Πέρασμα εχθές από Κηφισου 60. Σαλοναρισε η Ιζαμπέλα ( πολύ Μπαμπάτσικη για τα γούστα μου αλλά και καβλωβατσα) και η Άσια όπου για αυτή πήγα. Πέρασα για απλό πρόγραμμα- η υπηρεσία μου είπε ότι στο απλό έχει δώρο πόδολαγνεια ή μασάζ. ( αξιοσημείωτο είναι ότι η κυρία της υπηρεσίας- υποδοχής ήταν άψογη, ευγενέστατη και αξία σεβασμού. ) Στα του αγώνα. Petit η Άσια φρεσκια σε ηλικια, 1,50μ , με ωραία επιδερμίδα, συμπαθητικο πρόσωπο, βυζακι 1προς 2 ξεφούσκωτο και σφιχτό σώμα . Πήρα θέση για μασάζ πλατης αλλά μου έριξε ακυρο - λέει στο 50ρικο μην περιμένεις μασάζ πλάτη αλλά μασάζ πουτσου. ( όντως για τον πουτσο) έβαλε λίγο λυπαντικο και μου τον χαζό έπαιζε πριν την πίπα με καποτα. Πιπα πολύ καλή ρουφούσε αρκετά και τον έπαιζε μέχρι που καβλωσα και την ξεκίνησα ιεραποστολικο, μετά από πάνω αυτή και μετά κατάθεσα πάλι ιεραποστολικό! Καμία διαμαρτυρία στην αλλαγή στάσεων και ικανοποιητική αίσθηση του μουνιού της. Στο overall ούτε έκλεψε στο γαμησι ούτε αρνήθηκε- γκρίνιαξε για κάτι. Για ξεκαβλωμα ήταν απλά οκ. Καλές τσάρκες