Λοιπόν μάγκες, θα γράψω 2 πραγματάκια εδώ και όχι στα μασάζ, αφού το Λελας ίσως κάπως να θεωρείται και στούντιο. Βασικά θέλω να καταλάβετε, για πόσο ζώα μας περνάνε και πόσο μαλάκας αισθάνομαι, που αν και σχετικά εύπορος, ψηλός και γυμνασμένος, έχω καταλήξει στα 47 μου χρόνια, στην ανάγκη της κάθε (δηλωμένης) πουτάνας, ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετικά. Και για να μη μακρηγορώ, περνάω στο δια ταύτα..
Μετά από Κυριακάτικη προπόνηση στο γυμναστήριο, δυστυχώς άρχισα πάλι να ψάχνομαι για σεξ. Κοιτάω μια τα μασάζ που τα περισσότερα ήταν ανοιχτά μέχρι τις 7 και το μάτι μου πέφτει ( πάλι δυστυχώς) στο Λέλας και στην Ηλέκτρα. Ωραίο μουνι φαινότανε, διαβάζω μια και τις κριτικές, διθυραμβικές.. Περνώ τηλ. για εξακρίβωση (μη κάνω τόσο δρόμο τσάμπα) , αλλά κάνω το μοιραίο λάθος να αναφέρω ότι πρώτη φορά θα πήγαινα εκεί. Η τσα2 μου λέει οκ αφού είναι έτσι δε μπορώ να σου κλείσω ραντεβού και ότι θα περιμένεις (για να γαμήσεις φαντάστηκα). Λέω δε γαμιέται, αν και δεν είμαι καθόλου του περίμενε..Φτάνω εκεί 6.28, μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο, αλλά θα βγει σε λίγο, αφού έχει απλό πρόγραμμα. Περνάει η ώρα, πάει 7(!) και εκεί που ήμουν έτοιμος να φύγω, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει τύπος με ραντεβού στις 7!!! Έρχεται η Ηλεκτρα για να κάνει τη χάρη της τσατσάς να τη δω και ετοιμάζονται να τη βάλουν στο ραντεβού.
Όπως καταλαβαίνετε, τη τσά2 τη στόλισα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα ότι θα έβγαινε σε λίγο και ότι είχε ραντεβού, το οποίο όλος τυχαίως ξέχασε να μου αναφέρει , μου ζήτησε και τα ρέστα. Τι να πω ντροπή, εγώ προσωπικά θα αργήσω να ξαναπατήσω σε τέτοια μπουρδέλα. Και σιγά τη γκόμενα, που αποθεώνουν, αλλά αυτό μπορεί κανείς να πει περί ορέξεως.. Μου αρέσει που ο άλλος γράφει οτι η τσατσά είναι ξήγα, επειδή έκλεισε ραντεβού αλλά την άφησε να τη δει, μήπως δε του άρεσε τελικά, πριν το περάσει δωμάτιο Έκανα δηλαδή τόσο δρόμο , πάρκαρα κοντά στη πλατεία Αττικής με φόβο να μου σπάσουν το αμάξι και να φάω καμία μαχαιριά, μόνο και μόνο για να πάω να τη δω.!!!Αυτή αδικείται, πρύτανης σε πανεπιστήμιο έπρεπε να γίνει