να ξέρω αν τις χρεώνουν με εξωφρενικά ποσά για αεροπορικά εισιτήρια, διαβατήρια κ.α. αλλά μου φαίνεται λογικό ένα μαγαζί να ζητάει να του ξεπληρώσουν αυτά τα χρήματα και να δουλέψουν όσο χρειαστεί γι αυτό. Αν δηλ. η λατίνα σε μια βδομάδα στραβώσει κι επιστρέψει στην παρτίδα της, θα πρέπει το μαγαζί να μπει μέσα; Επιχείρηση είναι.
γ) γιατί και με ποιο κριτήριο οι Κλουζώ κάνουν ντου σε συγκεκριμένα μαγαζιά κάθε φορά; Μπορεί να χαλάει η συμφωνία για τις μίζες στους μπάτσους. Μπορεί να πέφτει καρφωτή από ανταγωνιστές. Στην περίπτωση της παλιάς παπατζοαλυσίδας (2023 αν θυμάμαι καλά) είχαν κάνει καταγγελία οι ίδιες οι λατίνες - κάποιες από αυτές - γιατί στράβωσαν με τα λεφτά που έβγαζαν.
δ) όταν πλέον κάνει ντου η ΕΛΑΣ, η μόνη επιλογή για τις λατίνες είναι να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ. Διότι μόνο έτσι θα τη γλυτώσουν και δεν θα κατηγορηθούν κι οι ίδιες για παράνομη σεξεργασία, ενώ θα επιστρέψουν και δωρεάν στην πατρίδα τους. Αυτές που έρχονται με τρίμηνη βίζα, προφανώς δεν είναι κανονικά δηλωμένες οπότε δεν εργάζονται νόμιμα.
Γι αυτό και κάθε φορά διαβάζουμε από τους ΑΡΔ το ίδιο σενάριο copy-paste.
Συγκριτικά με το Α στα σχόλια σου εννοείτε ότι δεν υπάρχει τέτοιο trafficking. Με τα κινητά στα χέρια, τα στόρι στο ινσταγκραμ και τα ντριν ντριν του messenger αν ήθελαν βοήθεια θα την ζητούσαν από την πρωτη στιγμή, όχι μετά από μήνες ίσως και χρόνια... Οι κοπέλες από την πρωην ΕΣΣΔ και τα Βαλκάνια που είχαν πέσει θυματα το 90 δεν είχαν καμία επαφή με τους δικούς τους και με τον έξω κόσμο.
Δεύτερον αν ήταν θυματα θα υπήρχε και φόβος και αυτοσυγκράτηση στα νευρα τους. Οι συγκεκριμένες όχι μόνο έκαναν casting και προχειρο δουλειές αλλά εδώ συγκεκριμένα στο forum συναγωνιστής είχε γράψει ότι κοπέλα αλυσίδας με λατινες του επιτέθηκε φραστικα στο σαλόνι χωρίς να τον ξέρει με την δικαιολογία ότι πηγαίνει συχνά και τις βλέπει χωρις να μπαίνει στο δωμάτιο με κάποια (συμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου). Αυτό αν το έκαναν συναγωνιστες και οι κοπέλες ήταν όντως θυματα δεν νομίζω να αντιδρούσαν έτσι όταν είχαν τον άλλον από πάνω τους να περιμένει να βγάλει λεφτά από αυτές..... Τέλος τέτοιου είδους σκηνικά δεν θυμάμαι τα παλια χρόνια από τις κοπέλες τα τελευταία 4 - 5 χρόνια γίνονται τόσο έντονα και κυρίως από τις λατινες.... Να τα λέμε και αυτά!!

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Όλες αυτές οι λατίνες με τα γκανγκστερικά τατού και την πλαστικούρα δεν μοιάζουν για αθώα και ανυποψίαστα κοριτσάκια.
Αυτό το ειχα γράψει και εγώ στο forum πριν κανα μηνα για τα τατουαζ τους.

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Την έχω άχτι! Ας φάω την φόλα να μου περάσει!
Ρε φίλε να σου πω και κάτι άλλο δουλευει τρίμηνο τουλάχιστον στον Κηφισό και στο μασατζιδικο που συνεργάζεται μαζί τους και δεν έχει γραφτεί ουτε ενα αρνητικο σχόλιο. Ίσως και να έχει ηρεμήσει.....ίσως και όχι.....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.160
Πόντοι
2.846
Συγκριτικά με το Α στα σχόλια σου εννοείτε ότι δεν υπάρχει τέτοιο trafficking. Με τα κινητά στα χέρια, τα στόρι στο ινσταγκραμ και τα ντριν ντριν του messenger αν ήθελαν βοήθεια θα την ζητούσαν από την πρωτη στιγμή, όχι μετά από μήνες ίσως και χρόνια... Οι κοπέλες από την πρωην ΕΣΣΔ και τα Βαλκάνια που είχαν πέσει θυματα το 90 δεν είχαν καμία επαφή με τους δικούς τους και με τον έξω κόσμο.
Δεύτερον αν ήταν θυματα θα υπήρχε και φόβος και αυτοσυγκράτηση στα νευρα τους. Οι συγκεκριμένες όχι μόνο έκαναν casting και προχειρο δουλειές αλλά εδώ συγκεκριμένα στο forum συναγωνιστής είχε γράψει ότι κοπέλα αλυσίδας με λατινες του επιτέθηκε φραστικα στο σαλόνι χωρίς να τον ξέρει με την δικαιολογία ότι πηγαίνει συχνά και τις βλέπει χωρις να μπαίνει στο δωμάτιο με κάποια (συμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου). Αυτό αν το έκαναν συναγωνιστες και οι κοπέλες ήταν όντως θυματα δεν νομίζω να αντιδρούσαν έτσι όταν είχαν τον άλλον από πάνω τους να περιμένει να βγάλει λεφτά από αυτές..... Τέλος τέτοιου είδους σκηνικά δεν θυμάμαι τα παλια χρόνια από τις κοπέλες τα τελευταία 4 - 5 χρόνια γίνονται τόσο έντονα και κυρίως από τις λατινες.... Να τα λέμε και αυτά!!
σωστά όσα λες και συμπληρώνω μια προσωπική εμπειρία μου που ίσως την έχω ξαναγράψει εδώ: καλοκαίρι του 2022 πήρα δυο φορές μια από τις λατίνες που έφερνε τότε η παπατζοαλυσίδα (πρέπει να είχαν ξεκινήσει αρχές καλοκαιριού να τις φέρνουν μαζικά). Στην πρώτη κιόλας συνάντηση μου έδωσε τηλέφωνο για να την πάρω αν ήθελα να κανονίσουμε μεταξύ μας ραντεβού σε ξενοδοχείο. Εάν την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα, όπως λένε copy-paste στα δημοσιεύματα οι ΑΡΔ, για να έρθει να με βρει προφανώς θα είχε και γνώσεις ακροβάτριας ώστε να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Άλλες τις έχω πετύχει να τις αφήνει ταξί έξω από το Κασ.3 και να περιμένουν γελαστές να μπουν για να ξεκινήσουν τη βάρδια τους. Ο ταξιτζής ήταν μέλος του κυκλώματος; Δεν μπορούσαν να του πουν να τις πάει στην αστυνομία για να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ;

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
σωστά όσα λες και συμπληρώνω μια προσωπική εμπειρία μου που ίσως την έχω ξαναγράψει εδώ: καλοκαίρι του 2022 πήρα δυο φορές μια από τις λατίνες που έφερνε τότε η παπατζοαλυσίδα (πρέπει να είχαν ξεκινήσει αρχές καλοκαιριού να τις φέρνουν μαζικά). Στην πρώτη κιόλας συνάντηση μου έδωσε τηλέφωνο για να την πάρω αν ήθελα να κανονίσουμε μεταξύ μας ραντεβού σε ξενοδοχείο. Εάν την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα, όπως λένε copy-paste στα δημοσιεύματα οι ΑΡΔ, για να έρθει να με βρει προφανώς θα είχε και γνώσεις ακροβάτριας ώστε να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Άλλες τις έχω πετύχει να τις αφήνει ταξί έξω από το Κασ.3 και να περιμένουν γελαστές να μπουν για να ξεκινήσουν τη βάρδια τους. Ο ταξιτζής ήταν μέλος του κυκλώματος; Δεν μπορούσαν να του πουν να τις πάει στην αστυνομία για να δηλώσουν θύματα τράφικινγκ;
Ακριβώς.
Η έντονη εξάπλωση τους τότε ξεκίνησε το 22. Παντου ήταν στα γραφεία, στα στούντιο και στην φυλής τίγκα από τις λατινες ήταν

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
178
Πόντοι
0
Περνώντας πρώην λίγο από Θησέως Καλλιθέα κλειστά και τα δύο studio 365 &40

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Η νινα από το κηφισου αξίζει η φόλα?
Αν σε δεχτεί, οι υπηρεσίες της είναι μέτριες αλλά δεν σε νοιάζει καυλώνεις μόνο και μόνο από την εμφάνιση της είναι αν όχι ότι καλυτερο από τα καλύτερα σε επιλογή που κυκλοφορούν στα στούντιο. Στο προτείνω. Στα άλλα μιλάει τέλεια ελληνικά και έχει καλό χαρακτήρα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
101.611
Πόντοι
46.423
katy-0303-1.jpg

:erection:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.001
Πόντοι
5.565
όλοι οι συνεπείς έχουμε ένα πλούσιο αρχείο της.
λέω μετά από καιρό να την επισκεφτώ με ερωτηματικό για το αν θα λάβω τίμια περιποίηση έναντι των χρημάτων. Θεωρώ πως ναι.

Babatunde7

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
54
Πόντοι
0
Αν σε δεχτεί, οι υπηρεσίες της είναι μέτριες αλλά δεν σε νοιάζει καυλώνεις μόνο και μόνο από την εμφάνιση της είναι αν όχι ότι καλυτερο από τα καλύτερα σε επιλογή που κυκλοφορούν στα στούντιο. Στο προτείνω. Στα άλλα μιλάει τέλεια ελληνικά και έχει καλό χαρακτήρα.
Ελεύθερο στοματικό κανει?

funny_boy

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Ρε φίλε να σου πω και κάτι άλλο δουλευει τρίμηνο τουλάχιστον στον Κηφισό και στο μασατζιδικο που συνεργάζεται μαζί τους και δεν έχει γραφτεί ουτε ενα αρνητικο σχόλιο. Ίσως και να έχει ηρεμήσει.....ίσως και όχι.....
Τον ότι την διώχνουν ή φεύγει από τα άλλα μαγαζιά κάτι σημαίνει λογικά , μπορεί και όχι δεν ξέρω πως πάνε τώρα εκεί αυτά.
Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι ομορφούλα λέω να την δοκιμάσω μια φορά.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
111
Πόντοι
0
Τυχερός...εμενα πολυ επιθετικη. Οριακα να γινει μανουρα επειδη βαρεθηκα να περιμενω (15λεπτα) και ντυθηκα να φυγω και δεν δεχτηκα να κανω κατι μαζι της - ζητησα τα χρηματα.

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Τυχερός...εμενα πολυ επιθετικη. Οριακα να γινει μανουρα επειδη βαρεθηκα να περιμενω (15λεπτα) και ντυθηκα να φυγω και δεν δεχτηκα να κανω κατι μαζι της - ζητησα τα χρηματα.
Γενικά είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας. Αλλά σε σχέση με άλλες ακόμα και από την ίδια αλυσίδα δεν συγκρίνεται. Άλλες κοπέλες δημιουργουν ιστορίες σοβαρές με φωνές και απειλές. Τέλος πάντων τουλάχιστον αν πήρες τα λεφτά σου πισω μικρό το κακό. Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με την Χριστίνα από την ίδια αλυσίδα. Είχα πάει και ήταν ήδη στο δωμάτιο και επειδή την ξέρω έδωσα κατευθείαν τα λεφτά στην τσα και της είπα όταν βγει να έρθει σε εμενα, περιμενα κάνα 25λεπτο και όταν μπήκε μέσα μου ζήτησε η ίδια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μου είπε πως αφού τελείωσε με τον προηγούμενο την ξανά πλήρωσε επί τόπου για δευτερο γύρο. Αλλά εντάξει η Χριστίνα είναι καλή γενικά και συγχωρείται.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.185
Πόντοι
5.845
Ελεύθερο στοματικό κανει?
Κανει στο φουλ των 100€, αλλα πρωτα θα τον περασει εξετασεις, θα τον ψεκασει και μετα ισα το κεφαλι θα γλύψει κι αυτο με το ζορι. Αν αυτο λεγεται στοματικο, τοτε ναι κανει.....

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
111
Πόντοι
0
Γενικά είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας. Αλλά σε σχέση με άλλες ακόμα και από την ίδια αλυσίδα δεν συγκρίνεται. Άλλες κοπέλες δημιουργουν ιστορίες σοβαρές με φωνές και απειλές. Τέλος πάντων τουλάχιστον αν πήρες τα λεφτά σου πισω μικρό το κακό. Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με την Χριστίνα από την ίδια αλυσίδα. Είχα πάει και ήταν ήδη στο δωμάτιο και επειδή την ξέρω έδωσα κατευθείαν τα λεφτά στην τσα και της είπα όταν βγει να έρθει σε εμενα, περιμενα κάνα 25λεπτο και όταν μπήκε μέσα μου ζήτησε η ίδια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μου είπε πως αφού τελείωσε με τον προηγούμενο την ξανά πλήρωσε επί τόπου για δευτερο γύρο. Αλλά εντάξει η Χριστίνα είναι καλή γενικά και συγχωρείται.
Τουλαχιστον συμφωνουμε οτι ειναι "απροβλεπτη". Τα αλλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom