Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα συνήθως δουλεύει απόγευμα και νύχτα
εισαι Θεος!!!!!Βγαίνεις, πας σε κλαμπ, βλέπεις ένα τρελό μωρό με προκλητικά ρούχα!! Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις έρωτα μαζί της (κοινός, να την γαμήσεις).
Είσαι καταδικασμένος να πλησιάσεις και να αρχίζεις τις παπάτζες….
Τι ποσοστό έχεις να γαμήσεις απ τη πρώτη μέρα; Μηδαμινό….. εκτός αν είσαι ο μπρντ πιτ. Έχεις δικαίωμα να πεις τα πάντα εκτός απ την αλήθεια! Έχεις ωραία μάτια, θέλω να γνωριστούμε, από πού είσαι κτλ…(η αλήθεια: μου αρέσεις, θέλω σαν τρελός να σε γαμήσω). Θα βγεις, θα ξανά βγεις μέχρι να έρθει το ποθούμενο τι κάνεις; Τον παίζεις; Μάλλον…..
Όταν πας σε οίκους ανοχής, βλέπεις μια ιερόδουλη που σου αρέσει…. το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληρώσεις μία σχέση ειλικρίνειας!!
Μεγάλη διαφορά!!!
αυτες που ειπες συν τατιανα με τη κωλαρα και μιχαελα φωκαιως 17 πολυ καλη πως την παρελειψες αυτην πολυ φιλοτιμη
Τετάρτη προς Πέμπτη βραδινή
βάρδια στο Φυλής 54 πάνω , δηλαδή 54Α
εργαζόταν η ρωσόφωνη Χριστίνα
Πολύ εμφανίσιμη, με ωραίο στήθος,λεπτή, 25χρονη το πολύ,
καλή μέσα.
Στο χαμηλό φωτισμό, μου θύμισε την πιο κάτω
![]()
Από τις ελληνίδες την πιο κάτω
http://[URL unfurl="true"]www.instyle.gr/wp-content/uploads/2016/10/28/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2016-10-28-10.36.52-%CE%BC%CE%BC-369x500.png[/img[/URL]]
[/quote]εμένα μου θυμίζει άλλη ρωσόφωνη από Βέργας 3 τη Λάνα, ίδιο στυλάκι
χωματιανου α ηταν χτες.σήμερα θα την βρεις κ φυλης η διδυμουΗ Μιχαελα δεν μου έκανε εντύπωση. Η Τατιανα που δουλεύει;
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια, αλλά την Φωτεινή γκμοχ την βρίσκεις Κολωνού 47 όροφο, νυχτερινή βάρδια.να ρωτησω κατι την φωτεινη γκμοχ που την βρισκουμε εχω μπερδευτει ,καπου στη κολωνου νομιζω .. ,ειναι η ιδια που ηταν καποτε στο κωσταντινουπολεως 166 υπογειο?
παιδες περασα το πρωι απο ρεμουνδου 21 κατω ηταν η σελινα και μια καινουρια σερβα ...η τζεσικα σταματησε μ ειπε η τσατσα...μετα πηγα πιπινου 118 για την καιτη την οποια βρηκα ..θα ακολουθησει κριτικη ...πηγα και απο αγκυρας 1 και δουλευε μια καινουρια ελληνιδα ελλη στο ονομα ...προσωπικα δεν μου αρεσε
Πρωί είναι τα κορίτσια στην Αγ.Πέτρου ή απόγευμα φιλαράκι;Η Τζέσικα είναι στο Αγίου Πέτρου 7. Την πήρα χτες μαζί με την Πατρίτσια και είπα το δεσπότη Παναγιώτη. Τι γλωσσόφιλα μεταξύ τους τι διπύρηνα τσιμπούκια τι μουνοδαχτύλιασμα. Δεν είναι όμορφες είναι όμως καυλιάρες και vfm στα 30 ευρώ, είναι και ευγενέστατες και χαμογελαστές.
εχεις δικαιο μονο για τη τζενη που αναφερεις ομως..αν το βαλλεις στο στομα της θα ξεχάσεις τη φατσα της δν υπάρχει αλλη τόσο υποτακτικη στο τσιμπουκιΚαλημέρα τις τελευταίες μέρες πέρασα από λίγα μαγαζιά σε Μεταξουργείο και Πιπίνου, Διδυμου πλέον ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι η τιμή των20€ο έχει ισοπεδώσει την πιάτσα είναι σαν να πάτε τώρα στο βενζινάδικο και να σου πει 3€ο το λίτρο.
Έτσι συνοψίζοντας να πω Πιπίνου 118 είδα την Τζένη με την ηλίθια Γιδοφατσα ούτε με3.5€ο αξία ενός φρέντο δεν δοκίμαζα μαζί τής και μια ξανθιά χτυκιαρα Αλεξάνδρα.
Διδυμου16 κλασικά η Μελαχρινή Φοράδα Αλινα έχοντας κάνει την μαλάκια να δώσω 20€ο γι'αυτό το πραμα θά σάς έλεγα να μην το κάνετε το λάθος το εντελώς παράδοξο εκεί είναι πως η τσατσα ξανθιά με το κοντό μαλλι είναι πολύ πιο γαμευσιμη.
Όσο για τις λατινοαμερικάνες δοκίμασα την Τζέσικα προ ημερών έχω ανεβάσει κριτική πολύ μέτρια σώμα με χαλάρωση και έχει θέματα αισθητικής τριχωτή σε χέρια και μουστάκι αυτή πρέπει επειγόντως να πάει σε κάνα make over να γίνει άνθρωπος.
Σε αντιδιαστολή πολύ πιο ωραίες κοπέλες στο Μεταξουργείο και με 10€πουλα Κολωνού 15 στα καινούργια στο βάθος και στα άλλα δύο δεξιά αριστερά.
Κολωνου11 ισόγειο απόγευμα μια νταρντανα εύσωμη γεροδεμένη αρκετά καλή.
Ενώ πρέπει να γυρίσε και η Πάολα από Κολωνού30 όροφο αυτή είναι δύναμη χίλιες φορές ανώτερη από τις άλλες στα Ρεμούνδου21, Αγίου Πέτρου και με10€ο όχι 20
Όχι φίλε 20€μονο για τσιμπούκι όχι δεν βγαίνουν τόσο εύκολα τα φράγκα για να τα πετάμε με τίποτα 20€πλεον μόνο σε τίμιες κοπέλες που προσπαθούν και όχι σε κουτοπονηρες που κοιτάνε να αρπάξουν τα φράγκα αέρα Πατέραεχεις δικαιο μονο για τη τζενη που αναφερεις ομως..αν το βαλλεις στο στομα της θα ξεχάσεις τη φατσα της δν υπάρχει αλλη τόσο υποτακτικη στο τσιμπουκι
Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ κακή είδηση πολύ κρίμα έτσι τελειώνει η Φιλιπιδου αφού δεν υπάρχει καμία άλλη εκεί που να αξίζειΦυλης 66 χθες το βραδυ η Τζεσικα. Καλο μουνι. Νεα,ομορφη αλλα με μετριο και χαλαρο για την ηλικια της σωμα. Την ειδα λιγο κουρασμενη στο σαλονι αλλα λεω δεν γαμιεται ας περασω.
Μπαλαμουτι στα ορθια, καλη πιπα, αλλα στον "αγωνα" τπτ! Σαν πτωμα επεσε το κρεβατι, ουτε μιλουσε ουτε κουνιοταν. Ξενερωσα!
Το αποκορυφωμα? Στο 7λεπτο χτυππαει τη πορτα η τσα2, ξυπναει το μωρο απο το ληθαργο και αρχιζει τα "ταιμ ις οβερ"!
Τη στελνω και βγαινοντας αρχιζω το κραξιμο στη τσα2! Μου λεει δουλευει διπλοβαρδιες και ειναι κουρασμενη και να μου δωσει πισω το 20αρικο.
Της λεω στα @@ μου το 20αρικο, καλες υπηρεσιες θελουμε! Και φευγω αχυστος και με νευρα.
Για να μην κλεισει ετσι η τσαρκα πηγα φιλιππιδου στο οροφο, στη Τζοαννα που ειναι στανταρακι και περασα οπως παντα σουπερ!!
Δυστυχως μου ειπε στο τελος της συναντησης οτι φευγει για τη πατριδα της τη Κυριακη, χωρις να σκεφτεται να ξαναγυρισει.
Σαββατο τελευταια μερα. Κριμα.....