benjamin tool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 543
- Πόντοι
- 290
Το διάβασα και δεν το πίστευα...Τι 700 την ώρα! Τι τρέλα είναι αυτή..
Σοβαρά τώρα; Υπάρχει κάποιος να δώσει τοσα;
Το διάβασα και δεν το πίστευα...Τι 700 την ώρα! Τι τρέλα είναι αυτή..
Ειδατε το marketing τι κανει?Το διάβασα και δεν το πίστευα...
Ναι αυτό εννοώ λάθος μουΜήπως εννοείς 100 ευρώ για μισή ώρα;
Μάλλον πλάκα θα έκανε - δεν εξηγείται αλλιώςΤο διάβασα και δεν το πίστευα...
Ειδατε το marketing τι κανει?![]()
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.Ειδατε το marketing τι κανει?![]()
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....Η νινα μ είπε ότι κοιτάει από τις κάμερες και πάει αυτή με όποιον ξέρει κ όποιον της κάνει κλικ.. Η άλλοι μου λέει τρώνε όλοι άκυρο. τελοσπάντων… μαλακίες, Απλά νομίζω ότι την έχει δει κάπως ,δεν ξέρω.
Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....
Δε νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαιτερα.....Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..
Ούτε εμας !!Δε νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαιτερα.....
έχεις σκεφτεί το μονόπετρο;Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;
ΣωστόςΕκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη...
Πολύ καλή ενημέρωση μυστη crow , από ομιλο Κροκεών πολύ μέτριες η Ζενια και η Λιλυ είναι παλιές καραβανες από ρδελα στην Βεργας ξεκίνησαν και τελευταία δούλεψαν και στο διδυμου 8αρι το πανω μέτριες πολύ .... η Λιλυ αν και μουναρος οπτικά και ματαρες αλλά έχει κόψει τα γλωσσοφιλα πλέον και στην πιπα είναι μέτρια , για στούντιο δεν νομίζω ότι αξίζουν για 50αρι προγκραμ χωρίς ακα πιπα , αλλά έχουν φτιάξει το μικρό κοινό τους πλέον ειδικά σε αυτό τον ομιλο που το βασικό ροστερ απαρτίζεται από θειες νταρντανες και παχουλές φαλενιτσες οπότε αυτές μοιάζουν μοντελες μπροστά στις άλλες γι αυτόν έχουν τα πελατακια τους .Χτεσινή ανταπόκριση:
Πρώτα ανέβηκα στο Τατοΐου 71, παρούσες η Αφροδίτη, ένα πανέμορφο γλυκό πιπινάκι που δυστυχώς όμως έχει ασελγήσει στη φυσική ομορφιά του κάνοντας παπιόχειλα. Άμα θέλαμε να μας πιπώνουν πάπιες θα βρίσκαμε τσάμπα.
Μαζί της η Μαριάννα, παντελώς αδιάφορη λατίνα και στο δωμάτιο η Νάντια που δεν είδα.
Επιστροφή στο βουνό όπου στο Βριλησσού 60 πάνω ήταν η Νταιάνα, μελαχρινή καλλίγραμμη ρουμάνα.
Στο 46 η Ρενάτα και η Αντριάννα δύο κοντούλικα συμπαθητικά και πολύ επικοινωνιακά ουκρανάκια, εμφανίστηκαν με κάλτσες και άνευ παπουτσιών.
Στο 36 η Ντορίνα, με επιθετικό γλωσσόφιλο στο σαλόνι. Τρομακτική ειδικά υπό το black light.
Στη συνέχεια κατέβηκα στο Κροκεών, στο αριστερά, εκεί που μεγαλουργούσαν λεσβιακά προ ημερών η Άσια με την Ζένια ήταν η Λίλη, ξανθιά καλλίγραμμη με προσωπάκι σκανδιναβής τουρίστριας. Το δίδυμο του ξαζουμίσματος επιστρέφει τέλος του μήνα. Το δεξιά κλειστό.
Στο Κηφισού 30 η ταϋλανδή Νάτι, την έχω πάρει παλιά με καλές εντυπώσεις αλλά χτες μου έσκασε με Crocks λευκά γαμώ το στανιό μου. Κανένας ερωτισμός. Λες και πήγαινε για πότισμα. Μαζί της η Αντριάννα με πολύ φτιαγμένο πρόσωπο, σιλικόνες, άγρια ομορφιά, σκυλί πολέμου. Δεν είναι για τα δόντια μας.
Sensuality στο πρωϊνό πρόγραμμα ως ΧρύσαΓνωρίζει κανένας που δουλεύει αυτό τον καιρό η Μαλβίνα? έχω καιρό να την δω στια προγράμματα των Βριλησσού , Κασσάνδρας, Τριγγέτα... έχει αλλάξει μήπως αλυσίδα?
Στο 100αρι ηλεκτρίστηκα.Από ότι είδα, η Ηλέκτρα από Λέλας μασάζ πήγε Κηφισού 60. Θεωρείτε αξίζει το 50αρικο? Γιατί εμφανισιακά μου φαίνεται ακραία καυλα
Όντως? Ειδική τιμή κι έτσι?Στο 100αρι ηλεκτρίστηκα.
ΕυχαριστώSensuality στο πρωϊνό πρόγραμμα ως Χρύσα
Τώρα μπορεί να τη λένε Βαγγελίτσα. Ψάξου λίγο.Γνωρίζει κανένας που δουλεύει αυτό τον καιρό η Μαλβίνα? έχω καιρό να την δω στια προγράμματα των Βριλησσού , Κασσάνδρας, Τριγγέτα... έχει αλλάξει μήπως αλυσίδα?