Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Έλα ντε; Άντε να καταλάβω η Χριστίνα είναι πολύ αδύνατη αλλά η Αλίνα είναι σκέτη γλύκα
Σκετη γλυκα η αλινα? το προσωπο? γιατι σωμα ναι εχει καλο. Μαλλον εχουμε διαφορετικα γουστα. Η ομορφια ειναι υποκειμενικη για τον καθενα.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Είδες Αλίνα και Χριστίνα και δεν πέρασες;

:think:
Οσοι πατε Χριστινα να της πηγαινετε και δωρο κανα κιλο γουρουνοπουλο να παρει λιγο τα πανω της γιατι μαλλον με σαλατες την βγαζει αυτη.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
261
Πόντοι
0
προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.

Καλά γράφει το στροφόριος (aka Revlimit) προτάσεις στον άλλον που ρωτά για Μαλβίνες, Τζένες κΣια, αστειευόμενος ή μη, ο κόσμος ντέν γκαταλαμπαίνει...ντεν...ντεν,...ντεν.
Οι... πελάτες ....

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.622
Πόντοι
6.795
Οταν δεν υπαρχουν κριτικες στα σαητ πως ακριβως να αποφυγουμε την χλαπατσα? Υπαρχουν στουντιο που δεν εχουν καν σελιδα για κριτικες. Να πηγαινουμε μονο εκει που υπαρχουν καλες κριτικες? Κι αν δεν μας κανει κλικ η κοπελα? Ολα ρισκο ειναι σαν να παιζεις τζοκερ, συνηθως θα χασεις και καποια στιγμη θα περασεις καλα.
όχι, χάνεις πάντα, δε θα περάσεις ποτέ καλά με συγκεκριμένες κοπέλες σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Τις βλέπουμε να διατηρούντε με γύρους εδώ, εκεί, αλλά δεν τις ξερνάει το σύστημα, ούτε οι πελάτες. Βρίσκουν και κάνουν.
Τώρα, ο τζόγος αυτός έπαιζε παλιότερα καλά, όταν δεν ήταν ακόμη εντόνως συγκοινωνούντα δοχεία τα γραφεία με τα μπουρδέλα και με τα στούντιοζ για να ανακυκλώνουν τα κορίτσια μεταξύτωνε. Εκεί είχαν παίξει αστέρες.
Στο τώρα όμως...κι ιδιαίτερα με τα οικονομικά που ισχύουν ο τζόγος φέρνει κλάμα στην τσέπη, περισσότερο από κατωδιαφραγματική απόλαυση

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
όχι, χάνεις πάντα, δε θα περάσεις ποτέ καλά με συγκεκριμένες κοπέλες σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Τις βλέπουμε να διατηρούντε με γύρους εδώ, εκεί, αλλά δεν τις ξερνάει το σύστημα, ούτε οι πελάτες. Βρίσκουν και κάνουν.
Τώρα, ο τζόγος αυτός έπαιζε παλιότερα καλά, όταν δεν ήταν ακόμη εντόνως συγκοινωνούντα δοχεία τα γραφεία με τα μπουρδέλα και με τα στούντιοζ για να ανακυκλώνουν τα κορίτσια μεταξύτωνε. Εκεί είχαν παίξει αστέρες.
Στο τώρα όμως...κι ιδιαίτερα με τα οικονομικά που ισχύουν ο τζόγος φέρνει κλάμα στην τσέπη, περισσότερο από κατωδιαφραγματική απόλαυση
Συμφωνω εν μερη αλλα δεν ισχυει παντα το <ποτε καλα>. Υπαρχει και η χημεια μεταξυ των 2. Με μια που εσυ θα περασεις καλα εγω μπορει να περασω χαλια και το αντιστροφο. Φιλος που εγραψε κριτικη για την Καθριν στο βριλλησου 46 περασε χαλια ενω εγω μετα απο κανα μηνα που την συναντησα στο τριγγετα περασα καλα(εγραψα κριτικη αλλα δεν ανεβηκε ποτε). Για τα αλλα συμφωνω απολυτα.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.622
Πόντοι
6.795
Συμφωνω εν μερη αλλα δεν ισχυει παντα το <ποτε καλα>. Υπαρχει και η χημεια μεταξυ των 2. Με μια που εσυ θα περασεις καλα εγω μπορει να περασω χαλια και το αντιστροφο. Φιλος που εγραψε κριτικη για την Καθριν στο βριλλησου 46 περασε χαλια ενω εγω μετα απο κανα μηνα που την συναντησα στο τριγγετα περασα καλα(εγραψα κριτικη αλλα δεν ανεβηκε ποτε). Για τα αλλα συμφωνω απολυτα.
η μοναδική χημεία που υπάρχει μεταξύ των 2 συμβαλλόμενων μερών είναι το μελάνι στο χαρτονόμισμα φίλε. Αν θέλουμε αληθινή χημεία και τέρατα τότε ψάχνουμε για γυναίκα σύντροφο να παίζουμε τον επιστήμονα διερευνώντας την ανθρώπινη φύση.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.655
Πόντοι
5.436
Οταν οι υπηρεσιες δεν ειναι σωστες και το 50αρι να δωσεις πεταμενο ειναι. Σε σχεση με το 200αρι μαλλον ειναι λιγο καλυτερα αλλα εξαρταται απο τις υπηρεσιες της κοπελας. Τα στουντιο με τις υπηρεσιες που παρεχουν ταβανι ειναι το κατοσταρικο στην μια ωρα για μενα.
100 χρεώνουν το μισάωρο, όχι την ώρα. και κάποιες κλέβουν και στον χρόνο, το λέω εκ πείρας.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.655
Πόντοι
5.436
Εχθές το πρωί στο Ηλία Ηλιού μου ανακοινώθηκε τιμή 200 ευρώ για μισή ώρα και 250 μια ώρα. Φουλ πρόγραμμα. Εργαζόμενη η Αλεξία.
Θυμήθηκα την αξία που έχει το χιούμορ και το γέλιο για την υγεία του ανθρώπου και θεώρησα το περιστατικό λήξαν.
συγγνώμη, τέτοια τιμή και ΣΕ ΜΙΛΦΑΔΙΚΟ;
ΕΛΕΟΣ!!!
Πού νομίζουν ότι είναι οι τύποι; στη Δανία;

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.655
Πόντοι
5.436
Οταν δεν υπαρχουν κριτικες στα σαητ πως ακριβως να αποφυγουμε την χλαπατσα? Υπαρχουν στουντιο που δεν εχουν καν σελιδα για κριτικες. Να πηγαινουμε μονο εκει που υπαρχουν καλες κριτικες? Κι αν δεν μας κανει κλικ η κοπελα? Ολα ρισκο ειναι σαν να παιζεις τζοκερ, συνηθως θα χασεις και καποια στιγμη θα περασεις καλα.
και κριτικές να υπάρχουν, μην τις παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς.
Και ειδικά τις καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προσωπικά την έχω πατήσει κάμποσες φορές με τέτοιες, πολλές φορές γράφονται μόνο για να μαζέψει λάικ ο παίχτης.
Από τη μικρή μου πείρα, συνήθως οι κακές κριτικές είναι πιο αξιόπιστες. Όταν βέβαια περιγράφουν τι δεν πήγε καλά.
Όταν π.χ. σου λέει ο άλλος η κοπέλα ήταν ψυγείο και ξινισμένη κ.ο.κ., στα προκαταρκτικά δεν έκανε τίποτα, σου έλεγε συνεχώς μη το ένα μη το άλλο, τότε να είσαι κάπως υποψιασμένος. Και πάλι με επιφύλαξη.
Υπάρχουν ακόμα και μαλάκες που εκβιάζουν τις κοπέλες να τους κάνουν πράγματα εκτός προγράμματος, αλλιώς θα τους γράψουν κακή κριτική. Στα μπουρδέλα συμβαίνει, στα στούντιο δεν ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε επίσκεψη τζογάρεις λεφτά. Ακόμα και σε δοκιμασμένη κοπέλα.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.655
Πόντοι
5.436
η μοναδική χημεία που υπάρχει μεταξύ των 2 συμβαλλόμενων μερών είναι το μελάνι στο χαρτονόμισμα φίλε. Αν θέλουμε αληθινή χημεία και τέρατα τότε ψάχνουμε για γυναίκα σύντροφο να παίζουμε τον επιστήμονα διερευνώντας την ανθρώπινη φύση.
κοίτα, δεν ισχύει απόλυτα. Ναι μεν εργαζόμενες είναι αλλά εσύ π.χ. με όλες φτιάχνεσαι το ίδιο;
Ακόμα κι αν το κάνουν για να μαζέψουν πελατεία, κάποιες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μαζί τους από κάποιες άλλες.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
100 χρεώνουν το μισάωρο, όχι την ώρα. και κάποιες κλέβουν και στον χρόνο, το λέω εκ πείρας.
Το ξερω. Λεω τι ΘΑ επρεπε να χρεωνουν κανονικα με βαση αυτα που προσφερουν. Στο χρονο κλεβουν ολες παντου. Χρονομετρο στο κινητο απαραιτητα.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
και κριτικές να υπάρχουν, μην τις παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς.
Και ειδικά τις καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προσωπικά την έχω πατήσει κάμποσες φορές με τέτοιες, πολλές φορές γράφονται μόνο για να μαζέψει λάικ ο παίχτης.
Από τη μικρή μου πείρα, συνήθως οι κακές κριτικές είναι πιο αξιόπιστες. Όταν βέβαια περιγράφουν τι δεν πήγε καλά.
Όταν π.χ. σου λέει ο άλλος η κοπέλα ήταν ψυγείο και ξινισμένη κ.ο.κ., στα προκαταρκτικά δεν έκανε τίποτα, σου έλεγε συνεχώς μη το ένα μη το άλλο, τότε να είσαι κάπως υποψιασμένος. Και πάλι με επιφύλαξη.
Υπάρχουν ακόμα και μαλάκες που εκβιάζουν τις κοπέλες να τους κάνουν πράγματα εκτός προγράμματος, αλλιώς θα τους γράψουν κακή κριτική. Στα μπουρδέλα συμβαίνει, στα στούντιο δεν ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε επίσκεψη τζογάρεις λεφτά. Ακόμα και σε δοκιμασμένη κοπέλα.
Συμφωνω απολυτα

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.655
Πόντοι
5.436
Στο χρονο κλεβουν ολες παντου. Χρονομετρο στο κινητο απαραιτητα.
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;
Αυτο ακριβως. Το επαθα πολλες φορες οταν επαιρνα ωρα.(στα στριπ) . Τους εδειχνα χρονομετρο οταν πηγαιναν να φυγουν. Ξενερωναν αλλα στα φρυδια μου, κατσε κανε χορο μεχρι να συμπληρωθει η ωρα που πληρωθηκε. Δεν εχει καλοσυνες , να μαθουν να φερονται επαγγελματικα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
841
Πόντοι
86
Απολύτως σωστός.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.323
Πόντοι
456
Αυτο ακριβως. Το επαθα πολλες φορες οταν επαιρνα ωρα.(στα στριπ) . Τους εδειχνα χρονομετρο οταν πηγαιναν να φυγουν. Ξενερωναν αλλα στα φρυδια μου, κατσε κανε χορο μεχρι να συμπληρωθει η ωρα που πληρωθηκε. Δεν εχει καλοσυνες , να μαθουν να φερονται επαγγελματικα.
Πάντως μια Ουκρανή σε εμένα είχε κρατήσει ρολόι χωρίς να της πω τίποτα και πήρε και το tip της γιατί το εκτίμησα πολύ αυτό. Όταν κάποια δουλεύει σωστά πρέπει να παίρνει και παραπάνω.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Πάντως μια Ουκρανή σε εμένα είχε κρατήσει ρολόι χωρίς να της πω τίποτα και πήρε και το tip της γιατί το εκτίμησα πολύ αυτό. Όταν κάποια δουλεύει σωστά πρέπει να παίρνει και παραπάνω.
Επεσες στην περιπτωση. Και μενα μου ετυχε να κρατησει ρολοι απο μονη της μια χοντρουλα σε στουντιο στην κατεχακη, μονο που αυτη ειχε βαλει λιγοτερο χρονο απο αυτο που επρεπε. Κοινως πηγε να κλεψει. Οταν της εδειξα το δικο μου χρονομετρο που ηθελε 10 λεπτα ακομα εκει τσινισε αλλα το δεχτηκε. Δεν τις εμπιστευομαι με τιποτα.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
'Η αρκούδα νο 2 - η επιστροφή '

Πέρασα από Κηφισο. 4 ανακοινώσε η Τσα2 ,μεταξύ τους και η αρκούδα Νίνα. Τρεις βγήκαν ,Τζένη ,Μαρίνα και Σαντρα. χωρίς την αρκουδα.

Είναι απασχολημένη λέει. Τεσπα . Φέρε Μαρίνα λέω. Ρωσοφωνη μικρή ,λεπτή, πλαστικ 3αρια-3.5 βυζια, καλό σώμα . Τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά.

Τζενη το αποκλείω να ξαναμπώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Κάποιος έγραψε ότι χτες βράδυ όταν μπήκε σαλόνι η Τζένη κοιταγε το πάτωμα. Εμένα με κοίταξε. Θα το βάλω στα απομνημονεύματα μου ,να το χω να το θυμάμαι.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Κέρδισα και τρόπαιο μόλις. 100 μηνύματα στο φόρουμ. Θα το βάλω σε περίοπτη θέση ,στον πάτο κανενός ατριχου αντρικού κώλου που στέλνει πμ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom