Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο studio 12 πάντως είναι στις βάρδιες.H Γιάννα από στοθντιο 12 πήγε στο Alien girls ?
Οκ. Απλά είδα στο Alien μια Γιάννα από Σερβία και είπα μήπωςΣτο studio 12 πάντως είναι στις βάρδιες.
Εγω,κωλάρα και γενικά πολύ καβλα η γκομενα σωματικά.https://www.athinon318.com/girls/sara8.
Έχει δοκιμάσει κανείς μάγκες?
Έχει κάποιος άποψη για Βικτώρια από Αριστοτέλους 6
τεραστιο παλτο απο τις χειροτερες υπηρεσιες...επιπεδου σωκρατους,,,,αν δεν ηταν τα βυζια στη μεση θα ηταν με διαφορα η χειροτερη εμπειρια που ειχα ποτε σε στουντιο/μπουρδελο/κολγκρλ/τσιμπουκι σε μαυρη στο δρομο....Μεγάλο παλτό, σύμφωνα με τις κριτικές συναδέλφων, που συνεχίζει να δουλεύει μόνο εξαιτίας των βυζιών της.
Αμέ. Την έχω πάρει κάμποσες φορές. Αν δεν χύσεις γρήγορα σου πρήζει τα ούμπαλα. Πρέπει να πάχυνε και λίγο τελευταίως.Έχει κάποιος άποψη για Βικτώρια από Αριστοτέλους 6
Εγω,κωλάρα και γενικά πολύ καβλα η γκομενα σωματικά.
Στα υπολοιπα τπτ φοβερό γενικά αλλά ούτε ξενέρα εντελώς.
Αξίζει παντως να δεις στα 4 αυτό το πάτο.
Καμία σχέση σε φωτογραφίες.Οκ. Απλά είδα στο Alien μια Γιάννα από Σερβία και είπα μήπως
Νομίζω έχει αποσυρθεί και δεν έργαζεται πολύ καιρό τωραΚαλησπέρα συναγωνιστες θα ήθελα τα φώτα σας αν ξέρει κάποιος καμια πληροφορία για την Κλαούντια την Ρουμανα που δουλευε στο Βριλησσου 36 και μετέπειτα στην Τριγγετο-Αλυσιδα... Οι παλιοι μυστες θα την ξέρουν σίγουρα... Αν γνωρίζει κάνει αν δουλευει ακόμα ή τι απέγινε τελικά με πολυ χαρά θα δεχτώ την απάντηση του καθώς μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή... Έχασα τα ίχνη της κάπου το 2016 με 17 και έκτοτε τιποτα...
Καλησπέρα συναγωνιστες θα ήθελα τα φώτα σας αν ξέρει κάποιος καμια πληροφορία για την Κλαούντια την Ρουμανα που δουλευε στο Βριλησσου 36 και μετέπειτα στην Τριγγετο-Αλυσιδα... Οι παλιοι μυστες θα την ξέρουν σίγουρα... Αν γνωρίζει κάνει αν δουλευει ακόμα ή τι απέγινε τελικά με πολυ χαρά θα δεχτώ την απάντηση του καθώς μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτή... Έχασα τα ίχνη της κάπου το 2016 με 17 και έκτοτε τιποτα...
ειμαι ολος αυτια τυπεΣημερα αδεια η Αθηνα εκανα στουντιοτσαρκα στα μισα και βαλε στουντιο της Αθηνας απο κατεχακη εως Λ.Αθηνων
ειλικρινα σε ορισμενα ειχε εντυπωσιακα τεμαχια