καλημερα1η νικολ της κασσανδρας ειναι η ελλη h βουλγαρα απο τη φυλης??
(τζαμπα βεβαια βαζω το ερωτηματικο...)
πριν την σιλικονη
και μετα
πριν την σιλικονη
και μετα
Ουτε αυτη ειναι!!!μουνα η ρομινα
Πριν λιγο........Βουλιαγμενης 83 Ρομινα!!!Τι να λεμε τωρα.....
Καρεα 30: Σαρα, Τζινα και αλλη μια.....ουτε που την ειδα καθως μολις ακουσα Τζινα πληρωσα και ανεβηκα δωματιο!!!Τι πουταναρα ειναι αυτη η γκομενα.......Στις υπηρεσιες εχει ξεπερασει ακομα και το Μαρινακι η ατιμη!!!Το σωμα λαμπαδα αλλα στο προσωπο δεν τη φτανει!!!
Βριλησσου 55: Η ευγενεστατη υπηρεσια μου παρουσιασε την Εμιλυ!!!Ειχα πολυ καιρο να τη δω......εχει χαλασει αισθητα το κοριτσι αλλα ο πατος πατος!!!
Βριλησσου 57: Ιουλια!!!Νεο ρουμανικο πιπινι σκετος μουνος!!!Φτυστη η Ναταλι Θανου ενα πραγμα!!!Για τα ενδοτερα ας μας φωτισει καποιος που εχει δοκιμασει!!!
Βριλησσου 36: Πενυ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Μια που μπηκα και μια που βγηκα καθως ειχε δουλεια το κοριτσι και τετοιες ωρες δεν εχουμε κουραγια για αναμονες!!!
![]()
Ναι, η Ελλη ειναι στουντιακη ξεπετα πλεονκαλημερα1η νικολ της κασσανδρας ειναι η ελλη h βουλγαρα απο τη φυλης??
πριν την σιλικονη
και μετα
Τέτοιος κώλος δεν υπάρχει πουθενά.![]()
Καρεα 30: Σαρα, Τζινα και αλλη μια.....ουτε που την ειδα καθως μολις ακουσα Τζινα πληρωσα και ανεβηκα δωματιο!!!Τι πουταναρα ειναι αυτη η γκομενα.......Στις υπηρεσιες εχει ξεπερασει ακομα και το Μαρινακι η ατιμη!!!Το σωμα λαμπαδα αλλα στο προσωπο δεν τη φτανει!!!
Nai αλλα το Μιλφ εκ Ρωσσιας θελει και εξτρα 20αρικακι για να σου τσουγκρισει το ποτηρι !!!Γερό ποτήρι η κυρία.![]()
Αλλο πιο γερό ποτήρι που δοκίμασα πριν απο λίγο είναι η Νταιάνα απο Κασσάνδρας.Ρωσσιδάρα με πλαστικούς βύζους και πολύ καλό σώμα.Κατά τη γνώμη μού το καλύτερο owo και cim που κυκλοφορεί.![]()
![]()
![]()
![]()
συνολο 100 δηλαδη???Nai αλλα το Μιλφ εκ Ρωσσιας θελει και εξτρα 20αρικακι για να σου τσουγκρισει το ποτηρι !!!![]()
![]()
![]()
Δε θα το λεγα !!! ;)ιδιακαποια στιγμη πηρα κατι κιλακια παραπανω αλλα τα ξαναεχασα ;)
ε κατι πρεπει να δωκω σαν αρχη στην κυρα λιτσα για να γινει η προσεγγιση..Αλλα νομιζω οτι και με 150 την περνεις εξω ευκολα οποτε τσαμπα φραγκα !!!
δεν γινεται..Γαματο ελα στο νησι !!!![]()
![]()
Συνηθως milfakia.Σερβιων 26 χθες με την Άννα-Μαρια!Δεν υπάρχει αυτο που έζησα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!Γαμω τις καβλες μου γαμω!
Ξερει κανεις να μου πει τι παίζει εκι απο κοπελς?Γιατι ο χωρος ειναι καλος και πανω απολα μακριά απο βλεματα.
Δεν ξερω καμια από αυτέςΣυνηθως milfakia.
Τις βαρδιες εκει καλυπτουν συνηθως η Στεφανια απο Βουρβαχη 19, Κατερινα και Νικη απο Αγιου Μελετιου, η Ταμαρα, ενα αλλο δυνατο μιλφ, η Αλεξανδρα απο Κωνσταντινουπολεως 61.
Επισης δουλευει και η Βανεσσα, νεαρη κοπελα που εργαζεται εμ αλλο ονομα σε αλλα studio.
Συνηθως milfakia.
Τις βαρδιες εκει καλυπτουν συνηθως η Στεφανια απο Βουρβαχη 19, Κατερινα και Νικη απο Αγιου Μελετιου, η Ταμαρα, ενα αλλο δυνατο μιλφ, η Αλεξανδρα απο Κωνσταντινουπολεως 61.
Επισης δουλευει και η Βανεσσα, νεαρη κοπελα που εργαζεται εμ αλλο ονομα σε αλλα studio.
Καλη διαθεση να εχεις και θα μαθεις.....Δεν ξερω καμια από αυτές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ ποια προτεινεις?Καλο μιλφ να γλύφει αρχιδια γιδια και ολα να τα ρουφαει ξερεις?
Γαματο ελα στο νησι !!!![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/38314756658674468401.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ξέρω για αυτόν αλλά εγώ είμαι ήδη στο λιμάνι !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σου βρήκα και κάτι σαγιονάρες μούρλια σε λουστρίνι!!!!! αχαχααχχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
Τελειος κωλος και τελεια κωλοτρυπιδα!!!Τέτοιος κώλος δεν υπάρχει πουθενά.![]()
![]()
![]()
Αν τις πάρεις και τις 2 μαζί θα σου φύγει το κλαπέτο!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελειος κωλος και τελεια κωλοτρυπιδα!!!
![]()
![]()
Να υποθεσω οτι θα το ντουετο παει 160? :-