Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απογευματάκι χτες μου ρθε όρεξη να αρμέξω  :tits2: και μην βρίσκοντας τίποτα νέο είπα να ξαναεπισκευτώ τη Ρομπέρτα στην Κηφισού 60.Την είχα ξανατιμήσει παλιότερα και δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος λόγω της ξενέρας που έβγαζε και της βιασύνης της.Αλλά ας όψονται οι βύζοι της και η έλλειψη άλλων.

Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο και ξεκινάει μια πίπα με 200 χλμ/ώρα.Δεν πρόλαβαν να περάσουν 20 δεύτερα και μου φοράει την καπότα.Πρώτο φάουλ.Ανέβα από πάνω για να βλέπω τις βυζάρες σου λέω.'Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα;' ήταν η απαντηση.Δεύτερο φάουλ.Ξεκινάμε με γρήγορο βοϊδοκόριτσο,κατόπιν ιεραποστολική η οποία δεν κράτησε πολύ λόγω μεγάλης καύλας .Πριν επέλθει λοιπόν το μοιραίο τραβιέμαι σφίγγομαι για να μην γίνει εκτόξευση τόσο γρήγορα και της λέω γύρνα πισωκολλητό για να τελειώσω εκεί.Ξεκινάω να σπρώχνω αλλά λόγω του προηγούμενου σφιξήματος μου ...πέφτει το μηχάνημα.Το βγάζω έξω κοιτάω .Τίποτα .Ούτε άσφαιρα δεν είχαν φύγει.Τί έγινε λέει; Μου πεσε λέω.Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση με αφήνει σύξυλο κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι και αρχίζει να ντύνεται.Δεν θα συνεχίσουμε λίγο ,ψελλίζω από τη σύγχιση, για να χύσω;Αφού έχυσες λέει και εξαφανίζεται.Μάλλον το χύσι ήταν αόρατο.Πάρτα μαλάκα λέω ,για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η εμφάνιση είναι αντιστρόφως ανάλογη προς την απόδοση.

Όλη η συνάντηση διήρκεσε κάτι λιγότερο από 5 λεπτά.Ούτε σε μπουρδέλo να μουνα που εκεί λόγω περιοσμένου χρόνου θα το καταλάβαινα ότι δεν έχουν ώρα για δοκιμές.Αλλά εδώ μου κακοφάνηκε.Στούντιο είναι.50 έσκασα.Έστω μια μαλακία ,να τον έπαιζε λίγο. Στράφι το πενηντάρι. :headbang: Ρομπέρτα δεν ξαναπατάω.Η πρώτη φόλα της νέας χρονιάς.
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
5.672
Like
2.206
Πόντοι
506
Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Λιλιαν. Σαμανθα + Σασα. Μαργκω + Σασα  :-* :-* :-*
 

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
867
Κριτικές
31
Like
1.002
Πόντοι
5.845
Στράφι το πενηντάρι. :headbang: Ρομπέρτα δεν ξαναπατάω.Η πρώτη φόλα της νέας χρονιάς.
Παντως ησουν υποψιασμενος.....δε σου ηρθε η φολα απο το πουθενα!!!!
Μη χαλιεσαι, παμε γι' αλλα. Διαβαζε στο site κριτικες αλλα και κουβεντες αλλων πιο εμπειρων.
Γλυτωνεις 50ρικα.
Και μια που το φερε η κουβεντα, κανε ενα κοπο και ανεβασε μια κριτικη copy - paste, για να μεινει, να τη διαβασουν πολλοι.
Εδω μολις γυρισει η σελιδα θα χαθει....
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
Σαββατιάτικη συνάντηση με cheyenne,mpouzoklidos,px75 και τον νέο μάχιμο πόρνο Sevaston Mounnick για να τσεκάρουμε τα πορνικά δρώμενα της Αθήνας....

Κασσάνδρας 4α:Νέα άφιξη, ονόματι Έμιλυ...όμορφη μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό και χαμογελαστό πρόσωπο, το στήθος σε κοινή θέα, ωραίο κορμί καλλίγραμμο αι καλή περιφέρεια.

Κασσάνδρας4β: Χρύσα: Kαστανόξανθη κοπέλα, με ωραίο πρόσωπο, κανονικό κορμί με μεγάλο ατού την περιφέρειά της....

Κασσάνδρας8γ: Mαρίνα: o μελαχροινός πειρασμός, ο ορισμός της Γυναικάρας...όπως είπε και ο Mounnick που έχασε τα λογικά του "τι όρθιο χιλιόμετρο, τι κούκλα είναι αυτή?"

Κων/πόλεως92Α: Πένυ: H γνωστή κοπέλα που αναστατώνει τα ανδρικά βράδια με γυαλάκια εμφανίστηκε σέξυ, με ενισχυμένο στήθος και ωραίο κορμί...Μες στην ενέργεια...

Λ. Αθηνών204: Kέντρα: γνωστή και από παλιότερα ωε Ρούμπυ, πολύ όμορφη κοπέλα, μελαχροινή, με ωραίο πρόσωπο και κορμί μοντελέ...Δυστυχώς οι υπηρεσίες της ακούγεται ότι θέλουν μεγάλη βελτίωση...Κάντυ: Mε ίσιο, πλέον, κοντό μαλλί, ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί, ένας από τους εν δυνάμει "δυνατούς" κοντοπούτανους" αρκεί να φτιάξει σε υπηρεσίες....Φυσικά όλες τις επισκίασε η σέξυ, νεαρή υπηρεσία, που ήταν η δεύτερη φορά που την έβλεπα και έχασα το φως μου...Πρόσωπο, μάτια, κορμί, ενέργεια....απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!

Αντιοχείας64:Σκάρλετ:αέρας έμπειρης γυναίκας στο σαλόνι, καστανόξανθη με μαλλιά μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, ελαφρώς "σπασμένο", ωραίο στήθος και κορμί με αρμονικές καμπύλες και καλή περιφέρεια...Τιμήθηκε από τον Ινδιάνο με μέτριες εντυπώσεις....

Τατοίου58(κάτω): Eμμανουέλλα: ME "περίμενε" φαίνεται μιας και με το που με είδε με άρπαξε στο δωμάτιο....Με θυμόταν, μιας και έχουμε περάσει μαζί, και έγραψα κακή κριτική.Σε ευγενικό τόνο και με ευγένεια ανταλλάξαμε απόψεις για κείνη τη βραδιά, μου ζήτησε συγγνώμη ότι ήταν μια κακή στιγμή...Μια επαναληπτική ίσως ξανακάνω. Μελαχροινή πάντως, έχει ομορφύνει και άλλο, ωραίο κορμί καλλίγραμμο...Μαζί της η Τζοάννα: Mελαχροινή και αυτή κατσαρομάλλα, με γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί καθημερινό...

Τατοίου58(πάνω): Λάουρα: γνωστή και ως "το πρόσωπο"....Απίστευτα εκφραστικά μεγάλα μάτια, ωραία επιδερμίδα, ξανθό μαλλί, και κορμί όπως πρέπει, καλλίγραμμο με τις κατάλληλες καμπύλες...Τιμήθηκε μετά από καιρό με καλές εντυπώσεις...

Βριλησσού36: Φαίη: Aυτή η κοπέλα όσο πάει και ομορφαίνει....Άψογο κορμί, στήθος εκπληκτικό φυσικό σε κοινή θέα, καλοσχηματισμένη περιφέρεια και πόδια...και από υπηρεσίες....ΆΨΟΓΗ!!!

Βριλησσού36Α: Kέλλυ: Γλυκύτατη κοπέλα, καστανόξανθη, με λίγο γαμψή μύτη, ωραίο στήθος και κορμί, μπήκε στους στόχους. Βικτώρια: Η καστανόξανθη πιτσιρίκα, με γλυκό παιδικό πρόσωπο, μεγάλο 3.5άρι φυσικό στήθος, αδύνατο κορμί και ωραία περιφέρεια...Άψογες εντυπώσεις από την πρόσφατη συνάντησή μας....
 

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
285
Κριτικές
62
Like
971
Πόντοι
6.810
Βικύ ψηλη μελαχρινη από Συγγρού 144,Πολυτεχνείου,Κατεχάκη κτλ.Πολύ καλο σερβις και ομορφη αλλά μεσα στο δωματιο καταλαβα οτι είναι εγχειρισμενη τρανς.Απορω γιατι το κρυβουν απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Βικύ ψηλη μελαχρινη από Συγγρού 144,Πολυτεχνείου,Κατεχάκη κτλ.Πολύ καλο σερβις και ομορφη αλλά μεσα στο δωματιο καταλαβα οτι είναι εγχειρισμενη τρανς.Απορω γιατι το κρυβουν απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα

Είναι γνωστό,δεν κρύβουν κάτι...
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
όχι ρε...είχαμε πολιτισμένο διάλογο...διάβασε πιο προσεκτικά....πήγα στη Λάουρα στο πάνω μαγαζί... :cheesy:

Κατανοητό  :thumbsup: ! άν καί " ό πολιτισμένος διάλογος " διαφέρει λίγο απο το " με άρπαξε στο δωμάτιο "  :grin: :grin: !!!
 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.090
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εχει δοκιμασει κανεις τη χρυσα απο μελαντιας 50 ; δειχνει πολυ καυλακι, 2 κριτικες που ειδα ειναι πολυ παλιες ... εχουμε κατι νεωτερο ;
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.970
Κριτικές
14
Like
3.900
Πόντοι
2.777
Ξινισμένος πόνος, το δράμα ενός 50άρικου

ανεβάζω την κατακρήμνιση του Γερμανικού μπλοκ σε μαύρη κριτική.

Νίκη, Μ Α Κ Ρ Υ Α

2η γκέλα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Επιγραμματική ενημέρωση από μεταμεσονυχτία Σαββατιάτικη τσάρκα συντρόφια με τους lagonisian, mpouzoklido, px75 ( αλφαβητικά)  :grin: μιας και ο φιλος λαγος ξέχασε κάποια ιδρυματα.......

Κωνσταντινουπόλεως 94: Εμιλυ

Κωνσταντινουπόλεως 92: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Η Πεννυ σε τρέλα κέφια.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Κλαούντια

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα

Κασσάνδρας 4 : Εμιλυ. New entry, νεαρή μελαψή τσιγγανοπούλα με συμπαθητικό πρόσωπο, μελαχρινή φυσικό στήθος σε κοινή θέα, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, ντυμένη με στριγκακι και μπότες πάνω από το γόνατο. Ολα εκτός πρωκτικού.

Κασσάνδρας  4Β: Η ξανθιά Χρύσα χωρίς την Αντζελίνα αυτή την φορά.

Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα και Μαριλένα

Κασσάνδρας 6 : Ιρένα

Κασσάνδρας 3(κάτω): Τζούλια η Πολωνεζάρα

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό

Κασσάνδρας  8Γ : Μαρίνα, όπως πάντα φιλική και sexy.Το γυναικάρα το θεωρούμε δεδομένο.

Λ. Αθηνών 204 : Κέντρα, ψηλή αδύνατη μελαχρινή κουκλίτσα, Κάντυ, μελαχρινή μικροκαμωμένη με πλούσιες καμπύλες. Και ο δυο ωχριούσαν μπροστά στην νεαρή Ελληνίδα υπηρεσία, στην οποία  ο λαγός έταζε «γη και ύδωρ» για να περάσει μαζί του στο δωμάτιο, μάτια όμως……….

Κηφισού 30: Ξένια και Εμιλυ

Αντιοχείας 64 : Σκάρλετ.Ξανθιά εντυπωσιακή pro milf με πλούσιες καμπύλες. Κατάθεση με μέτριες εντυπώσεις. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Θεσσαλονίκης 96 : Αλεξάνδρα και Τζίνα.. Αμφότερες νεαρές μελαχρινές.

Τατοίυ 58 (πάνω) : Λάουρα η γνωστή όμορφη ξανθιά από τον Μεγαλέξανδρο. Ο λαγός δεν άντεξε και κατέθεσε. Άντζελα. Η νεαρή αδύνατη μικροκαμωμένη με πρότερη θητεία στην αλυσίδα. Πλέον επανήλθε ξανθιά.

Τατοίου 58 (κάτω) : Εμαμνουέλα όμορφη μελαχρινή είχε πολύ ρομαντική συζητηση με τον λαγό με θέμα την προ καιρού επίσκεψη του. Τζοαννα. Όμορφη μελαχρινή που με έχει βάλεις ε σκέψεις.

Τατοίου 71 : Σαμπρίνα, η γνωστή ψηλή από την αλυσίδα Μελαντιας 50 κλπ

Βριλησσού 60: Μάγια. Η μελαχρινή πιπίνα με θητεία στη Γερμανική ούσα αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Βριλησσού 46: Κλειστό

Βριλησσού  42: Μαργκώ και Σάσα.

Βριλησσού 36: Φαίη. Έχει πάρει τα απαραίτητα κιλά  στην περιφέρεια, το στήθος της είναι πλέον τύμπανο κα φτιάχτηκα μόνο που την είδα. Και όχι μονό εγώ. Σύντομα επαναληπτική.

Βριλησσού 36Α: Βικτώρια και Κέλλυ. Δυο νεαρής δροσερες κοπέλες με άριστες αναμνήσεις. Σε  κοινή θέα το πλούσιο στήθος και για τις δυο κοπέλες.

Βριλησσού 55: Βίκυ.Η νεαρή «Ισπανίδα» που τίμησα προ μηνός περίπου με πολύ καλές εντυπώσεις. Με καυλάντισε αρκετά και ξύπνησε και πάλι τον μικρό Cheyenne παρά την πρόσφατη κατάθεση στην Σκαρλετ. Ευτυχώς επεκράτησε η λογική…..

Η βραδιά τελείωσε (ή μάλλον το πρωί μας βρήκε)με βρώμικο στην γνωστή καντίνα………
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Εχει δοκιμασει κανεις τη χρυσα απο μελαντιας 50 ; δειχνει πολυ καυλακι, 2 κριτικες που ειδα ειναι πολυ παλιες ... εχουμε κατι νεωτερο ;
Εγω μαζι της πριν ενα χρονο πειπου στο Λ.Α. 373 ειχα μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου.
 

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
103
Like
12
Πόντοι
1
Ο "κυριος" που δουλευει κωνσταντινουπολεως 92α με την Στελλα ο γκριζομαλης να ειναι λιγο πιο ευγενικος...

Επειδη εχω ξαναπερασει με την στελλα και ηθελα κατι διαφορετικο,αρνηθηκα ευγενικα να περασω στο δωματιο,φευγωντας εκλεισε την πορτα του στουντιο πολυ δυνατα(και καλα εκνευρισμενος)...
Συνεχιστε τετοια συμπεριφορα και θα δειτε το χρωμα το καφε με το κυαλι....
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.970
Κριτικές
14
Like
3.900
Πόντοι
2.777
Όλες αυτές οι Ουγγαρέζες τουρίστριες, που φέρνουν κατά καιρούς οι Γερμανοί, είναι φανερό ότι έρχονται για αρπαχτή. Εσύ νομίζεις ότι κάποια που έχει συνηθίσει στις 200άρες θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για ένα "ψωροπενηντάρι";

δεν ήξερα την κακομαθημενιά τούτη...!!!

κι αν είναι έτσι, τότε πόσο εξυπνάκηδες είναι να συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο σε καλό πελάτη;
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.492
Κριτικές
31
Like
1.332
Πόντοι
6.305
δεν ήξερα την κακομαθημενιά τούτη...!!!

κι αν είναι έτσι, τότε πόσο εξυπνάκηδες είναι να συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο σε καλό πελάτη;
Ξέρουν τί κάνουν..Γνωρίζουν πώς ο νεο-έλληνας δεν έχει καταναλώτική συνείδηση ούτε σ'αυτό το θέμα..άρα? θα βγούμε, θα πούμε ένα <<συγγνώμη,θα προσπαθήσουμε να μη ξανασυμβεί>> και τέλος.. Ο πελάτης θα πειστεί,θα ξαναπάει και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
 

Επισκέπτης
Ξέρουν τί κάνουν..Γνωρίζουν πώς ο νεο-έλληνας δεν έχει καταναλώτική συνείδηση ούτε σ'αυτό το θέμα..άρα? θα βγούμε, θα πούμε ένα <<συγγνώμη,θα προσπαθήσουμε να μη ξανασυμβεί>> και τέλος.. Ο πελάτης θα πειστεί,θα ξαναπάει και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.970
Κριτικές
14
Like
3.900
Πόντοι
2.777
Ξέρουν τί κάνουν..Γνωρίζουν πώς ο νεο-έλληνας δεν έχει καταναλώτική συνείδηση ούτε σ'αυτό το θέμα..άρα? θα βγούμε, θα πούμε ένα <<συγγνώμη,θα προσπαθήσουμε να μη ξανασυμβεί>> και τέλος.. Ο πελάτης θα πειστεί,θα ξαναπάει και ούτε γάτα ούτε ζημιά..

ναι, ήταν επιπόλαιοι και μάλιστα κατ'εξακολούθησιν.
Επομένως υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά, τουλάχιστον για μένα έφαγαν ότι έφαγαν.
Ευτυχώς ακόμη δεν έχουν εξαπλωθεί παντού.
 

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Μηνύματα
202
Like
0
Ξέρουν τί κάνουν..Γνωρίζουν πώς ο νεο-έλληνας δεν έχει καταναλώτική συνείδηση ούτε σ'αυτό το θέμα..άρα? θα βγούμε, θα πούμε ένα <<συγγνώμη,θα προσπαθήσουμε να μη ξανασυμβεί>> και τέλος.. Ο πελάτης θα πειστεί,θα ξαναπάει και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Καλημέρα φίλοι μας, βλέπω ξαναρχίσαμε την εβδομάδα δυναμικά, λοιπόν οι κοπέλες που έρχονται παίρνουν ένα δοκιμαστικό χρόνο για να δούμε πως θα ανταποκριθούν στην αγορά.
Όταν τρέχεις λοιπόν κάτι δεν ξέρεις πως αυτό θα ενσωματωθεί, του δίνεις το χρόνο του, προσπαθείς να το καθοδηγήσεις και από εκεί και πέρα κάνει η δεν κάνει, απλά τα πράγματα.
Εσείς τώρα μας λέτε δεν κάνει, ο.κ., εμείς πρέπει να την δοκιμάσουμε πριν? τι είμαστε? σαν κάτι άλλους που πάνε και παριστάνουν τους πελάτες και δοκιμάζουν τις γυναίκες που εργάζονται στα στούντιο τους, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και να θέλαμε είναι τόσες πολλές που δεν τις προλαβαίνουμε. Κάνουμε  εδώ και δυο με τρία χρόνια μια προσπάθεια, φέρνουμε καινούργιες κοπέλες από το εξωτερικό- ενώ αλλού τρώτε τις ίδιες και τις ίδιες λες και θα τις παντρευτείτε :2funny:-, ξέρουμε ότι από αυτές τις 10, η 1 θα μας βγει καλή ,αλλά όταν κάνεις βήματα και προχωράς μπροστά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Τώρα ό άλλος στο τριγγέτα έγραψε κριτική για την μόνικα με τίτλο μουνάρα, έμεινε ικανοποιημένος και έβαλε 3, απίστευτο!!! θυμάστε τι ντόρος έχει γίνει με την μόνικα, ότι είναι παλτό, κομοδίνο, ξεπέτα κ.τ.λ. επιμείναμε με την κοπέλα και έχει γίνει μια από τις καλύτερες στις υπηρεσίες γιατί από εμφάνιση είναι τούμπανο έτσι και αλλιώς, με την βίκυ γράφουν όλοι στην σελίδα της  και εδώ αν είναι τρανς η δεν είναι, η κοπέλα έχει θέμα ,βγήκαμε παρακαλέσαμε θερμά, να μείνει το θέμα και μόνο στην κριτική για την δουλειά της, τίποτα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, κάποιος άλλος έγραψε ότι το κρύβουμε, τι να κρύψουμε η γυναίκα εργάζεται τουλάχιστον πέντε με επτά χρόνια σε εμάς και προηγούμενα στούντιο ,την ξέρει κόσμος και ντουνιάς.  Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom