Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Πειτε με οτι θελετε αλλα εγω αυριο παντρευομαι την Καταλεγια. οποτε μου πει ειμαι ετοιμος. ειμαι ερωτευμενος. εχω φαει γερο κολλημα και ας την εχει παρει η μιση αθηνα. εχω τρελη καψουρα
Φίλε εχθές γινόταν πάλι χαμός από κόσμο;
Ή ήταν φυσιολογικα τα πράγματα;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Πειτε με οτι θελετε αλλα εγω αυριο παντρευομαι την Καταλεγια. οποτε μου πει ειμαι ετοιμος. ειμαι ερωτευμενος. εχω φαει γερο κολλημα και ας την εχει παρει η μιση αθηνα. εχω τρελη καψουρα
Κουλούρ εσύ;;;;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Εγώ πάντως χτες μετά από 3 αποτυχημένες σαββατιάτικες προσπάθειες, χτες γύρισα 23:00 από τη δουλειά και ξεράθηκα. Κανονίστε να ήταν άδειο

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Ήμουν για ποτακι κοντά στο Πειραιώς 193 χθες,πέρασα κατά τις 2 το βράδυ πάρκαρα το αμάξι και βλέπω 3 άτομα κάτω να περιμένουν,κάτι κατάλαβα.Ανεβαίνω πάνω χτυπάω και λέει η γνωστή τσατσα έχουμε πολύ κόσμο και έφυγα κατευθείαν!Παντως αυτό που γίνεται σε βάρδιες της Kataleyas δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί,πολύ κόσμο!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.494
Πόντοι
1.206
Ήμουν για ποτακι κοντά στο Πειραιώς 193 χθες,πέρασα κατά τις 2 το βράδυ πάρκαρα το αμάξι και βλέπω 3 άτομα κάτω να περιμένουν,κάτι κατάλαβα.Ανεβαίνω πάνω χτυπάω και λέει η γνωστή τσατσα έχουμε πολύ κόσμο και έφυγα κατευθείαν!Παντως αυτό που γίνεται σε βάρδιες της Kataleyas δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί,πολύ κόσμο!
τόσο τρελό γαμησι κάνει αυτή; ή έχει πέσει πείνα; κ γίνεται λαϊκό προσκύνημα για πάρτη της.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81

Είχα την τύχη να την πάρω πιτσιρίκα όταν πρωτορθε. Που ταν σφιχτή και φυσική
καραβυζαρού.

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η κοπέλα έπρεπε να ήταν εσκορτακι. Σας αρέσει εσάς να πηγαίνετε και να βλέπετε 10 πουτσες να περιμένουν λες και είναι σειρά στο ΙΚΕΑ ;
Απορώ ειλικρινά, καθώς αν ήταν εσκορτ και θα έβγαζε πολλά περισσότερα και θα πήγαινε με πολύ πολύ λιγότερους άντρες . Επίσης δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι αλλά μια τέτοια γκόμενα την θες σίγουρα για μια ώρα, ώστε να της αλλάξεις τα φώτα για τα καλά. Τι είναι τώρα αυτά τα 15 λεπτά .
Επιπλέον πραγματικά έχω απορία είναι συνεχώς οι ίδιοι πελάτες ή έχει και πολλούς νέους;

giorgospap4261

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η αντρεα από Μελαντίας 50 έχουμε πληροφορίες;

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η κοπέλα έπρεπε να ήταν εσκορτακι. Σας αρέσει εσάς να πηγαίνετε και να βλέπετε 10 πουτσες να περιμένουν λες και είναι σειρά στο ΙΚΕΑ ;
Απορώ ειλικρινά, καθώς αν ήταν εσκορτ και θα έβγαζε πολλά περισσότερα και θα πήγαινε με πολύ πολύ λιγότερους άντρες . Επίσης δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι αλλά μια τέτοια γκόμενα την θες σίγουρα για μια ώρα, ώστε να της αλλάξεις τα φώτα για τα καλά. Τι είναι τώρα αυτά τα 15 λεπτά .
Επιπλέον πραγματικά έχω απορία είναι συνεχώς οι ίδιοι πελάτες ή έχει και πολλούς νέους;
Με λιγότερους σίγουρα, αλλά τώρα βγάζει περισσότερα και πολύ χαλαρά αν μέσα σε μια ώρα ξεπετάει ,εεε, σορρυ, εννοούσα κάνει σεξ με 5-6 το λιγότερο .
Αλλά το είπες και μόνος σου , " μια ωρα να της αλλαξεις τα φώτα" . Γιατί να θελει καποια κατι τετοιο, οταν υπάρχουν πάρα πολλοί που τελειώνουν στο λεπτό ή πηγαίνουν για μια πίπα ( κατα τα λεγομενα 2-3 κορασίδων studio ). Και φυσικα δικαιωμά τους δεν το κατακρίνω.
Τώρα αυτό, το να περιμένει κάποιος με σειρά για τα παραπάνω όσο όμορφη κ αν είναι κάποια σημαίνει οτι μαλλον κυκλοφορεί πολυ μετριότητα απο εμφάνιση.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
Με λιγότερους σίγουρα, αλλά τώρα βγάζει περισσότερα και πολύ χαλαρά αν μέσα σε μια ώρα ξεπετάει ,εεε, σορρυ, εννοούσα κάνει σεξ με 5-6 το λιγότερο .
Αλλά το είπες και μόνος σου , " μια ωρα να της αλλαξεις τα φώτα" . Γιατί να θελει καποια κατι τετοιο, οταν υπάρχουν πάρα πολλοί που τελειώνουν στο λεπτό ή πηγαίνουν για μια πίπα ( κατα τα λεγομενα 2-3 κορασίδων studio ). Και φυσικα δικαιωμά τους δεν το κατακρίνω.
Τώρα αυτό, το να περιμένει κάποιος με σειρά για τα παραπάνω όσο όμορφη κ αν είναι κάποια σημαίνει οτι μαλλον κυκλοφορεί πολυ μετριότητα απο εμφάνιση.
οι ορδές σκλαβάκια της είναι και για αυτό είναι καπάτσα και καλή πουτάνα, χρυσή επένδυση για τον οίκο που αποφέρει υπεραξία.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.822
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρουμε κάτι για την Αφροδίτη από Μελαντίας; Αξίζει;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρουμε κάτι για την Αφροδίτη από Μελαντίας; Αξίζει;
Εσύ δεν ντρέπεσαι τώρα μετά από όλα όσα ειπώθηκαν; Πως τολμάς να αναφερεις άλλη πουτάνα; Δεν ΚοΚΚινίζεις;

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Ένα έχω να πω.

ΑΙΣΧΟΣ.

Ακούς εκεί να μιλάμε για άλλες πουτάνες όταν υπάρχει μία Κ. Είναι αδιανόητο ,είναι άνω ποταμών. Είναι ΠΟΤΑΠΟ.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom