Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (23 μέλη και 205 επισκέπτες)

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Μηνύματα
585
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Πριν λίγες μέρες πήρα αυτό το μιλφακι στο Ιάσονος 2 όροφο, πρωινή βάρδια, γενικά καλή, λίγο ατεχνη στην πίπα, πολύ κίνηση στο μπουρδέλο, ήμουν τρίτος στη σειρά.
Αν έδινε και κωλο, είναι πολύ δουλεμενος πάντως, θα ήταν τέλεια.
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.038
Κριτικές
33
Like
7.104
Πόντοι
3.496
Κατεβηκα στο Μεταξ-ουρ(γ)είο μετα απο καιρο.
Βρεθηκα στο νεο πορνο-Mall επι της ιασ/39 και γινοταν της πολυπολιτισμικοτητας
στα σαλονια, πολλοι λαθρο, και κοπελες που σαλοναριζαν αδιαφορες.
Κατεληξα στο ιασ/37β με την αναστασια απο την πρων ussr. Πρωινη βαρδια. Συμπαθητικη
μελαχρινη γλυκια γυρω στα 40, με κανονικο σωμα και υψος. Ανακοινωθηκε σεξ νορμαλ με ακαπελα.
Περασα για μια αναμνηστικη συνεδρια, μετα απο πολυ καιρο. Αποχωρησα με μετριες εντυπωσεις.  :sunglasses:
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά πέρασμα αυτή την ώρα πέρασμα από Βέργας
Στο 7 Αναστασία καστανοκόκκινο μαλλί κανονικό σώμα απλά συμπαθητική παρουσία τίποτα ιδιαίτερο και Γιάννα ψηλή μελαχρινή νταρντανα.
Βεργας2 Βίκυ γκιλφ με κοντό μαλλί είναι καιρό σε αυτό το μαγαζί

Επίσης Κολωνου48 καινούργιο Νίνα γεματουλα με κοντό μαλλί φόλα στο δωμάτιο όπως με πληροφόρησαν και μια Χριστίνα νεαρή χοντρούλα με μακρύ μαλλί ξανθιά συμπαθητική παρουσία αλλά δεν λέει από σώμα.
Η Νατάσα επιστρέφει πριν τα Χριστούγεννα
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.386
Πόντοι
456
Με το καινούριο έτος θα ρθουν καινούριες κορασίδες;από μοντέλο αλυσίδα μεριά μου χε πει μια παλιά γνωριη

Χρόνια έχει να εμφανιστεί κάποια που να αξίζει τα 20 ευρώ που δίνουμε!
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.523
Κριτικές
94
Like
46.834
Πόντοι
17.311
γεια χαρα bourdelομαγκες & μπαζογαμηκουλες.
μετα το σοκ που επαθα απο την ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ της αλκιβιαδου 16 (ειχα χροοοονια να δω τετοιο μπαζο), ειπα να κανω μια παρακμιακη τσαρκα (ετσι για το χαβαλε πιο πολυ) για να δω τι παιζει και σε αλλες περιοχες εκτος φυλης.
κατεβηκα λιοσιων και περιξ λοιπον, μιας και ειχα 1 ωρα κενο μεχρι να παω σε ενα επαγγελματικο rdv.
η τσαρκα εγινε μεταξυ 17.30-18.30 και εν ταχει.

στην εξηκιου ΚΑΙ στα 3 μπαζολες, αδιαφορες, χοντρες, γριες τελειωμενες κτλπ... τοσο, που δε μπηκα στον κοπο να ρωτησω καν τα ονοματα τους.

στη λιοσιων
στο 79α μια αδιαφορη μελαχρινη milf, νταρντανα προς χοντρη.
στο 79β ενα μπαζο.
στο 73α 4 κοπελες. η ΠΑΟΛΑ, ευσωμη μελαμψη με μικρα βυζια και αδιαφορη απο βενεζουελα, η ΚΑΜΕΛΙΑ απο ρωσια,  καστανη, λιγο ταπα σε υψος που προσωπικα δε με χαλαει, με normal σωμα και ωραιο σαλοναρισμα αλλα αδιαφορη σαν παρουσια, η ΜΑΓΙΑ που ηταν η καλυτερη και με διαφορα απο ρουμανια, μελαχρινη, normal σωμα με ωραιο, εκφυλο και πολλα υποσχομενο μουτρακι (αν ξαναπερασω και την πετυχω θα τη δοκιμασω standard) και η ΙΖΑΜΠΕΛΑ που ηταν σε προγραμμα 1 ωρας και εννοειται δεν εκατσα να τη δω.
στο 73β 3 κοπελες. η ΚΑΙΤΗ, η ΛΑΝΑ και η ΑΝΝΑ... ολες αδιαφορες, τσουπωτες προς χοντρες και ψιλο-χοντρο-μπαζακια.

στη βεργας,
στο 2, 2 μπαζα ολκης. η μια με κοντο (ξανθο ?? ασπρο ?? πλατινε ???) μαλλι αγοριστικο, μου εκανε φουρναρισσα για πολυ ζυμωμα και σαν παρουσια εμοιαζε με ντουλαπα 2φυλη. ανετα την κανεις και μασιστα-αρσιβαριστα. σκιαχτηκα λιγο εκει με δαυτην.
στο 3 κατω ενα καλουλι, σε σχεση με τον ολεθρο που εβλεπα μεχρι εκεινη την ωρα, που ακουγε στο ονομα ΕΛΙΝΑ. φαινοταν γυμναστηριακο (καλο και οχι ντουκι), με normal σωμα, χαμογελαστο επισης, καστανο μετριου αναστηματος, αλλα δε μου εκανε το κλικ.
στο 3 πανω μια αδιαφορη που επαιζε μπαλα και στη μοντελοαλυσιδα καποια στιγμη, λιγο πριν γινει το ντου. με normal σωμα, καστανη με πιασμενα τα μαλλια παντα (3-4 φορες που την ειχα πετυχει τοτε +σημερα), τσουπωτο πεταχτο κωλι, αγαρμπο νευρικο σαλοναρισμα, αλλα στη φατσα εχανε μακραν. δε θυμαμαι ονομα ακριβως αλλα μαλλον ΙΩΑΝΝΑ πρεπει να τη λεγανε τοτε. σε σχεση με τις υπολοιπες της μοντελοαλυσιδας αυτη (μαζι και η ΤΑΤΙΑΝΑ επισης) πρεπει να ηταν... η ΜΗ πιο ομορφη... να το πω ευγενικα. τωρα δε ρωτησα καν μιας και δε μου εκανε (απο τοτε).
στο 6 πανω η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ γνωστη σε ολους-περισσοτερους, που ετρωγε και βρωμαγε κεφτεδακια και παλι. χαχαχαχα ελεος ρε μαλακα λεμε... Ε Λ Ε Ο Σ !!!
στο 6 κατω μια ξανθια χοντρη-μπαζο (ονομα παλι δεν).
στο 7 η ΤΙΝΑ, ευσωμη προς χοντρη, αδιαφορη και πρεπει να χλαπακιαζε και αυτη, γιατι βγηκε απο την κουζινα και μιλουσε ψιλομπουκωμενη... η φατσα της καπως "τρωγοταν" παντως :cheesy:

στην τροφωνιου,
στο 11 με το που μπαινω, ενα hippo ξεπροβαλε. τo βλεπω, κανω ευθυς αμεσως μεταβολη και βγαινοντας ακουω... που πας και αφηνεις τετοιο μπουμπουκι ????? ο ιπποποταμος μπουμπουκι λεω ??? εκλαψα λιγο αλλα προχωρησα γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο ακομα.
στο 13 κατω ενα ακομα μπαζο ολκης. οπως μπηκα-βγηκα ταχυτατα χωρις πολλα πολλα.
στο 13 πανω η ΑΛΙΚΗ, ενα ευγενικο granny καλοστεκουμενο με λιγη κοιλουμπα, αλλα για την ηλικια της μια χαρα. εμενα παντως δε μου εκανε και την εκανα.

στη κνιδου 2 κοπελες, milf και ελληνιδες both. η ΑΝΝΑ χοντρη μπαζολα ολκης με διχτυωτο ολοσωμο (τρομαρα της) και να κρεμονται ολα και η ΜΑΙΡΗ με κοντο μαλλι ξανθο-πλατινε, normal σωμα, διχτυωτο ολοσωμο και αυτη, κοντουλα σχετικα, αλλα πολυ καυλωτικο και εκφυλο στυλακι και μουτρακι. αν ειχα χρονο θα εμπ1 standard, αλλα την εβαλα για κοντινο μελλοντικο στοχο οπως και δηποτε. μου εβγαλε κατι πολυ προστυχο η τυπισσα (μαλλον λογω μαλλιου που μου αρεσει παρα πολυ στη γυναικα αν της παει).

τελος στην πιπινου 118 2 κοπελες, η ΕΙΡΗΝΗ και η ΝΙΚΗ. καστανες petite και οι 2, πολυ αδυνατες αλλα και τεζα αδιαφορες για μενα.

αυτα τα λιγα χωρις καταθεσεις σημερα λογω περιορισμενου χρονου οπως και ειπα στην αρχη.

καλα μπαζωματα και καλα βολια !!!

p.s.1: δε χρειαζεται να γραψω ΠΩΣ γαματε τετοια πραγματα για ακομα μια φορα, γιατι ειναι αυτονοητο πλεον.
p.s.2: οταν δε γραφω ονομα στις ενημερωσεις-τσαρκες, παει να πει οτι βγαινουν χωρις να το πουν. μονες τους οι κοπελες η' οι τσατσαδες, αλλα επειδη ειναι μπαζολες ολκης δε μπαινω καν στον κοπο να το ρωτησω.
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
Δοκίμασα μόλις τώρα την Αναστασία από Ουκρανία στο Βεργας 7. Πρόκειται για μία μιλφ της διπλανής πόρτας, αυτή που θα δεις να κάθεται στο λεωφορείο ή να φροντίζει την οικογένεια της χωρίς να πάει το μυαλό σου ότι κάνει αυτή την δουλειά. Έχει χαλαρό σώμα, αλλά είναι από τα σώματα που σε φτιάχνουν και δεν σε απωθούν, γιατί βγάζουν την καύλα της γυναίκας ελευθέρας βοσκής που την καμάκωσες με τις δυνατότητες σου και όχι με τα λεφτά. Μόλις μπήκε κατευθείαν την έπιασα στα όρθια και της έδινα γλωσσόφιλα τρίβοντας τον γερανό μου πάνω της. Δεν βιαζόταν και συνέχιζε για ώρα τα προκαταρκτικά. Η πίπα της ζέστη, αργή και βαθειά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Την γάμησα παθιασμένα σε δύο στάσεις και έβγαζε κραυγούλες συνέχεια. Είναι μία βδομάδα στην Ελλάδα μόνο και για βραδινό σεξ προτείνεται άνετα.
 

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Μηνύματα
37
Like
36
Πόντοι
0
Να καταγγελοντε δυστροπες, με μαυρους κλπ αμεσα.?Προ τριμηνου εβριζα φευγοντας σε ολη τη διαδρομη. Αχαρνων 85 (πρωινη δηθεν τσεχα)
Δυστροπη.
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Η κατάσταση στη Φυλής & Πέριξ .είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!
Καλημέρα είναι σαν να ανακάλυψαν την Αμερική κάποιοι συναγωνιστές έστω και τώρα και ο Φονταμενταλισμός έγινε η ιδεολογία τους,
Την πτώση της πιάτσας την έχουμε επισημάνει  πολύ καιρό πριν
 

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Μηνύματα
37
Like
36
Πόντοι
0
Ας τους πει καποιος για περισσοτερο φωτισμο σε Πιππινου 118.Σκουντουφλαω στο ημιφως.
 

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Μηνύματα
37
Like
36
Πόντοι
0
OXI στα γλωσσοφιλα και στο σροματικο ακαποτα εκτος εαν ξεπλυνει μπροστα σας με αντισηπτικο...
 

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
48
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σε όποιον γνωρίζει, για καμιά ιερόδουλη για ποδολαγνεια. Ευχαριστώ πολύ
 

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Μηνύματα
658
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην ομάδα και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σε όποιον γνωρίζει, για καμιά ιερόδουλη για ποδολαγνεια. Ευχαριστώ πολύ
Σάρα Φώκαιας 27 όροφο, μεταμεσονυχτια...
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.896
Πόντοι
206
Και τα μπουρδελα σαν το δημοσιο ειναι. Ολες θελουν ενα μονιμο ποστο. Στην ελλαδα ειστε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: spor48

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Μηνύματα
658
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Και τα μπουρδελα σαν το δημοσιο ειναι. Ολες θελουν ενα μονιμο ποστο. Στην ελλαδα ειστε.
Φιλε χρονιές 2009-2010 φτερουγιζε το στομάχι μου από την αγωνία και την χαρά που οπου θα μπαινα θα έβλεπα καινούργιες, και μελσχρινες ψηλές που είναι τα γούστα μου, επεισης όσοι λένε ότι η ωραίες είναι πλειοψηφία φόλες μπορώ να τους γράψω λίστα με όμορφουλες Που περασαν από τους οίκους που ήταν καλές... Την ζωή ενός που πηγαίνει συχνά στα σπίτια την κάνει ποιο ενθουσιώδη το γεγονός ότι κάθε 2 και 3 μήνες αλλάζουν και έρχονται καινούργιες... Τι να κάνουμε όλα κάνουν κύκλους.
 

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Μηνύματα
380
Κριτικές
104
Like
551
Πόντοι
6.280
Πριν λιγες μερες περασμα απο Ελλης 3, εκει ειδα την Ανφίσσα στρογγυλοπροσωπη, μετριου αναστηματος, προ μιλφ ηλικιακα. Εδειχνε προθυμη και περασα μαζι της στο καθαρο δωματιο. Συντομα ηρθε και επαιξαν γλωσσοφιλα πολλα χαδια αρχιδογλυψια χωρις να ζητηθει. Στα χαδια ανταποκρινοταν και κατεβασε λιγη υγρασια.
Επαιξε ωραια πιπουλα χωρις βιασυνη και καποια στιγμη εβαλε και χερι. Θεωρησα οτι αρχισε να κουραζεται και την γυρισα για ιεραποστολικο . Στολη και εισοδος μεσα της οπου και τελειωσα πολυ γρηγορα. Με χαιρετησε μ ενα φιλι και παντα χαμογελαστη. Επικοινωνια με νοηματα και νευματα αλλα ξερει και το "ευχαριστω" Σαν συμπερασμα θα πω οτι περασα καλα με μια κοπελα δοτικη με ορεξη για συμμετοχη.
 

Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν και κοπελες πλεον που να μη βαριουνται να βαλουν κωλοδαχτυλο. Αυτο μονο του δειχνει την τυποποιηση του γαμισιου. Η Ντενισα παλια στο εβαζε πριν το ζητησεις.
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.523
Κριτικές
94
Like
46.834
Πόντοι
17.311
Δεν υπαρχουν και κοπελες πλεον που να μη βαριουνται να βαλουν κωλοδαχτυλο. Αυτο μονο του δειχνει την τυποποιηση του γαμισιου. Η Ντενισα παλια στο εβαζε πριν το ζητησεις.

εκτος απο φαν μπουρδεν εισαι και ντελικατος μερακλης βλεπω... cool m8.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Doggen
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom