Χύστες, καλήν εσπέραν.
Σύντομη ενημέρωση από Φυλής, Φωκαίας, και Διδύμου, πριν από περίπου μια ώρα και κάτι:
Φυλής 71 ισόγειο δεν μπήκα, αλλά λογικά η Αντζελίνα θα δούλευε. Δεν γνωρίζω αν έδινε το κουλουράκι της σήμερα.
Φυλής 71 όροφος δεν μπήκα, αλλά λογικά η milf η Στέλλα θα δούλευε την κωλοτρυπίδα της κι απόψε.
Φυλής 69 ισόγειο, Τζούλια, μετρίου αναστήματος, ξανθούλα, με μεγάλα βυζιά και τροφαντό κώλο γεμάτο κυτταρίτιδα που τον δίνει.
Φυλής 69 όροφος, μια υπομέτρια προς αδιάφορφη μελαχρινή με απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 67, δύο κοπέλες, ψηλές και οι δύο. Μια μελαχρινή νταρντάνα με ωραίο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα που έδειχνε να έχει αντοχές στο ξέσκισμα, και μια ψηλή ξανθιά με ωραία μοντελέ γραμμή σώματος, καλό βυζάκι, συμπαθητικό κωλαράκι που δεν το δίνει, και ωραίο πρόσωπο. Με απλό πρόγραμμα αμφότερες.
Φυλής 86 ισόγειο, κλειστό.
Φυλής 86 όροφος, Λάουρα. Ψηλή, χοντρή, με κώλο γεμάτο κυτταρίτιδα που τον δίνει.
Φυλής 84 όροφος, μια αδιάφορη χοντρή με μεγάλα βυζιά που έδινε τον τεράστιο κώλο της.
Φυλής 84 ισόγειο, η γνωστή Σόνια με το καλλίγραμμο σώμα και την ψιλή χαζοχαρούμενη φωνούλα.
Φυλής 74 υπόγειο. Καθώς περνούσα απ'έξω άκουσα κάτι χύστες που μόλις έβγαιναν από μέσα να σχολιάζουν πως η κοπέλα μέσα ήταν ό,τι χειρότερο είχαν δει. Δεν μπήκα μέσα να ικανοποιήσω την περιέργειά μου.
Φωκαίας 17 Β, Σακίρα και Τζέσυ. Σωματότυποι παρόμοιοι. Είναι ψηλές και οι δύο (η Σακίρα λίγο ψηλότερη), έχουν λεπτά καλοσχηματισμένα κωλαράκια που προσφέρονται στο μενού, πλην όμως μικρά βυζάκια. Στο πρόσωπο η Σακίρα είναι πιο όμορφη από την Τζέσυ.
Φωκαίας 19, η γνωστή Μαρία από το Φυλής 69 ισόγειο, με κώλο στο μενού. Μαζί της η Άννα, συμπαθητική παρουσία, άνωθεν του μέσου όρου της περιοχής, με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56, η τρυφερή μουνίτσα Αλίνα, με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54Β, μια καινούργια ψηλή μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο και καλό στήθος αλλά χάλια κώλο, κι αυτή με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54Α, Άννα η Μεταξουργιώτισα, με απλό νομίζω κι αυτή. Βαριόμουν να καθίσω να ακούσω.
Διδύμου 8 όροφος, η γνωστή Νάνσυ με τους ωραίους βύζους, με απλό πρόγραμμα. Ευχαριστήθηκα να της πιπιλάω τις ρώγες απόψε...
Παρά τις αξιόλογες παρουσίες που προσέφεραν πρωκτικό στο μενού τους, δεν γάμησα κώλο ούτε αυτή τη φορά. Κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου πάλι...
Υγιαίνετε.