αλλά σαν βενεζουελα μου φάνηκε η προφορά![]()
Ναι το έκαψε τελείως εκεί ο τύπος.
Κάνει μπαμ ότι είναι Ρουμάνα χωρίς πολλά πολλά.
αλλά σαν βενεζουελα μου φάνηκε η προφορά![]()
Φυλής 54 κάτω: Ορόρα, μελαμψή, με μεγάλο φυσικό στήθος, φορούσε γυαλιά και αυτή αρκετά συμπαθητική. Απλό πρόγραμμα.
Πέρασες με τη συγκεκριμένη?Εμφανησιακά πως ήταν?
φίλτατε δυναμίτη και τα Ιάσωνος 1β και 1γ παραμένουν και αυτά κλειστά;είχε κάτι ερείπια με φουλ σέρβις εκεί και σκέφτομαι να τα επισκεφτώ αύριο.ευχαριστω εκ των προτέρωνTo Ιασωνος 1 (γωνιακό απέναντι) έχει να δει σοβαρό κορμί από την εποχή της Καρολινας που πήγε μετά Φυλής. Για υπηρεσιες μόνο μία Μαρίνα έχει αλλά αυτή δεν βλέπεται. Προς το παρόν κλειστό.
Στον όροφο Ιάσωνος 2 η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από άποψη κορμιών
μιας που έχει ποικιλια και ορισμένες είναι οκ. Από υπηρεσιες, οφειλω να πω
ότι το μαγαζί εινσι πολύ σοβαρό
και καλύπτει τους πάντες.
Είναι όμως κι αυτό κλειστό.
![]()
φίλτατε δυναμίτη και τα Ιάσωνος 1β και 1γ παραμένουν και αυτά κλειστά;είχε κάτι ερείπια με φουλ σέρβις εκεί και σκέφτομαι να τα επισκεφτώ αύριο.ευχαριστω εκ των προτέρων
Αν περάσεις το 20λεπτο χωρίς να την ''κάνει'' η ταναπου,παντού..Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω μπουρδελο που η τσατσα μπαινει μεσα στο δωματιο την ωρα της πραξης ?![]()
Αν περάσεις το 20λεπτο χωρίς να την ''κάνει'' η ταναπου,παντού..
Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω μπουρδελο που η τσατσα μπαινει μεσα στο δωματιο την ωρα της πραξης ?![]()
Πέρασα ναι. Είναι η Φωτεινή που δούλευε εκεί και πριν 4 χρόνια. Ψηλή, ποδαρες, καλό κορμί, άγριο πρόσωπο.
είσαι πολύ ωραίος φίλε μου.ευχαριστω.βασικα την Στέλλα η τη μαρίνα έψαχνα να βρω για υπερφουλ προγράμματα όπως και να έχει να σας καλά.αν τελικά κατέβω θα ενημερωσωΚλειστά κι αυτά.
Αν ψάχνεις το ερείπιο Στελλα (του 1γ)
που έχει πλούσιο προγραμμα, νομίζω ότι την έχω πετύχει σε ξενοδοχείο
να περιμένει πελάτη. Πιστεύω ότι ήταν αυτή αν και ήμασταν στα 10 μέτρα διαγώνια
και για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα
να επαληθευσω. Από κει και πέρα μπορείς να βρεις την Μπελλα αν ανοίξουν που κάνει επισης πλούσιο προγραμμα. Επίσης ερείπιο.
Στο μεσαίο 1β (όροφος) δεν έχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μιας που παίζει πολύ το απλό πρόγραμμα.
Αν πετυχεις μία Χριστίνα μελαχρινή πετιτ δεξιά που πηγε πριν φύγει για την χώρα της (δεν μπόρεσε να επιστρέψει Σεπτεμβρη πέρσι) στο Λεωνιδου 28 όροφο, να μπεις.
Ευγενεστατη κοπέλα και θερμή.
![]()
Μήπως ξέρεις που βρίσκεται η Αλιόνα? Έχει φύγει από το Διδύμου 18Α?Μπηκα επροχτες με την γρια κρεατομηχανη Αλιονα.Εβαλε καμια 10αρια κιλα η γριετζο..αλλα οι υπηρεσιες σταθερα καλες.
Διδυμου 27Μήπως ξέρεις που βρίσκεται η Αλιόνα? Έχει φύγει από το Διδύμου 18Α?
Ναι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθωΜήπως είναι άλλη αυτή φίλε? Γιατί υπάρχουν δύο αλιονες
Μια του 27 και μια του 18
Λογικά η Σόνια θα είναι εδώ ταπό αρχές Ιούνη όπως και πολλές άλλες,για μοντελέ μουνιά κατά τη γνώμη μου θα σου έλεγα:καποιά με ονόματις Λίζα αν δε κάνω λάθος (ξανθία με ωραίο πρόσωπο και σώμα,αλλά από κριτικές που έχω διαβάσει απο συναγωνιστες το κορίτσι δε κάνει)Φυλής 86α η υπερμούναρος Άννα την οποία άμα τη πετύχεις στις καλές τη θα ευχαριστηθείς γαμήσιΕχει κανεις να προτεινει τα πιο μοντελε μουνια σε Φυλης και Μεταξουργειο? Εκτος απο την Ιονελα? H Σονια του κυρ Βασιλη ποτε επιστρεφει?