Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα ομορφουλες απο στουντιο φαντασυ :)καλη δουλεια να εχετε :)
 

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
817
Like
0
Καλησπερα σας περιμένω σήμερα από της 18:00 μέχρι της 04:00 το πρωί στην Θησεως 40( πάνω )  " ΑΠΟΛΑΥΣΗ " 1000% ΕΓΓΥΗΣΗ  !!!!!!  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
580
Πόντοι
8.805
Ο γύρος των studio σε δυο ημέρες………..

Ξεκίνημα mega τσάρκας απόγευμα Σαββάτου γύρω στις 20:00 συντροφιά με τους zidane68 και px75 :

Κωνσταντινουπόλεως 61 : Νατάσσα. Η επονομαζόμενη με την πεταλούδα. Από τις παλιότερες καραβάνες στα studio.

Ιεροφαντών 9: Βανέσα εκ Ταϋλάνδης κατά δήλωση του κύριου επί της υποδοχής. Μελαχρινή pro milf στον μέσο όρο, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Από 40 ευρώ.

Ευνειδών 5 : Βίκυ. Κοντή ξανθή, αδιάφορη pro milf. Από 20 ευρώ

Ιάκχου 7Α : Άνοιξε και πάλι μετά από αρκετό καιρό. Η Ελβιρα το εργαζόμενο κορίτσι. Η γνωστή milf αpο το Φυλής 104 μέχρι πρόσφατα και σαν Μελινα από το Βριλησσου 60 – Ιππονακτος 14. Αρκετά αδυνατισμένη, ντυμένη με μαύρο fish net. Στο ισόγειο πρόκειται να λειτουργήσει studio με κορίτσια που διόρθωσαν ένα λάθος της φύσης….

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Σόνια και Κλαούντια. Δυο κορίτσια με κοινά χαρακτηριστικά τόσο στην εμφάνιση τους, όσο και στην πορεία τους. Ψηλές, μελαχρινές, αδύνατες. Αρκετά ευδιάθετες και ομιλητικές στο σαλόνι τα είπαμε για λίγο, μιας και γνωριζόμαστε καλά από το πέρασμα τους από το παλε ποτέ «Μέγαρο» της πλατείας Βαθη, Amnezia

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Λάουρα. Ψηλή ξανθιά με πολύ αριστοκρατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Την θεωρώ μια από τις πλέον ευγενικές φυσιογνωμίες των studio. Φορούσε ένα κόκκινο στράπλες και μαύρο στριγκακι. Μαζί της η μόνιμη «παρτενερς της» Ντορινα. Νεαρή μελαχρινή με τα σπαστά μαλλιά της μέχρι τους ώμους, ωραίο πρόσωπο. Ντυμένη με λευκό καυτό σορτσάκι και μαυρο σουτιέν με ασημένια στρασάκια. Δίκαια κατά την άποψη μου θεωρούνται ένα από τα καλυτέρα δίδυμα αυτή την εποχή. Για μια ακόμα φορά ο κύριος Βασίλης, ο υπεύθυνος επί της υποδοχής, ευγενέστατος,

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Εμιλυ. Νεαρή ψηλή, σκουρόχρωμη, με μαύρα μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή στο σαλόνι και πολύ θετική ενέργεια.

Κωνσταντινουπόλεως  92 : Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως  94 : Κλειστό

Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Λάουρα. Η μελαχρινή με τα μακριά ίσια μαλλιά και το φυσικό στήθος – θαύμα της φύσης. Από τις ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή.

Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Αλεξάνδρα Νεαρή μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά. Αδύνατη σχετικά με πλούσιο ενισχυμένο στήθος.

Κασσάνδρας 6 : Σαμανθα Ψηλή νταρντάνα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Μέχρι πρόσφατα στο Φυλής 104, Μπουζιανη 2, Αθανασίας 3. Με πρωκτικό στο πρόγραμμα της. Κορινα νεαρή μελαχρινή. Με ωραίο σώμα, χωρίς όμως το απαραίτητο sex appeal.

Κασσάνδρας 4Γ : Λουΐζα Ξανθή με ισια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο. Γνωστή από το Βουλιαγμένης 68 και Βριλησσου 42. Ρωξάνη Νεαρή μελαχρινή στον μέσο όρο κατά την άποψη μου.

Κασσάνδρας 4Β: Αλεξία Ψηλή κλασσατη Ρωσίδα με ίσια καστανά μαλλιά. Τζούλια Όμορφη νεαρή εκ Πολωνίας, με γαλάζια μάτια που κάνουν καλή αντίθεση με τα μαύρα μακριά μαλλιά της. Ωραίο σώμα, με φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 4 (πάνω) : Άννα η μελαχρινή καλλονή του ομίλου.

Ιερά οδός 66: Ραφαέλα Νεαρή καστανή με ανταύγειες., ωραίο σώμα Αλινα νεαρή επίσης με ίσια μαλλιά καστανά μέχρι τους ώμους, ντυμένη με μαύρο δικτυωτό καλσόν.

Σπύρου Πάτση 50 : Κλειστό (αναμενόμενο)

Σπύρου Πάτση 40 : Βικτώρια. Πανέμορφη ξανθιά ψηλή Ρωσίδα αλλά με πολύ ξένο και αγενές σαλόνι, Κρίμα. Μέχρι πρότινος Βουλιαγμένης 68 – Βριλησσού 42

Σπύρου Πάτση 27 : Μαρία μελαχρινή με πλούσιο φυσικό στήθος. Τζένη αδιάφορη μελαχρινή χωρίς καποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Προγράμματα από 40 το απλό και με  30 το απλό, απλό , απλό, όπως μας ανακοινώθηκε από την καλοστεκούμενη υπηρεσία. Σε σχετική ερώτηση το τι περιλαμβάνει, σήκωσε αμήχανα τους ώμους.

Σερβίων 26 : Λανα. Η ξανθή γνωστή βετεράνος gilf.

Δοξάτου 2Α : Κλειστό (αναμενόμενο)

Κωνσταντινουπόλεως 128 : Κλειστό. Πλέον και η επιγραφή studio έχει αφεραιθει από το μπαλκόνι. Μάλλον θα έκλεισε οριστικά

Κωνσταντινουπόλεως  130: Τρεις μελαμψές Λατινες Ρακελ Ψηλή νταρντάνα με αρκετά μεγάλη περιφέρεια,  Κρυσταλ μικρόσωμη αδιάφορη και Σαρα η πιο αξιοπρόσεκτη από τις τρεις με ωραίο σώμα και χαρακτηριστικά

Κωνσταντινουπόλεως  132: Δυο «Σοκολάτες» επίσης Καρολίνα εκ Βραζιλίας. Νεαρή με ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια.  Πατριτσια η γνωστη βενεζουελανα από το Πειραιώς 193, Κηφισού 30

Πειραιώς  198 : Νικολ Όμορφη καστανή με ίσια μαλλιά και ωραίο σώμα, αλλά άκρως αντισεξουαλικο σαλόνι.

Πειραιώς 193 : Ξενια Ψηλή ξανθή, με έκφυλο πρόσωπο. Ωραίο σώμα παρουσιάστηκε topless. Ταυτόχρονη άφιξη για τις Μόνικα και Κωνσταντίνα που θα αναλάμβαναν την τρίτη βάρδια. Η ώρα πλέον ήταν 23:00

Πειραιώς  121 : Κλειστό

Θαρύππου 10 : Κλειστό

Ιππόνακτος 14 : Εμμανουέλλα Αδιάφορη καστανή με σγουρά μακριά μαλλιά

Φραντζή 47 : Σάρα Ψηλή αδύνατη νεαρή, ξανθή με τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, εργάζεται και Σπύρου Πατση 40, Τατοιου 72 με το όνομα Αλεξία.

Ηλία Ηλιού 82 : Αλινα η γνωστή Λευκορωσία, απο τις πλέον σταθερές άξιες του χώρου.

Βούρβαχη 19 : Σαντυ Καλοδιατηρημένο ξανθό Milf

Συγγρού 144 : Μόνικα Από τις πιο όμορφες κοπέλες της βραδιάς Ψηλή μελαχρινή με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Αριστοτέλους  6 : Κλειστό

Αριστοτέλους  5 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν….

Τριγγέτα 3 : Παμελα Ξανθή με πλούσιο στήθος από σιλικόνη. Γνωστή σε αρκετούς από το πέρασμα της στην Κασσάνδρας σαν Κάτια.

Θησέως 365 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν….

Ελευθερίου Βενιζέλου 79 :  Ελεονόρα Όμορφη ψηλή αδύνατη κοκκινομάλλα με μαύρο δερμάτινο καυτό σορτσακι να αναδεικνύει τις καμπύλες της. Η Εύα που ήταν μαζί της στην βάρδια, μελαχρινή αρκετά άπειρη δεν νομίζω να έχει τύχη σε σύγκριση με την Ελεονόρα.

Ελευθερίου Βενιζέλου  35 : Δυο εντυπωσιακές κοπέλες. Εμμανουέλλα Ψηλή, μελαχρινή με ωραίο σώμα. Ανατολικά χαρακτηριστικά, Την είχα τιμήσει πριν αρκετό καιρό στο Κεφαλληνίας 75 με καλές εντυπώσεις. Αντρέα μελαχρινή επίσης, με κοντά μαλλιά και ωραίο σώμα. Εργάζεται και σαν Τζου στο Μπουζιανη 2, όνομα με το όποιο ξεκίνησε στο Βριλησσού 55.

Ελευθερίου Βενιζέλου  40 (1ος όροφος) : Έλενα Η ψηλή μελαχρινή, με το ωραίο πρόσωπο, μακριά μαλλιά και πλούσιο ενισχυμένο στήθος.

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (2ος όροφος) : Σαντρα Η Γερμανίδα πορνοσταρ από τις ταινίες της ΣΙΡΙΝΑ.

Κατεχάκη 5 : Αντζελίνα Όμορφη νεαρή ξανθιά, με καλλίγραμμο σώμα. Με πρωκτικό στο προγράμματα της κάτι που συγκίνησε ιδιαιτέρα τον zidane που την έβαλε στα υπόψη . Και η Τζέσικα αρκετά αξιόλογη παρουσία. Μελαχρινή με ωραίο σώμα, ντυμένη με λευκά εσώρουχα και λευκές δικτυωτές κάλτσες.

Κατεχάκη 8 : Ντανιελλα Αδιάφορη μελαχρινή pro milf

Βριλησσού  60 (πάνω) : Μαντόνα. Μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα. Ξανθιά, με όμορφο πρόσωπο, πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά ομιλητική και γελαστή στο σαλόνι. Μια παρουσία που ο κάθε στουντιακιας που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει στο παλμαρε του.

Βριλησσού   60 (κάτω) : Στο άκουσμα του ονόματος της Αλεξία αποχωρήσαμε, μιας και πρόκειται για την κοπέλα που συναντήσαμε στο Κασσάνδρας 4Γ στην απογευματινή βάρδια.

Βριλησσού  46 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν….

Βριλησσού 42 : Ρεγγίνα  Καστανή pro milf με ωραίο σώμα, γλυκό πρόσωπο  και Σοφία, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της το πλούσιο στήθος της. Ευγενικές και ομιλητικές και οι δυο στο σαλόνι τους.

Βριλησσού 36  : Μαρκελα Νεαρή ξανθή, με γλυκό πρόσωπο και ωραίες αναλογίες. Μιλήσαμε αρκετά στο σαλόνι σε πολύ φιλικό κλίμα συντρόφια και με την κυρία Χαρά, την ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής.

Βριλησσού  36Α: Τζένη Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή κατά την άποψη μου πάντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, φυσικό στήθος, ωραίο πρόσωπο, καλές αναλογίες. Με πολύ καλες αναμνήσεις για τις υπηρεσίες της, μετά από την προ μηνών εμπειρία μου μαζί της.

Βριλησσού  55: Σαμπρίνα Ψηλή, ξανθιά αδύνατη με φουλ περίγραμμα.

Βριλησσού  24: Κλειστό (αναμενόμενο)Η ώρα πλεον ηταν 03:00

Γενικό συμπέρασμα ο πολύ λίγος κόσμος που κυκλοφορούσε και αρκετά περιορισμένη πλέον η παροχή της υπηρεσίας, του ελευθέρου στοματικού και 69.

Ουφ τέλειωσα !!! Μιάμιση ώρα γραφώ……….

Τα υπόλοιπα αύριο……………

 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.883
Κριτικές
91
Like
3.054
Πόντοι
5.435
CHE αυτό το σορτς της Ντορίνας ήταν όλα τα λεφτά αν και σε εμάς εμφανίστηκε στην αρχή με αυτό, αλλα μετά αλάξανε και οι δύο πολλές φορές εσώρουχα  :2funny:
Εγώ έψαχνα να τα βρω απο εδώ και απο εκεί για να τους τα δώσω μετά το τέλος του "παρτυ"  :new_shocked:
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.543
Κριτικές
200
Like
1.191
Πόντοι
2.310
Φϊλε Cheyenne (κι ας μην γνωριζόμαστε) ήτανε στραβό το κλημα τοφαγε και ο γαιδαρος (=είχαμε την οικονομική κρίση εγιναν και τα ...υγειονομικά) οπότε ακόμη λιγότερος ο κόσμος (και επιπλέον 69, ακα κτλ. γιοκ!). Χαρά στο κουράγιο σας να τσαρκαρετε και κυρίως εσύ να γράψεις. Μού επιτρέπεις μιά παρατήρηση? Νομίζω ότι η Πατρίτσια δουλευει στο Π193 & ΛΑθ318 και όχι στο Κηφ30 (απότι βλεπω από τα προγράμματα στο ιντερνετ δηλ.) Ευχαριστούμε πάλι για την ξενάγηση!


Φίλε kerveras
(κι ας μην γνωριζόμαστε επίσης) όντως έκανες bachelors παρτυ (ή να το πω bachelor's παρτουζα επί το ορθότερον?). Με τις υγείες σας και η ώρα η καλή για το γάμο! (Σε πειράζω: η .... μέλλουσα ξέρει γι αυτά?). thnx!
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
580
Πόντοι
8.805
Φϊλε Cheyenne (κι ας μην γνωριζόμαστε) ήτανε στραβό το κλημα τοφαγε και ο γαιδαρος (=είχαμε την οικονομική κρίση εγιναν και τα ...υγειονομικά) οπότε ακόμη λιγότερος ο κόσμος (και επιπλέον 69, ακα κτλ. γιοκ!). Χαρά στο κουράγιο σας να τσαρκαρετε και κυρίως εσύ να γράψεις. Μού επιτρέπεις μιά παρατήρηση? Νομίζω ότι η Πατρίτσια δουλευει στο Π193 & ΛΑθ318 και όχι στο Κηφ30 (απότι βλεπω από τα προγράμματα στο ιντερνετ δηλ.) Ευχαριστούμε πάλι για την ξενάγηση!
Η Πατριτσια οντως δουλευει και στο ΛΑΘ 318.
Στο Κηφισου 30 εργαζοταν παλιοτερα.

Ειναι χαρα μου να σας "ξεναγω".
 

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.703
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
Φϊλε Cheyenne (κι ας μην γνωριζόμαστε) ήτανε στραβό το κλημα τοφαγε και ο γαιδαρος (=είχαμε την οικονομική κρίση εγιναν και τα ...υγειονομικά) οπότε ακόμη λιγότερος ο κόσμος (και επιπλέον 69, ακα κτλ. γιοκ!). Χαρά στο κουράγιο σας να τσαρκαρετε και κυρίως εσύ να γράψεις. Μού επιτρέπεις μιά παρατήρηση? Νομίζω ότι η Πατρίτσια δουλευει στο Π193 & ΛΑθ318 και όχι στο Κηφ30 (απότι βλεπω από τα προγράμματα στο ιντερνετ δηλ.) Ευχαριστούμε πάλι για την ξενάγηση!


Φίλε kerveras
(κι ας μην γνωριζόμαστε επίσης) όντως έκανες bachelors παρτυ (ή να το πω bachelor's παρτουζα επί το ορθότερον?). Με τις υγείες σας και η ώρα η καλή για το γάμο! (Σε πειράζω: η .... μέλλουσα ξέρει γι αυτά?). thnx!


ο γαμπρος μας το επεζε και δησκολοσς και καλα δεν θελω δεν θα μου σηκωνετε και τετοια οσο για τιν μελλουσα αν ο κερβερας δεν θελει να τα μαθει ολλα θα πρεπει να πληρωσει παρα πολλα τον κραταω στο χερι
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
καλα το Ιεροφάντων 9 έχει ακόμα τον τσάτσο αυτο; Την τελευταία φορά που πήγα σκευτόμουν να περάσω σε Πάολα αλλα δεν αισθάνομαι άνετα με αυτόν απέξω...
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.883
Κριτικές
91
Like
3.054
Πόντοι
5.435
Φϊλε Cheyenne (κι ας μην γνωριζόμαστε) ήτανε στραβό το κλημα τοφαγε και ο γαιδαρος (=είχαμε την οικονομική κρίση εγιναν και τα ...υγειονομικά) οπότε ακόμη λιγότερος ο κόσμος (και επιπλέον 69, ακα κτλ. γιοκ!). Χαρά στο κουράγιο σας να τσαρκαρετε και κυρίως εσύ να γράψεις. Μού επιτρέπεις μιά παρατήρηση? Νομίζω ότι η Πατρίτσια δουλευει στο Π193 & ΛΑθ318 και όχι στο Κηφ30 (απότι βλεπω από τα προγράμματα στο ιντερνετ δηλ.) Ευχαριστούμε πάλι για την ξενάγηση!


Φίλε kerveras
(κι ας μην γνωριζόμαστε επίσης) όντως έκανες bachelors παρτυ (ή να το πω bachelor's παρτουζα επί το ορθότερον?). Με τις υγείες σας και η ώρα η καλή για το γάμο! (Σε πειράζω: η .... μέλλουσα ξέρει γι αυτά?). thnx!
φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να είσαι καλά. Η μέλλουσα δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν αυτά  :2funny:
βαδίζω εκ του ασφαλούς  :2funny: :2funny:
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.883
Κριτικές
91
Like
3.054
Πόντοι
5.435
ο γαμπρος μας το επεζε και δησκολοσς και καλα δεν θελω δεν θα μου σηκωνετε και τετοια οσο για τιν μελλουσα αν ο κερβερας δεν θελει να τα μαθει ολλα θα πρεπει να πληρωσει παρα πολλα τον κραταω στο χερι
εσύ ρε τσαπάρα που μας το έπαιζες άνετος, είδα τα χαϊρια σου  :zombie:
άσε που δεν πρέπει να μιλάς εσύ για πληρωμές γιατί ξέρεις σε ποιά θα ανοίξω το στόμα μου... :2funny:
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Κερβερα εισαι μεγαλος αλητης μας καυλωσες με την κριτικη σου.αληθεια ποσο πηγε το μαλλι;
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τα σεβη μου στον ινδιανο για την ενημερωση
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.543
Κριτικές
200
Like
1.191
Πόντοι
2.310
εσύ ρε τσαπάρα που μας το έπαιζες άνετος, είδα τα χαϊρια σου  :zombie:
άσε που δεν πρέπει να μιλάς εσύ για πληρωμές γιατί ξέρεις σε ποιά θα ανοίξω το στόμα μου... :2funny:

Μάγκες, σε αυτές τις φάσεις και ιδιαιτερα και ειδικότερα υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες σας είναι εύκολο να είναι χαβαλές και λίγότερο σεξ. Δικαιολογούνται οι .... καθυστερήσεις. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω. Μην σπαμάρω άλλο.

Πρέπει να παραδεχτεί κανείς ότι ήταν ευκαιρία για το μαγαζί η όλη φάση (ακόμη και εάν έχασε καποιους πελάτες ενόσω ήσασταν, αν και και εσείς δεν πήαγτε τζάμπα). Άλλη διάσταση, αλλοιώς ακούγεται το στουντιο, κτλ.
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.883
Κριτικές
91
Like
3.054
Πόντοι
5.435
Μάγκες, σε αυτές τις φάσεις και ιδιαιτερα και ειδικότερα υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες σας είναι εύκολο να είναι χαβαλές και λίγότερο σεξ. Δικαιολογούνται οι .... καθυστερήσεις. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω. Μην σπαμάρω άλλο.

Πρέπει να παραδεχτεί κανείς ότι ήταν ευκαιρία για το μαγαζί η όλη φάση (ακόμη και εάν έχασε καποιους πελάτες ενόσω ήσασταν, αν και και εσείς δεν πήαγτε τζάμπα). Άλλη διάσταση, αλλοιώς ακούγεται το στουντιο, κτλ.
αυτό έλεγα και εγώ, ότι θα γίνει πιο πολύ χαβαλές παρά θα πηδήξουμε. Άσε που εγώ ήταν το 3ο  :fuck1: που είχα ρίξει μέσα στην ημέρα, αλλά παρόλαυτά οι κοπέλες πάλι μας κάνανε τούρμπο  :pipa2:
 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
[size=20pt]YANNA
Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

 
      :kissass: :kissass: :kissass:
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 07/05  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα/Τζουλια[/url] - www.kassandras3-kato.com/zeta]Ζετα/Λολιτα[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): Λουιζα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα/Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - Νεα αφιξη/Νεα αφιξη/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Καταλινα - www.kassandras4c.com/roxani]Ρωξανη[/url] - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια/Αλισια[/URL]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/roxani]Ρωξανη[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Κορινα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): ? - Νικολετα - Σαμπρινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - Εμμανουελα - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]

Θησεως 40(κατω): Στελλα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Εφη/Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love Pornostar[/url] - www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love Pornostar[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom