vinnie
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 691
- Πόντοι
- 301
Με Αλινα!!Καλησπέρα
Με Αντριαννα, Λιλλυ ή Αλινα από Κηφισού, έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία;
Με Αλινα!!Καλησπέρα
Με Αντριαννα, Λιλλυ ή Αλινα από Κηφισού, έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία;
η αλινα ειναι πολυ καληΜε Αλινα!!
Έτσι αυτά τα βυζιά έχει;Πήρα κι αυτήν την Ουκρανεζα,την Τατιάνα στο Κηφισού 30.
Kαλη?Με Αλινα!!
Mas o menos.Έτσι αυτά τα βυζιά έχει;
Τι είναι αυτό;Mas o menos.
Μια χαρά είναι!σωματαρα και τον τρώει χωρίς μα και μου!τσεκαρε την
Οκ!Μια χαρά είναι!σωματαρα και τον τρώει χωρίς μα και μου!τσεκαρε την
Μεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!Ψήνεται κανείς να παρτουζοσουμε kataleya?
Κάνει παρτουζα η kataleyq???Μεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!
Φτιαξε νημα οι παρτουζιαρηδες ,και να περνατε απο επιτροπη Καταληλοτητας και νοικιαστε και ενα mini busΜεγάλο ΝΑΙ! Το έχω κάνει φαντασίωση πολλές φορές με την Κάτα!

Οι άγνωστοι. Έτσι είναι θα είναι το όνομα του νήματος. Αλήθεια, ποιος κάνει παρτούζα με άγνωστο;Φτιαξε νημα οι παρτουζιαρηδες ,και να περνατε απο επιτροπη Καταληλοτητας και νοικιαστε και ενα mini bus![]()
Οι σκληροί γαμιάδες του bou κάνουν. Αλλος γάμαει πάνω στο κομοδίνο, άλλος πάνω στο φωτιστικό στο ταβάνι, άλλος σκαρφαλώνει πάνω στον τοίχο σαν την αράχνη, άλλος κάτω απο το κρεβάτι. Στην παρτούζα με άγνωστο θα κολώσουν??Οι άγνωστοι. Έτσι είναι θα είναι το όνομα του νήματος. Αλήθεια, ποιος κάνει παρτούζα με άγνωστο;
Ναι αλλά όχι με Καταλεγια. Με τη Τζένη απο Κηφισου30,60 που της έχει αδυναμία!!!Ο @Nongrata κανει αρκει να χεις μια κρεμαστρα μαζι σου![]()
παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?![]()
Φαίνεται πολυβόλο, αλλά δεν βλέπω κριτικές. Ξέρουμε κάτι;
Όχι φίλε μου.παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
Σε σημερινή πρωινή συνάντηση στο Κ4β δεν το είχε στο μενού. Είναι δουλεμενη πάντως κ φαίνεται. Την χρησιμοποιεί μόνο για το OF της,απ' ότι Μ είπε...Η Μολλυ τον παιρνει απτο γκωλο;