Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Η φιλιππιδου τελείωσε απο τοτε που έφυγε η λιζα
Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ κακή είδηση πολύ κρίμα έτσι τελειώνει η Φιλιπιδου αφού δεν υπάρχει καμία άλλη εκεί που να αξίζει
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα να μην υπάρχουν επιλογές για ποιο λόγο ζητάνε 20€ο πολλά μαγαζιά αφού δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο σε υπηρεσίες πρέπει άμεσα να μειώσουν την τιμή στα15τουλαχιστονΦέτος αυτές που αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν τόσο από εμφάνιση όσο και από υπηρεσίες δεν είναι περισσότερες από 5 στα μπουρδέλα και 10 στα στούντιο. Οι υπόλοιπες είναι για όσους αρκούνται σε μετριότητες ή έχουν περίεργα γούστα!
Η Τζέσικα είναι στο Αγίου Πέτρου 7. Την πήρα χτες μαζί με την Πατρίτσια και είπα το δεσπότη Παναγιώτη. Τι γλωσσόφιλα μεταξύ τους τι διπύρηνα τσιμπούκια τι μουνοδαχτύλιασμα. Δεν είναι όμορφες είναι όμως καυλιάρες και vfm στα 30 ευρώ, είναι και ευγενέστατες και χαμογελαστές.
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα να μην υπάρχουν επιλογές για ποιο λόγο ζητάνε 20€ο πολλά μαγαζιά αφού δεν προσφέρουν τίποτα ιδιαίτερο σε υπηρεσίες πρέπει άμεσα να μειώσουν την τιμή στα15τουλαχιστον
Σουζη δεν έχω δοκιμάσει τα στανταρακια έχουν φύγει μιλφακια στην Λιοσίων δεν έχει στην Βέργας στο 6-εχει κάνα δυο Γκιλφ προς Ιωαννίνων μεριά κάτι γίνεται όπως πολλοί έτσι και γω έχω δώσει αρκετά φράγκα δοκιμάζοντας διάφορες κοπέλες για να καταλήξω στα συμπεράσματα για την τεράστια πτώση του επιπέδου της πιάτσαςΜα γιατι τετοια κατήφεια; Το Σουζη δε σου κανει; Το πιτσιρικα Αλινα δε σου κανει; Κατι μιλφακια απο Λιοσιων μερια δε τιμουν τα λεφτα τους μαζι σου;
Αυτά που γράφει ο crabits για την κατάσταση του δωματίου είναι έμμεση απάντηση σε κάτι τύπους που βρίσκουν φυσιολογικό και απολαυστικό να γαμάνε στο Μεταξουργείο με τους Πακιστανούς και τα χύσια τους να κρέμονται στους τοίχους και τα στρώματα που μοιάζουν σα να τα βρήκαν στο δρόμο και να τα έφεραν μέσα. Μάλιστα στο Μεταξουργείο έχει ομορφότερες κοπέλες απο την Κέιτι των στούντιο, όπως μας λένε... Η αξιοπιστία καθενός αποδεικνύεται απο αυτά που γράφει σε συνάρτηση με την αντικειμενική αλήθεια και όχι απο το πόσο αυτο-διαφημίζεται σάν γνωστής και μεγάλος γαμήκουλας.
Κάτι τέτοιοι τύποι έδιωξαν πραγματικά έμπειρους και αντικειμενικούς ενημερωτές σαν τον professorX...
Το Μεταξουργειο αναμεσα σε ολα τα ασχημα την βρομιά και την παρακμη εχει γυναικες αληθινους θησαυρούς.
Τον professorX δεν τον εδιωξε κανεις απο εδω, αργα η γρηγορα θα ξαναρθει.
Τη Σάρα από Φιλιππιδου την έχω πάρει συνολικά τρεις φορές μέσα σε περίπου 1,5 μήνα με τελευταία προχθές το βράδυ.Αστα να πανε....
Στον οροφο ειναι η γνωστη Σαρα, συμπαθητικη κοπελα και φιλοτιμη στο δωματιο!
Στο αλλο διπλα, παναγια βοηθα..... Ολα κατι παλτα....
Άστα τέτοιο ιστορικό χαμηλό ποτέ δε υπήρξε στην πιάτσα...
Το πρωί σήμερα 6.15 πήρα στο Μ.Αλεξανδρου 22 κάτω μια Αλα νομίζω είπε, και καλά Ρωσίδα; Η τσατσά διαφήμισε ξεσκουφωτη πίπα τελειωτικό στο στόμα, η κοπέλα μόλις πήγα να χύσω τραβήχτηκε.........
Άκυρο η συγκεκριμένη από μένα, από εμφάνιση πάντως δεν είναι κακη.
έτσι είναι δεν αντιλέγω αλλα όμως με μια κοπελα που έχεις σχέση έχεις άνεση χρόνου..θα μου πείτε το πλειρωνεις κ αυτό..okRespect ... να προσθέσω πηδάς ότι ώρα θες,οποία σου αρέσει έχεις επιλογές του στυλ να τα πάρει στο στόμα να ρίξεις από κωλο κάτι που δεν κάνουν όλες εκεί έξω.φυσικα στο τέλος φεύγεις κύριος χωρίς πολλά πολλά τρως δύο πιτογυρα και πας σπίτι σου έτοιμος!
αυτές έχουν κλείσει δεκαετία ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις;Γυναικάρες υπάρχουν. Εγώ την Τετάρτη πέρασα από την εκθαμβωτική Μπέτυ (Τροφωνίου 13 άνω) για να ανάψουν τα αίματα και χθες από την Κατερίνα τη Σέρβα (Ρεμούνδου 21 κάτω) για άγριο σεξ.
.....σταματηστε την προγονολατρεια και την ,ρομαντικης εμπνευσεως ,ωραιοποιηση του παρελθοντος.....το 1980 μεσα σε ενα διωρο ειχες γυρισει ολα τα μπουρδελα της αθηνας τωρα ......χαμοςΈζησες την δεκαετία του 1980 ως πελάτης των μπουρδέλων ή κάπου τα διάβασες όλα αυτά που γράφεις για ό,τι συνέβαινε τότε;