Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Κανονικά στο πόστο της πριν 2 μέρεςΝαι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθω
Κανονικά στο πόστο της πριν 2 μέρεςΝαι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθω
OK, το γνωρίζω αυτό,νόμιζα ότι αναφέρεσε για την Αλιόνα του 27 τη Gilf,για την άλλη στο 18 έχω ακούσει ότι είναι κανονικά στο πόστο της.Ναι και εγώ αυτό ξερω. Εγώ μιλαω για την Αλιόνα που κάποτε βρισκόταν στο 18. Δεν ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...αυτό θέλω να μάθω
Λογικά η Σόνια θα είναι εδώ ταπό αρχές Ιούνη όπως και πολλές άλλες
Ενα ωραιο ψηλο μελαχρινο αγριομουνο???Αυτη ειχε φυγει λογο παντρειας αν θυμαμαι σωστα.Δεν ειχε και μια πιτσιρικα τσατσα που ολοι θελαμε να την παρουμε αλλα δεν????
Η Τατιάνα αναχώρησε για Ουκρανία τέλος Ιανουαρίου και κατά δήλωση της μάλλον δεν θα επέστρεφε. Τώρα βέβαια τέτοιου είδους δηλώσεις από εκδιδόμενες γίνονται κατά κόρον,αλλά η κονόμα και η εύκολη λύση στο μπατηριλίκι τις καθιστούν έπεα πτερόεντα. Ευελπιστούμε να ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση γιατί η συγκεκριμένη για την περιοχή ήταν τοπ επιλογήΓεια σας αδερφια. Ξερει κανεις μηπως η τατανια απο το μεταξι 2β ιασονος μου φενεται ηταν,αν ειναι ακομα εκει η καπου αλλου? ευχαριστω
![]()
Παιδιά η Ελένη από Κολωνού 47 όροφος απόγευμα επέστρεψε; Επίσης μια ξανθιά gilf που έκανε full στο ίδιο σπίτι στο ισόγειο και μετά Ιάσωνος;;; Ευχαριστώ και καλή δύναμη!
φωτεινουλα. ενα μουνι με υπερηχητικη εμφανιση και gfe. αν και αυτα τα 2 δε συμβιβαζονται ευκολα κι ομως γινεται. σορυ για τη λογοδιαρροια αλλα η συζητηση περι φωτεινης μου ξυπνησε μνημες.
Παιδιά Καλημέρα σε όλους ..
Γνωρίζει κανείς αν εργάζεται στην Κολωνου 15 τέρμα μέσα δεξιά , η Άννα , ξανθιά, σκίνυ με μαύρα κανά δυό μπροστινά δόντια
έχω να την δω στον εν λόγω όικο πρό καραντίνας , αν γνωρίζει κανείς κάτι
Ευχαριστώω
Εχει κανεις να προτεινει τα πιο μοντελε μουνια σε Φυλης και Μεταξουργειο? Εκτος απο την Ιονελα? H Σονια του κυρ Βασιλη ποτε επιστρεφει?
σιγά την υπερηχητική εμφάνιση... μια απλή μελαχρινή θείτσα είναι απλά λίγο πιο ψηλή απ το μέσο όρο των ελληνίδων που ναι νάνοι μέχρι 1.65 και τα πόδια της δείχνουν ωραία επειδή φοράει ψηλά από πάνω όμως τα κρύβει όλαφωτεινουλα. ενα μουνι με υπερηχητικη εμφανιση και gfe. αν και αυτα τα 2 δε συμβιβαζονται ευκολα κι ομως γινεται. σορυ για τη λογοδιαρροια αλλα η συζητηση περι φωτεινης μου ξυπνησε μνημες.
η Μπαρμπόρα δουλεύει κανονικά λοιπόν από τις 13.00 νομίζω ? Βέργας 6α?Ναι φιλε, δουλευει και το απογευμα, την πετυχα σε τσαρκα μου προχτες, πρεπει να ειναι καλη στο γαμησι, κανει και πρωκτικο..!![]()
Ναι θα συμφωνήσω εχθές τα γύρισα όλα το απόγευμα και κατέληξα στην Όλγα φοβερή στο δωμάτιοΑπό Μεταξουργείο η καλύτερη επιλογή κατ'εμέ ως ολοκληρωμένη γυναίκα με μοντελέ στυλ
είναι η Όλγα με γυαλάκια και τατού από Κολωνού 30β (διώροφο) απόγευμα ή βράδυ.
Απλό πρόγραμμα.
![]()